9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

ZINĀTNIEKI SKAIDRO: KĀPĒC AR SEKSU BŪTU JĀNODARBOJAS KATRU DIENU!

 

couple-in-bed

Ja pat zinātne apgalvo, ka tev vajadzētu biežāk mesties virsū savam draugam, tad tev tas pavisam noteikti būtu jādara.

Noskaidro, kā regulārs sekss uzlabo tavu veselību!

  1. Tas mazina prostatas vēža veidošanās risku. Pēc Hārvardas Medicīnas skolas pētījuma datiem, vīriešiem, kas ejakulē biežāk, ir par 22% zemāks prostatas vēža veidošanās risks. Zinātniekiem vēl joprojām nav skaidrs, kādēļ tas tā ir, bet tas kalpo par labu iemeslu seksuālām aktivitātēm.
  2. Krasi samazinās iespēja saaukstēties. Vilkes Universitātes veiktie pētījumi atklājuši, ka cilvēki, kuri ar seksu nodarbojās vismaz divas reizes nedēļā, saražo vairāk tādu antivielu kā imūnglobulīns A, kas palīdz organismam cīnīties ar vīrusiem un saaukstēšanos. Ja katru dienu nodarbosies ar seksu, ieguvums būs vēl lielāks, varbūt tu kļūsi nemirstīgs/-a!
  3. Tas liek tev izskatīties jaunai un pārliecinātai. Skotu zinātnieku pētījuma ietvaros, žūrija centās noteikt 3.5 tūkstošu eiropiešu un amerikāņu vecumu. Rezultātā tika atklāts, ka cilvēki, ar kuru vecuma noteikšanu žūrija kļūdījās par 7 līdz 12 gadiem, ar seksu nodarbojās divas reizes nedēļā. Papildus, jaunāka izskata sievietes bija arī daudz pašpārliecinātas par savu seksuālo identitāti. Tas ir dubults ieguvums.
  4. Tas palīdzēs atbrīvoties no menstruālajiem krampjiem. 2000. gadā veikts pētījums atklājis, ka 9%  no 1,9 tūkstošiem aptaujāto sieviešu pašapmierinājās, lai atvieglotu menstruālās spazmas.
  5. Tas padarīs tevi auglīgu, ja centies ieņemt bērnu. Jauns pētījums par auglību un sterilitāti atklājis, ka nodarbošanās ar seksu katru dienu, palīdz tavu imūnsistēmu sagatavot grūtniecībai, šis faktors ir kritisks , ja vēlies palielināt iespēju ieņemt bērnu.
  6. Tas pazemina asinsspiedienu un stresa līmeni. 2005. gadā veikts pētījums atklāj, ka cilvēki, kuriem bijis sekss ar citu cilvēku, labāk tiek galā ar stresu kā cilvēki, kuriem tas nav bijis.
  7. Sekss var tevi padarīt par ģēniju. Atsevišķi pētījumi, kas veikti Dienvidkorejā, atklājuši, ka peles un žurkas, kas mazāk pakļautas stresam, kļūst gudrākas. Tas ir vienkārši izskaidrojams, stress aizkavē tavu smadzeņu funkcionēšanu.

Avots: cosmopolitan.com

osta1

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.