6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

4 Make up viltības! Atklāj skaistuma niansi…

 

v201407171502551220243.mp4-hq

Meikaps ir tā burvju nūjiņa, ar kuras palīdzību Pelnrušķīte vienas stundas laikā var pārvērsties par princesi. Pat tie, kuri “visu mūžu ” izmanto dekoratīvo kosmētiku nezina, kādas ir tās patiesās iespējas!

1.Ja krāsojoties jums nav apjomu piešķirošas acu tušas, var izmantot parasto birstošo pūderi. Acu skropstas piepūderējam, tad uzklājam tušu – skropstas izskatīsies kuplākas un biezākas.

2. Lai pirms vakara tikšanās ātri pielabotu meikapu izmantojiet samitrinātu papīra salveti. Vajag ar to noslaucīt seju, lai notīrītu putekļu virsējo kārtu, kuri ir pa dienu uzkrājušies. Tad seju var viegli piepūderēt, uzklājot vienu kārtu, tā lai neveidotos maska.

3. Lai meikaps ilgi izskatītos tā, it kā tikko izveidots, uzklājiet tonālo krēmu uz attīrītas sejas ādas, pirms tam nelietojot bāzes krēmu. Tad piepūderējiet un uzklājiet vaigu sārtumu. Tagad vajag paņemt trīs gabaliņus ledus un enerģiskām apļveida kustībām izmasēt visu seju. Nevajag baidīties izsmērēt meikapu – katru ledus gabaliņu izmantojam tik ilgi, kamēr viņš nav sācis kust.

4. Novītušu, nogurušu ādu pirms meikapa izveidošanas ieteicams uzmundrināt. Vajag sajaukt citronu sulu ar ūdeni tā, lai sulas ir mazliet mazāk nekā ūdens. Efekts pēc tāda sejas tonika lietošanas būs pielīdzināms dārgu liftingu iedarbībai.

 

3 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.