4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Visbriesmīgākie cilvēki pasaulē! Šausmas!

 

992043__clint-eastwood_p

Šeit iepazīstināsim Jūs ar visbriesmīgākajiem cilvēkiem uz mūsu planētas. Visapbrīnojamākais ir tas, ka šie cilvēki ir mainījuši savu ārieni tikai tāpēc, lai nelīdzinātos citiem. Šie cilvēki tērē savus spēkus, laiku un milzīgus finansiālos līdzekļus, lai kropļotu savu ķermeni.

acid_picdump_12

Etjēns Djumons, dzīvo Ženēvā, pēc profesijas literatūras kritiķis. Viņa ķermeni no galvas līdz kājām klāj tetovējumi. Bez tam, ar silikona implant palīdzību galva ieguvusi ragus, bet uzliktās brilles un milzīgie auskari – tuneļi ausīs padara viņu līdzīgu šausmu filmas galvenajam varonim.

Elaine-Davidson-Piercing-2718422_10-1024x645

Elaina Deividsone, Brazīlijas iedzīvotāja, uz savas sejas nes aptuveni trīs kilogramus metāla. Šobrīd pīrsinga fante dzīvo Edinburgā, jo uzskata, ka viņas uzskats dzimtenē var atnest daudz nepatikšanu. Daudzus interesē: kā gan viņa guļ ar visu savu “skaistumu”? Iespējams, ka sieviete neguļ vispār, jo viņai būtu nepieciešama vesela nakts, lai no sejas noņemtu visus gredzenus un bumbiņas…

cc49b4220ca8b4326742c8d37df381e3

Toms Lepards. Savos 67 gados 99% vīrieša ķermeni klāj tetovējumi, kas līdzīgi ar leoparda ķermeni. Savu dīvaino dzīvesveidu viņš izkopj uz Skaij salas. Pārvietojas uz visām četrmām, kā tas leopardam pienākas.

Riks Genests, ar iesauku “zomby-boy”. Šis cilvēks pielicis ne mazums pūļu, lai uz ielas dzirdētu izbiedētus kliedzienus… “Zomby-boy” seja no vienas vietas noklāta ar tetovējumiem: melni zobi, kā skeletam, deguns tādā pašā krāsa un gredzens degunā, kas piešķir puisim vēl šausmīgāku skatu.

Kala Kavans. Vīrieša ķermeni klāj tetovējumi. Bet ne ar to viņš izceļas. Kermena apzīmēšana par 75% viņam likās nepietiekama, tāpēc Kala lika uztaisīt sev sadalīto mēli silikona punus pierē, kā arī metāla ragus uz galvas. Tas viss, acīmredzot, dod viņam sajūtu, ka ir līdzīgs Velnam.

Ēriks Sprage ir pasaulē pirmais cilvēks, kas sev uztaisījis čūskas mēli. Nepietiek sagriezt mēles galu: lai tas nesaaugtu, vīrietim katru dienu vajadzēja stiept mēles daļas katru uz savu pusi. Bez tam, Ērika ķermenis ir klāts ar zaļas krāsas tetovējumiem. Ķirzakas tēlu papildina uzasinātie zobi.

Džeisonam Šečterlijam ar šī saraksta personībām nav nekā kopīga. Lieta tāda, ka vīrietis savu “popularitāti”nopelnījis negribot. Savas traumas viņš guva, atrodoties dienestā. Patrulēšanas laikā 2001. gadā vīrieša mašīna sadūrās ar taksi, kā rezultātā abas mašīnas uzsprāga, gluži kā lāpas. Džeisonam neizdevās uzreiz izrāpties no degošās mašīnas un rezultāts ir šāds: šausmīgi 4. pakāpes apdegumi. Slimnīcā mediķiem nācās tiešā nozīmē noņemt vīrieša ādu, lai glābtu dzīvību. Šī traģēdija kļuva arī par uzticības simbolu. Neskatoties uz šausmīgo stāvokli, sieva visādos veidos atbalstīja vīru un pat nedomāja aiziet no viņa. Pēc paša Džeisona vārdiem, ticība un mīlestība palīdzēja viņam atgriezties dzīvē.

avots: mif-facts.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.