1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Nosaki cilvēka raksturu pēc viņa lūpu formas tūlīt pat!

 

original

Katrs cilvēks var viegli iemācīties pēc cilvēka sejas formām noteikt tā raksturu.Cilvēka lūpas simbolizē iekšējās un ārējās pasaules kontaktu. Šis raksts jums iemācīs, kā iegūt informāciju par cilvēku, tikai paskatoties uz viņa lūpām.

1. Pilnīgas lupas. Cilvēkiem ar tādām lūpām viegli attēlot savas jūtas ar skaistiem izteicieniem. Pilnīgas lūpas raksturo savu īpašnieku kā cilvēku, kura dāsnumam nav robežu. Viņi nevar atteikt palīdzēt tiem, kam tas tiešām nepieciešams. Cilvēki ar pilnīgām lūpām ir atsaucīgi un jūtīgi.

2. Plānas lūpas. Cilvēki ar plānām lūpām nešķiež savu dārgo laiku tādām lietām kā sarunas. No tā var secināt, ka plānu lūpu īpašnieki nav īpaši sabiedriski. Tas liecina, ka jūsu priekšā ir mērķtiecīgs cilvēks. Daudziem tas asociējas ar drūmumu, bet tā nav. Cilvēki ar plānām lūpām ir enerģijas pilni, meklē piedzīvojumus, viņu optimisms ir apbrīnojams. Tādi cilvēki var būt uzticīgi draugi un droši partneri.

3. Izliekta apakšējā lūpa. Tas liecina, ka jūsu priekšā ir pārlieku emocionāls cilvēks ar biežām garastāvokļa maiņām. Tādi cilvēki dzīvo šodienai, viņiem neinteresē nākotne. Viņi var atlikt svarīgas lietas, lai apmierinātu savas acumirkļa iegribas. Cilvēkiem ar izliektu apakšlūpu ir ļoti attīstīta intuīcija.

4. Vairāk izliekta augšējā lūpa liecina par to, ka jūsu priekšā atrodas ļoti mērķtiecīga personība. Pašdisciplīna un izturība arī raksturīga šiem cilvēkiem. Nav nekādu šaubu- tāds cilvēks noteikti zina savas dzīves mērķi un iet uz to. Viņiem piemīt sava veida egoisms un drusku paaugstināta pašcieņa, bet, neskatoties uz to, viņi ir uzticami cilvēki. Viņi nekad nepametīs pusceļā iesākto lietu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.