1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kā savaldzināt vīrieti

 

couple-hug

Kurtizānes, geišas, sirēnas…. Valdzināšanas māksla bijusi aktuāla visos laikos – tā ir smalka un sarežģīta – balansējot starp koķetēriju , seksualitāti un vulgaritāti, viltību un vājumu

   Lai savaldzinātu vīrieti, ar arējo skaistumu vien nepietiek. Lai cik banāli, tas arī varētu šķist, jāpiemīt iekšējam skaistumam, pievilcībai. Nevajadzētu jaukt savaldzināšanu ar ļaunprātīgu izmantošanu. Izmantot vīrieti – to var izdarīt vienkārši, taču savaldzināt – tā , lai viņa domas kavētos pie tevis vien, lai vīrietis sapņotu, ilgotos un iekārotu…. Tas ir daudz sarežģītāk.

Vīriešiem patīk koptas, labi ģērbtas, patīkami smaržojošas sievietes.Lai sasniegru savu mērķi, katram sīkumam un detaļai jābūt pārdomātai. Apņemies, neiziet no mājas bez make-ap, tas gan nenozīmē, ka tev noteikti vajadzētu izmantot visu kosmētikas maciņa saturu, taču skropstu tuša, lūpu spīduma uzklāšana, lai kļūst par ieradumu, izejot no mājas.

Noteikti rūpējies par rokām un kājām. Daudzi vīrieši pēc sievietes manikīra spriež par tās izsmalcinātību.Stilīgi ģērbjoties ( tas ne vienmēr nozīmē dārgi), pievērsiet uzmanību katram sīkumam, neaizmirsti par epilāciju, regulārām sejas un matu maskām.

Lieto tikai oriģinālas smaržas saprātīgā daudzumā.

Vienmēr turi taisni muguru, pat sēžot ļoti mīkstā krēslā. Taisna mugura un izsliets zods piesaista vīrieša uzmanību.

Lai savaldzinātu vīrieti, nav obligāti jānēsā mini svārki un dziļi dekoltētas blūzes.

Svārciņi var būt līdz celim, bet ar pikantu šķēlumu vienā sānā, blūzīte var būt aizpogāta līdz pašam zodam, bet lai tā atsedz plecus.

Kad pamani  izvēlētā objekta skatienu savā virzienā, it kā nemanāmi veic  žestu, kas pasvītro kādu seksīgu detaļu savā tēlā, piemēram pārliec kāju pār kāju. Tavai seksualitātei jāatspoguļojas ne tikai ģērbšanās manierē, bet arī uzvedībā, katrā kustībā žestā un smaidā.

Esi atvērta komunikācijai , sarunai, vieglam flirtam, neuzliec nepieejamās masku.

Sievišķība liek ieturēt arī noteiktu uzvedības līniju – nerunā vaļības un rupjības. Nedzer vīru dzērienus – alu un degvīnu.

Centies būt patiesa un augstu vērtē sevi, to vīrietis pamanīs un novērtēs.

Noteikti ļauj vīrietim maksāt rēķinu restorānā, atvērt durvis un padot tev mēteli, jūties kā dāma un ļauj vīrietim justies kā kavalierim.

Lai vīrietis tevi cienītu, tev pašai sevi jāmīl. Lutini sevi ar skaistuma dienām – ļaujies meistaru rokām, apmierini savas mazās kaprīzes – baudi putu un sāls vannas. Neaizmirsti, ka esi pelnījusi pašu labāko.

Flirtē, savaldzini rotaļājoties. Flirtējot tu cel savu pašapziņu, kļūsti pārliecināta par savu pievilcību un seksīgumu. Vīriešiem flirts patīk.

Vēl viena viltība – magnētiskais skaties. Skaties objekta virzienā, bet tālumā,   pār plecu, tad fokusē skatienu viņa acīs. No straijā skatpunkta maiņas, tavas acu zīlītes būs paplašinātas, kas arī veido šo magnētisko skatienu. Izmanto visu psiholoģiskos paņēmienus, vīrieša savaldzināšanā.

Piemēram , uzmanīgi klausieties vīrietī, izrādiet patiesu ieinteresētību, to vīrietis novērtēs. Atsevišķu vīriešu savaldzināšanai, nepieciešams nemanot kopēt viņu – izmantojot viņa leksiku, žestus, viņš tevī saskatīs sev līdzīgu.

Nebaidies uzņemties iniciatīvu, tevis cienīgs vīrietis nesteidzinās notikumus, bet tu vari likt manīt, kad viņš drīkst spert nākošo soli. It kā nejaušs , bet maigs pieskāriens, skatiens. Tas liks vīrietim rīkoties.

Autors: Dieviete.lv

 

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.