6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Noslēpumi, kā atbrīvoties no deguna – lūpu rievām

 

1000-66e04dbe687704482850a1214204975b

Vingrošana pret deguna – lūpu rievas
Lai izvairītos no deguna lūpu krokām – jāsāk laicīgi to profilakse. Sākot no 25 gadiem katru dienu jāsāk izpildīt vienkāršus vingrinājumus. Veltot savai ārienei 10 minūtes dienā, jūs saglabāsiet savas sejas jaunību ilgus gadus.

Komplekss sastāv no sekojošiem vingrinājumiem:
– izveidojiet no lūpām caurulīti un stiepiet tās, it kā izrunājat skaņu ”u – u – u”;
– skaļi un izteiksmīgi spoguļa priekšā atkārtojiet skaņas A, O, U, I un citas;
– piepūtiet vaigus un turiet tos tādā stāvoklī dažas sekundes. Pēc tam izpūtiet gaisu un atslābiniet vaigus;
– atveriet pēc iespējas platāku muti un noapaļojiet lūpas;
– izvirziet apakšējo žokli uz priekšu un stipri saspiediet lūpas;
– ievelciet vaigus starp augšējiem un apakšējiem zobiem;
– pārmaiņus piepūtiet vaigus;
– piepūtiet vaigus un izpūtiet gaisu maziem, atsevišķiem grūdieniem;
Katru šo vingrinājumu der atkārtot 15 reizes.

Neatsakāties no vingrinājumiem pat tādā gadījumā, ja jūsu deguna – lūpu rievas ir stipri izteiktas. Vienkāršais vingrinājumu komplekss palīdzēs jums manāmi izlīdzināt radušās krokas, varbūt arī atbrīvoties no tām.

Maska pret deguna – lūpu rievām
Maskas pagatavošanai jānovāra lauru lapas. 15 lapas aplej ar 30 ml karsta ūdens liek uz mazas uguns un vāra 3 – 5 minūtes, novārījumu nokāš un atstāj dzesēties.
Saputojiet 3 lielu olu baltumus, pievienojiet ēdamkaroti olīveļļas un 10 gr alauna.
Visu samaisiet un pievienojiet 1 ēdamkaroti lauru lapu novārījuma. Samērcējiet marles gabaliņu dotajā šķīdumā un uzklājiet problemātiskajām zonām, nostipriniet ar plāksteri. Atstājiet uz 40 minūtēm.
Šo procedūru jāveic noteiktā režīmā: trīs dienas liekam masku, trīs dienas ļaujam ādai atpūsties, atkal trīs dienas liekam masku u. t. t.

Iedarbosimies ar aukstumu
Salokiet caurules formā virtuves dvieli ar vafeļu rakstu. Dvieļa stūrīšus iemērciet ledus aukstā ūdenī un slaukiet ar to mīmiskās grumbas. Vienā reizē katra grumba jāslauka ne mazāk kā 50 reizes. Ja dvieļa stūrīši ir sasiluši regulāri tos atdzesējiet iemērcot aukstā ūdenī.
Ja jūs šo procedūru esat iekļāvuši savā ikdienas režīmā, jūs ātri atbrīvosieties no nevēlamām grumbiņām, āda kļūs elastīgāka un izlīdzināsies sejas ovāls.

– Vēl viens veids atbrīvoties no deguna – lūpu krokām – izgludinot tās ar ledus gabaliņiem. Ietiniet ledu mīkstā audumā. Apgulieties gultā (bez spilvena) un pārmaiņus pa 15 sekundēm braukājiet ar ledus gabaliņiem pa grumbām. Regulāri izpildot procedūru deguna – lūpu krokas paliks mazāk manāmas jau pēc 2 nedēļām.
Atcerieties, atbrīvoties no deguna – lūpu krokām un palēnināt novecošanās procesu var tikai kompleksi un regulāri kopjot sejas ādu.

Palieciet vienmēr skaistas un pievilcīgas!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.