5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

8 padomi efektīvai acu zīmuļa izmantošanai

 

maxresdefault

Acu zīmulis vai vienkārši neaizstājama imitācija, lai radītu pievilcīgu un vilinošu skatienu. Pateicoties kontūru iezīmēšanai acis kļūst dziļākas un izteiksmīgākas, skropstas biezākas, un grims – efektīvāks. Bet šeit, kā visās lietās – galvenais nepārcensties.

1. Lai līnijas iznāktu akurātas, sākumā nepieciešams apvilkt acis ar zīmuli vai imitāciju, tad likt ēnas un tušu.
2. Kontūras vienmēr jāvelk spilgtā apgaismojumā un pie spoguļa. Jums jāredz visas savas kustības.

3. Sākumā nedaudz atlieciet galvu atpakaļ. Ar pirkstu galiem mazliet pavelciet augšējo plakstiņu, lai padarītu aci nedaudz slīpāku, otrai acij tikmēr jāseko visām jūsu kustībām.

4. Sāciet vilkt kontūru no plakstiņa iekšpuses. Rūpīgi velciet līniju uz acs ārējo pusi pa skropstu līniju. Vislabāk krāsoties pie tualetes galdiņa, lai varēsiet atspiesties ar elkoni, roka netrīcēs un līnija nepārtrūks.

5. Centieties vilkt kontūru maksimāli tuvu skropstu augšanas līnijas, tad nebūs redzami kontūras pārrāvumi.

6. Ja velciet kontūru ar šķidro acu zīmuli, esiet vēl uzmanīgāka. Pārliecinieties, lai līnija ir nožuvusi, un tikai tad atveriet acis, lai neizķēpātu rezultātu.

7. Uzzīmējot visu kontūru, uzvelciet vēl dažas līnijas acu ārpusē. Iekšpusē kontūrai jāpaliek tievai, gandrīz nemanāmai.

8. Kontūras iezīmēšana apakšējam plakstiņam, palīdz izveidot vēl izteiksmīgāku skatienu, taču tas ne visiem piestāv. Neizmantojiet apakšējam plakstiņam šķidro acu zīmuli. Lai meikaps izskatītos dabiskāks, viegli notušējiet kontūru no ārējās malas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.