12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Dziednieciskie līdzekļi pret nogurumu – veselīgi un noderīgi

 

Herbal-Obat-Segala-Macam-Penyakit

Daudzi no mūsdienu cilvēkiem sūdzas par pastāvīgu nogurumu, no kura nevar atbrīvoties pat pēc gulēšanas. Tas var liecināt par hroniska noguruma sindromu – nepatīkamu mūsu ķermeņa stāvokli, kur cilvēks ilgstošu laiku izjūt nepārvaramu nogurumu, apātiju un vājumu. Par iemeslu tādam stāvoklim var būt nogurums, ēšanas un miega režīma traucējumi, kā arī nopietna depresija. Efektīvas dabas dziedniecisko līdzekļu metodes un receptes palīdzēs jums atbrīvoties no pastāvīga noguruma.
Kā atbrīvoties no noguruma? Unikālas receptes:

1. dziedināšanas recepte : citrons, medus un valrieksti.

Ņem vienu glāzi lobītu valriekstu un vienu sasmalcinātu citronu, pievieno glāzi dabīgā medus, rūpīgi samaisa.Dziedniecisko līdzekli lieto pa vienai ēdamkarotei trīs reizes dienā.

2. dziedināšanas recepte : vīnogu sula.

Jālieto pa divām ēdamkarotēm svaigas vīnogu sulas pusstundu pirms ēšanas vai jāapēd svaigu vīnogu ķekars.

3. dziedināšanas recepte : dziednieciskais sastāvs.

Glāzi piena sajauc ar vienu tējkaroti dārza kumelīšu, uzkarsē līdz vārīšanas temperatūrai, tad 10 -15 minūtes tur uz lēnas uguns, noņem, ļauj mazliet atdzist, pievieno vienu ēdamkaroti medus, izkāš un izdzer 40 minūtes pirms gulētiešanas.

4. dziedināšanas recepte : skujkoku novārījums.

Divas ēdamkarotes sasmalcinātu priežu skuju aplej ar 300 ml ūdens, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un uz vidējas liesmas turpina karsēt 20 minūtes. Pēc tam noņemiet no plīts un izkāsiet, kad būs mazliet atdzisis, pievienojiet trīs ēdamkarotes medus un rūpīgi samaisiet. Dziednieciskais novārījums jālieto trīs reizes dienā pa vienai ēdamkarotei pusstundu pirms ēšanas.

5. dziedināšanas recepte : miegs, atpūta, svaigs gaiss.

Neaizmirstiet, ka pamats hroniskam nogurumam ir pastāvīgs stress. Centieties sakārtot savu dzīves veidu, izguļaties, atrodiet laiku pastaigām svaigā gaisā. Pilnībā atsakāties no alkohola lietošanas, stipras tējas un kafijas – neskatoties uz īslaicīgu spēku pieplūdumu, neizbēgami sekos nervu sistēmas nomāktība.

6. dziedināšanas recepte : dziednieciskās auzas.

Vienu glāzi nomazgātu pilngraudu auzu aplej ar vienu litru ūdens, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un uz lēnas uguns vāra līdz ķīseļa masas iegūšanai, izkāš, pievieno divas ēdamkarotes medus. Dziedniecisko novārījumu lieto divas reizes dienā pa pusglāzei pusstundu pirms ēšanas.

7. dziedināšanas recepte : mežrozītes.

Mežrozītes ir lielisks vispār nostiprinošais līdzeklis. Īpaši ieteicamas pie nervu sistēmas traucējumiem. No viņām gatavo dziednieciskos uzlējumus, un ir ieteicami cilvēkiem, kuri pakļauti pastavīgām fiziskām un garīgām slodzēm.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.