3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Padomi, kā kļūt slaidākai samazinot kuņģa apjomu

 

538064__model_p

Nekavējoties pielieciet pie sienas, lai nenozaudētu!

1. Ja vēlaties samazināt kuņģa apjomu, pirmais, kam vajadzētu pievērst uzmanību – apēstās pārtikas apjomam. Jo vairāk un biežāk, jūs ēdat, jo lielāks paliek kuņģis. Tāpēc, ja starp ēdienreizēm nav pagājušas 3 stundas, ēdiena vietā labāk iedzeriet glāzi ūdens vai tasi zaļās tējas.

2. Centieties pakāpeniski samazināt ēdiena daudzumu, ko ēdat vienā piegājienā. Brokastīs neēdiet smagus, treknus ēdienus, bulciņas, kafiju, bet apēdiet putras porciju. Kuņģis pakāpeniski pielāgosies tam pārtikas daudzumam, ko jūs apēdīsiet. Kuņģa sieniņas sarausies, samazināsies arī jūsu pārtikas pārstrādāšanas orgāna apjoms.

3. Kad kuņģis ir samazināts, īpaši rūpīgi sekojiet, ēdiena daudzumam, ko jūs lietojat. Nepieļaujiet pārēšanos, kontrolējiet sevi pat ilgstošu viesību laikā. Tiklīdz kuņģis saņems lielāku pārtikas apjomu, viņš atkal sāks stiepties un pielāgoties jaunam pārtikas daudzumam.

4. Ēdiet ar tējkarotīti, tas ļaus labāk sakošļāt katru kumosu un pārstrādāt barību.
Šķidrā stāvoklī ēdiens ātrāk pārstrādājas, tas ilgstoši nepaliek kuņģi, tāpēc kuņģa
apjoma samazināšanās paies ātri un bez sekām.

5. Noslēgumā jāatzīmē, samazināt kuņģa apjomu palīdzēs arī ēšanas kultūra.
Brokastojat un pusdienojat virtuvē, ēdienreizes laikā neslēdziet televizoru, datoru,
vai radio, lai varētu labāk izgaršot ēdienu. Tā jūs varēsiet koncentrēties uz ēšanu, un jebkurš ēdiens iegūst jaunu garšu, kuru jūs droši vien neizjutāt iepriekš.
Šīs vienkāršās metodes dabīgā ceļā palīdzēs samazināt jūsu kuņģa apjomu. Viņas neradīs negatīvas sekas jūsu veselībai, bet gan palīdzēs sakārtot un pilnveidot jūsu gribasspēku, mērķtiecību un pašapziņu.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.