1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kad viņi piedzima, ārsti neticēja savām acīm… Tu tikai paskaties uz viņu rociņām!

 

Grūtniecība ir viens no skaistākajiem laikiem sievietes dzīvē. Katra topošā māmiņa bērniņa gaidīšanas laikā ir saskārusies ar dažādām domām un jautājumiem. Nav noslēpums, ka bērniņa dzimšana kardināli maina jebkura pāra dzīvi. Mainās dzīves ritms, samazinās personīgā telpa, tā vietā rodas milzīga atbildība par mazītiņu cilvēciņu. Ohaio štata (ASV) slimnīcā pasaulē nākušas dvīņu meitenes, kas ārstus un vecākus pārsteidza dubultā. Vispirms, vēl esot mammas vēderā, USG konstatēja, ka mazulītes dala vienu augļūdens pūsli un vienu placentu, kas ir ārkārtīgi reti pat identiskajiem dvīņiem. Tā kā grūtniecība tika uzskatīta par ļoti riskantu, māmiņa slimnīcā pavadīja 66 dienas.

9. maijā ar ķeizargrieziena palīdzību dvīnītes – Dženna un Džilianna, piedzima, otrreiz pārsteidzot vecākus – abas jaundzimušās no vēdera tika izceltas kopā un atklājās, kas viņas tur viena otras rociņu.

Par dvīnīšu piedzimšanu gan plašākai sabiedrībai paziņoja vēlāk, jo vairākas nedēļas mazulītes novēroja. Ar abiem bērniem un mammu viss ir kārtībā, ziņo ārvalstu mediji.

Dzimšana notika 33. nedēļā,tādēļ dvīnītes tika pieslēgtas pie dažādiem aparātiem. Bet pavisam drīz meitenītes sāka patstāvīgi elpot, kas ļoti iepriecēja mazulītes vecākus. Tagad mazulītes ir izaugušas un kļuvušas par labākajām draudzenītēm. Mamma saka: «Smejas un raud manas mazulītes, tas ir neticami, jo viņas ir manas dzīves jēga1111»

Mums atliek vēlēt dvīnītēm veselību! Lai aug saviem vecākiem par prieku.

avots: ofigenno.cc
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.