0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Sajauc šīs 3 sastāvdaļas un tu uz visiem laikiem varēsi aizmirst par nepatīkamo sviedru smaku

 

Piekritīsiet, ka sintētiskie, veikalos nopērkamie dezodoranti ne vienmēr attaisno uz tiem liktās cerības. Ilūzija par reklāmās teikto, ka viens dezodorants var aizsargāt 24 stundas, zudusi jau sen. Turklāt, kā zināms, antiperspirantu sastāvā ir vielas, kuras bloķē sviedru dziedzerus, izjaucot to normālu darbību, kas nozīmē, ka šie dezodoranti būtībā ir arī veselībai kaitīgi. Tomēr mūsdienās iztēloties savu ikdienu bez šī produktu šķiet visai nereāli. Ir tāds teiciens, ja vēlies kaut ko paveikt labā kvalitātē – paveic to pati. Ar šo recepti iespējams mājas apstākļos pagatavot pašiem savu dezodorantu, pēc kura lietošanas diez vai kādreiz gribēsies atgriezties pie sintētiskajiem produktiem. 1 Lai pagatavotu dabīgu dezodorantu Tev vajadzēs: 25 gramus sodas 15 gramus kukurūzas cietes 30 gramus kokosriekstu eļļas Ēteriskās eļļas 2 Pagatavošana:

  1. No sākuma jāsajauc soda ar cieti. Soda jau izsenis zināma kā labākais līdzeklis cīņā pret nepatīkamo sviedru aromātu, jo soda rada sārmainu vidi, kura iznīcina baktērijas. Kukurūzas ciete ātri uzsūks mitrumu, tādēļ paduses vienmēr būs sausas.
  2. Pievienojam kokosriekstu eļļu, tās kušanas temperatūra ir 24 grādi, tādēļ, nonākot saskarē ar ādu, dezodorants uzklāsies ērti un viegli.
  3. Var pievienot pāris pilienu mīļākās ēteriskās eļļas, vien jāatceras, ka eļļas smaržu varēs just visu dienu, tādēļ jāizvēlas sev patīkams aromāts.
  4. Iegūto masu iepildi izlietota dezodoranta iepakojumā, labi sablietē. Šo līdzekli vēlams uzglabāt ledusskapī.

3 Pašas pagatavotais dezodorants ir nekaitīgs un neizjauks organismā notiekošos dabiskos procesus. Protams, pie šī produkta sākotnēji ir jāpierod, bet rezultāts Tevi patīkami pārsteigs. Pareizi lietojot šo dezodorantu, tas būs ekonomisks, kā arī videi un tavam organismam draudzīgs.

avots: takprosto.cc
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.