1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kāds ir labs mīlnieks?

 

4746e6fb972588bc770126c2e3cf8263

Maigs, jūtīgs, kaislīgs, nenogurdināms, spēcīgs, paļāvīgs… Tad kāds viņš īsti ir – tas labais mīlnieks? Ievērojami lielākā daļa vīriešu ir pārliecināti par savām seksuālajām spējām, viņi maldās, ja domā, ka visi ir izcili mīlnieki tikai tā viena iemesla dēļ, ka viņiem ir falls.

Tomēr sieviete pateicoties dabas gudrībai vai ļaunam dievu jokam ir izveidota nedaudz sarežģītāk. Un ar vienu. Diemžēl dažiem vīriešiem šī vienkāršā patiesība ir nepieejama.

Labs mīlnieks visupirms ir tāds, kurš uzmin vēlmes. Jā, piekrītu, tas ir ļoti sievišķīgs noteikums. Bet tādas mēs, sievietes, esam. Tik savādi ir izveidotas mūsu smadzenes. Mēs negribam runāt tieši, mēs dodam priekšroku tam, lai uzminētu. Pat, ja krietni nāksies galvu palauzīt.

Mēs varam dot mājienu, izliecoties un sniedzot skūpstam noteiktu ķermeņa daļu, kaislīgi skatīties acīs, cenšoties nodot savas vēlmes partnerim ar telepātijas palīdzību, bet mēs spītīgi klusēsim, sašutumā kožot apakšējo lūpu, ko jūs, vīrieši, bieži uzskatāt par spēcīgas kaisles pazīmi.

Labs mīlnieks ir izcili pārzin sieviešu fizioloģiju. Viņam nav vajadzīgs navigators, lai atrastu klitoru, un viņš zina, ka, izņemot krūšu galus, pastāv arī citas erogēnās zonas. Viņa kustības ir dažādas, un viņš ir tik veikls un prasmīgs, ka vienmēr spēj atrast noslēpumaino G punktu.

Labs mīlnieks smalki sajūt partneri. Prasmīgi un neuzstājīgi atbrīvo viņu no kautrīguma un kompleksiem, atbrīvo viņu, ļaujot izlauzties ārā slēptajām vēlmēm. Viņš skaidri zina, kad ausī vajag pačukstēt kādas muļķības vai kaislīgu, nepieklājīgu vārdu, kad paraut aiz matiem, iekosties auss ļipiņā vai kaislīgi piesūkties kaklam.

Un galvenais – labs mīlnieks jebkurai sievietei ir tas, kuru viņa mīl.

Un lai arī viņš ir maziņš lielā seksa gigants, viņai viņš vienmēr ir labākais, vienīgais un neatkārtojamais. Jo “kas mums nav pirmais, tas mums ir otrais”…

avots: soulpost.ru
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.