5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Kas, vīriešu prāt, ir sievišķība?

 

00

Vīrietim sievietei stāstīt par to, kas ir Sievišķība, atļauts tikai no sievietes skatu punkta. Ir Liela Atšķirība starp to, ko sievietes uzskata par Sievišķību un, ko vīrieši. Bet, kur ir Liela Starpība, tur ir parodija par oriģinālu un mūžīgi pārpratumi.

Un tāpēc par visu svēto Sievišķību es stāstu, balstoties uz vīriešu viedokli.

Šajā stāstā es tevi uzrunāšu uz tu – lai saskarsme būtu dabiskāka un uzticīgāka, kā seniem draugiem, kuri gatavi klausīties zināma meldiņa citu versiju.

Tu esi pieradusi uzskatīt, ka Sievišķība ir maigums, mīkstums, smalkjūtība, kustību plūdums, lokanums, koķetēšana, flirts, uzticība un spēja izkust vīrietī.

Neapstrīdama patiesība  – tas viss ir Sievišķība…

Katrs vīrietis šīs īpašības meklē tajā sievietē, ar kuru veido attiecības.

Bet, kāpēc?

Ļauj man iesākumā izstāstīt savu uzskatu par Sievišķību.

Sievišķība – tā ir spēja iedvesmot citus ar savu rīcību, neveicot nekādas kustības, paliekot miera stāvoklī.

Lai šis uzskats būtu skaidrāks, palūkojies uz šādu situāciju:

Viņa sēž kafejnīcā pie galdiņa. Malko kafiju. Pie pretējās sienas sēž viņš. Viņš skatās uz viņu un mēs saprotam, ka viņš grib iepazīties.

Viņš vilcinās. Laiks iet. Viņa pieceļas un aiziet.

Žēl…

Pamainīsim situāciju:

Viņa  ir tajā pašā kafejnīca. Viņš, tāpat, ir pretī.

Viņš pieceļas un izlēmīgi tuvojas viņas galdiņam. Kam bija jāmaināss, lai viņš sadūšotos un sakustētos?

Vajadzēja ieslēgties kaut kādam magnētam, kas liktu viņam piecelties un pieiet viņai klāt.

Kas tas ir par magnētu? Vai viņa par to zina? Vai viņa prot ar to apieties?

Labi jautājumi.

Nosauksim šo magnētu par Sievišķību. Viņa, protams, par to zina. Bet izmantot gan ne vienmēr prot. Magnēts ieslēdzas pats – noteiktos apstākļos.

Lūk, mēs pavisam plūstoši esam nonākuši pie tā, ka sievišķība tomēr iedvesmo arī citus rīkoties.

Runāsim tieši: citi – tie ir vīrieši un drosmīgas sievietes, vai arī sieviešķīgas sievietes, kurās pašās mīt miers, un tādējādi rosina pārējos darbībām.

Es nedaudz novilcinu to brīdi, kad tu uzzināsi par to, kas iedarbina tavu Sievišķību. Iespējams, tu būsi šokēta. Jo tas galīgi nelīdzinās tam, ko esi iepriekš dzirdējusi. Tas nav saistīts ne ar seksualitāti, ne ar savaldzināšanu, ne ar to, kas norādītu par jebkādām miesiskuma izpausmēm.

Sievišķība ieslēdzas tad, kad ir GARĪGA PARTNERĪBA. Citiem vārdiem sakot, sievietes Gars intuitīvi sajūt Gara klātbūtni, Mērķi, ko viņa ir gatava atbalstīt, sievietes ķermenis samierinās un iegūst apburošu maigumu, radot vēlmi tā telpā radīt.

Divi Gari, bezķermeņa, absolūti pretēji pēc zīmes, pēc kvalitātes, pēc enerģijas, bet ar kopīgu Mērķi, iemieso tēlus, kuros atrodas un veicina to kustības. Vīrieša ķermenis kļūst ciets un nosvērts, gluži kā šķēps. Tavs ķermenis kļūst maigs un aicinošs, gluži kā mērķis.

Ķermeņi kļūst seksuāli un vilina viens otru, lai savienotos vienotā Garā, viņi var kalpot pašai Dzīvei. Lai caur tiem Dzīve varētu izpausties Visumā.

Tavs Gars dara tevi sievišķīgu brīdī, kad notiek tikšanās ar Garu, kura Mērķis ir interesants tavam Garam. Tā notiek vienmēr, neatkarīgi no cilvēka dzimuma, kuru pārvalda Gars, kura Mērķis ir interesants tavam Garam. Tu vari kļūt ļoti sievišķīga blakus sievietei un brīnīties parsevi, savām sajūtām, savu maigumu un seksualitāti. Bet tagad tu zini iemeslu tādai pēkšņai pārvērtībai. Šī sieviete ir tava Gara Mērķa nēsātāja.

Un tava Intuīcija tevi neapmāna. Tikai tavs Prāts pagaidām nenojauš tava Gara Mērķi. Cilvēces vēsture pierāda, ka Intuīcija ir svarīgāka par Prātu.

Intuīcija ved pie nākotnes, radot jauno, bet Prāts klīst pa pagātnes labirintiem, meklējot pazaudēto pašas nozīmīgumu.

Intuīcija un Iedvesma  ir divas vissvarīgākās tavas Sievišķības sastāvdaļas.

Intuīcija ļauj tevv ieklausīties tava Gara čukstos, kas norāda, ka tev blakus ir kāds, kurš par tevi parūpēsies, kamēr kopā kalposiet Dzīvei.

Kad Intuīcijas zvaniņš ļoti maigi dos tev signālu par vajadzīgā Gara klātbūtni kāda cilvēka ķermenī, pienāks Iedvesmas kārta.

Vai tu esi kādreiz redzējusi apļus uz ūdens? Sievietes Intuīcija to ļoti atgādina. Un ne par velti daudzas sieviešu prakses māca veidot apļus maksts apvidū.

Iedomājies platu upi. Tā esi tu.  Ļauj sev peldēt pa straumi. Esi plūstoša un neapstājies. Tagad sajūtu, ka tevī iekritis akmentiņš – tā Intuīcija dod tev zīmi, ka blakus ir tuvs Gars. Ko ūdens dara ar akmentiņu? Iegremdējot to sevi, tas ap akmeni izveido apļu virtuli, bet uz virsmas sāk veidoties vilņī. Ūdens nevar pretoties, jo tas ir tekošs un lokans. Tās viļņi arī ir tava Iedvesma.

Uz šiem maigajiem un elastīgajiem viļņiem citus nes pie viņu Mērķiem. Neaizmirsti, ka tu es ne tikai viļņi, bet tu esi pati upe. Un, kamēr tu ļausi citiem uzkavēties tavā sirdī, tavā telpā, viņi var peldēt. Tu ļauj viņiem dzīvot sevī, viņi kopā ar tevi peld uz jūsu kopējo Mērķi.

Bet tu nekusties – tu esi upe, kas ļauj sev vienkārši plūst. Tu neveic nekādu darbību, kaut arī kusties un pat liec ceļā esošiem šķēršļiem kustēties.

Tu Dzīvei esi laba jau vien ar to, ka nepretojies telpai; ar to, ka piekrīti reljefam; ar to, ka pieņem visu, ko satiec savā ceļā.

Un Dzīve iemitināsies tevī. Tu kļūsi par upi, kas ir pilna ar Dzīvi. Tā tu viņai kalpo.

Tava Dzīves kalpošana izpaužas divos veidos: caur tavu Sievišķību un caur tavu Mātišķumu.

Sievišķība izpaužas, kā jau es teicu, caur Intuīciju un Iedvesmu, un vienmēr tiecas uz savienību ar Radošo Garu citā cilvēkā (vai cilvēku grupā).

Pēc tam, kad būs notikusi savienošanās, tava kalpošana Dzīvei kļūs par Mātišķumu: tu sāc iznēsāt šī Gara ideju, materializēt to, kā bērnu savā klēpī un tālāk audzināt jūsu projektu, kā savu dēlu vai meitu.

Agri vai vēlu bērns būs jāpalaiž pieaugušo dzīvē, un tas nozīmē, ka tev vajadzēs atkal no jauna ieslēgt savu Sievišķību. Tieši tagad, pēc Mātišķuma, tava Sievišķība kļūst par varoņdarbu. Tāpēc, ka atteikties no sava bērna, mazulīša, projekta un sākt uztvert nesaprotamos Gara signālus ir viegli jaunībā, bet paveikt to atkal un atkal no jauna..?!

Tāpēc arī sanāk, ka Sievišķība ir raksturīga mūžīgi jaunām vai arī tām, kuras kontaktējas ar savu Garu.

Tāpēc es uzskatu, ka Sievišķība ir augstākā sievietes garīguma izpausme. Un, neskatoties uz to, ka mums tika mācīts, ka “Mātišķums ir augstākā sievietes misija”, es esmu pārliecināts, ka būt par māti ir vieglāk nekā būt Sievišķīgai, kas iedvesmo citus rīkoties.

Daudzas sievietes uzskata sevi par sievišķīgām, sakot, ka viņas spēj iedvesmot. Lūk, daži no viņu izteikumiem:

“Mans vīrs dara visu, ko es saku”.

“Zem manis ir 120 cilvēku liels kolektīvs, kas veiksmīgi darbojas”.

“Kā es teikšu, tā būs!”

Augstāk minētie piemēri spilgti izsaka Mātišķuma ceļu: Māte NORĀDA, kas jādara. Sievišķība, tieši pretēji, atrodas miera stāvoklī un tās vārdā cilvēki paši vēlas kustēties.

Tā arī ir tā Lielā Atšķirība, par kuru es sākumā runāju. Nekad nejauc Mātišķumu ar Sievišķību. Jo tava Sievišķība priekš mums, vīriešiem, ir:

Tā ir Tukšums, kas dod atbildes, tā ir Visums, kas sauc Radītāju. Tā ir Gaisma, kas vilina pie sevis. Tas ir Miers, kas rada Kustību. Tā ir Dzīves upes Enerģija, kas atsvaidzina, uzmundrina. Tā ir Vīrieša dzīves Jēga.

avots: soulpost.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.