13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

10 rituāli, kurus vēlams ievērot KATRAM

 

post-1398607766

1. Paslavē sevi par katru labo darbu. Pieņem to kā noteikumu darīt katru dienu. Pēc trim dienām noskaņojums kļūs vienmērīgs un pozitīvs, un pret sevi sāksi attiekties ar lielāku simpātiju un cieņu

2. Izsaki komplimentus mājiniekiem un tuviniekiem. Nebaidies uzslavēt pārāk daudz, jo mums taču tik ļoti trūkst uzmanības un labu vārdu! Ārsti uzskata, ka dvēseles vārdi pat palīdz izveseļoties.

3. Pasakies Dievam par labu dienu. Šis rituāls bija kā likums mūsu vecvecmāmiņām.

4. Smaidi, pamostoties no rīta. Lieliska tehnika, kas uzlādē ar optimismu. Jebkas būs pa spēkam!

5. Ēdot domāt par labo. Šis noteikums īpaši attiecas uz tiem, kuri ēd pie darba galda, veroties datora ekrānā. Steigties, apdomāt darba lietas ēdot, kā arī ēst steigā ir kaitīgi.

6. Meditē. Ļoti noderīgs rituāls! Atvēli pusstunda laika, aizver istabas durvis un zīmē sirdij tuvas ainavas (jūra, kalni, mīļotie cilvēki).

7. No rīta pirms promiešanas apskauj mājiniekus. Tā tuvais cilvēks sajutīs tavu ķermeni, mīlestību un rūpes. Pieskārieni bērnam ir ļoti svarīgi – tie veido viņa pamatuzticību pasaulei un cilvēkiem.

8. Meklē pozitīvo visā, pat ja gadījusies ķibele. Salauzi papēdi – toties nopirksi jaunas kurpes. Nepaaugstināja darbā – toties mazāk darba un atbildības.

9. Vakarā, ejot dušā iedomājies, ka viss nepatīkamais aiziet kopā ar ūdeni. Duša – tā ir attīrīšanās.

10. Pie galda runāties ar mājiniekiem. Vakarā saviem tuvajiem teikt labus vārdus par pagājušo dienu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.