2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

73 gadus veca sieviete kļuvusi par iepazīšanās saitu zvaigzni

 

1

Uz ielas blondīne ar gariem matiem, mini svārciņos un uz augstiem papēžiem uzreiz pievērš sev apkārtējo uzmanību. Ieskatoties vērīgak, viņai varētu dot kādus elegantus 48 – 50 gadus. Bet sievietei fotogrāfijā ir 73 gadi. Peša kundze kļuvusi par īstu iepazīšanās mājas lapu vietējo zvaigzni. Sievietei, kas tuvojas astotajam gadu desmitam, rindā stājas pielūdzēji vecumā no 40 – 70 gadiem.

Pēc tam, kad Džeina apglabāja savu mīļoto vīru un pārdzīvoja pienācīgu sēru posmu, viņa atkal sāka iepazīties un satikties ar citiem vīriešiem. Viņa nemeklē nopietnas attiecības, jo neviens nevar aizstāt viņas mīļoto Volter. Bet viņai patīk iet uz randiņiem un atkal sajust dzīves garšu – tāpēc, ka tā viņa jūtas jauneklīga un pievilcīga. Un tas tā arī ir!

— Ir pieņemts, ka manā vecumā jānēsā ērti džemperi un kurpes un zema papēža. Bet tas ir tik garlaicīgi! – smejas Džeina,  – Man ir daudzi mana vecuma draugi, kuri saka: “ Mēs arī gribētu ģērbties tāpat, kā tu!” Bet, kas viņiem traucē to darīt? Es personīgi tuvojos jau astotajam gadu desmitam, bet es nesaprotu, kāpēc tādēļ man ir jāpārliek sev krusts, jāsēž stūrī un jāada zeķes. Es cenšos izskatīties tik jauna, cik jauna es pati jūtos.

— Tāpat kā visi, es sāku izjust vecumu un izskatījos novecojusi. Es piegāju pie spoguļa un ieraudzīju tur vecu sievieti, kas uz mani skatās atspulgā, – atceras Džeina, – Un tad es aizlidoju uz Poliju un veicu sejas korekcijas operāciju. Pēc operācijas es izskatījos pēc boksera, kuru nupat kā ringā ir “atdauzījuši pēc pilnas programmas”. Bet rezultāts bija tā vērts – es izskatījos tā, it kā būtu nometusi uzreiz 10 gadus.

Pirmo reizi Peša kundze zem ķirurga naža gūlās vēl 80. gados, veicot krūšu operācija, ar kurām viņa bija barojusi savus trīs dēlus. Ik pēc pāris mēnešiem Džeina veic botoksa injekcijas – tas viņai izmaksā 300 eiro par seansu. Kopā ar “skaistuma šļircēm”viņa ir iztērējusi jau 3000 eiro. 2012. gadā viņa veica ādas savilkšanas operāciju uz kakla, samaksājot par operāciju vēl 4000 eiro. Operāciju veica tajā pašā klīnikā Polijā.

— Es katru dienu skumst pēc Voltera, — atzīstas Peša kundze, — Bet es cenšos dzīvot tālāk un izbaudīt katru mirkli. Es varētu dzīvot tā, kā dzīvo visi pensionāri, bet es negribu vienkārši sēdēt mājās un gaidīt, kad piezvanīs kāds no maniem dēliem.

— Kad es biju jauna, tika uzskatīts, ka 40 gadi – tas jau ir vecums. Mūsdienās 40gadnieki tikai sāk dzīvot, – uzskata viņa, – Es ticu, ka vecums ir tikai cipars un rāmis, kuru mēs paši sev uzliekam.

2 this_womans_age_01 this_womans_age_02 this_womans_age_04 this_womans_age_05 this_womans_age_06 this_womans_age_07 this_womans_age_08 this_womans_age_09 z

avots: otpadus.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.