19.3 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

5 iemesli, kādēļ Skorpioni ir lieliski draugi

 

1 Visai bieži Skorpionu zīmes pārstāvji tiek uzskatīti par intrigantiem, kādēļ cilvēki, kuri tic horoskopiem, cenšas izvairīties veidot tuvas saiknes ar šīs zīmes pārstāvjiem. Lai gan priekšstats par Skorpiona intriganta dabu ir visai maldīgs. Skorpioni ir tie cilvēki, kuri savu tuvinieku labad darīs visu un vēl vairāk, arī pašuzupurēšanās nebūs šķērslis. Šīs zīmes pārstāvji nekad pirmie nesāks ķīviņu, viņiem ir raksturīgi atbildēt uz citu raidītiem sitieniem ar tādu pašu, ja ne lielāku jaudu. Grūtā brīdī tieši uz Skorpionu vienmēr varēs paļauties.

Uzticamie Skorpioni: Šīs zīmes pārstāvji vienmēr ir gatavi palīdzēt, viņi ir uzticīgi un tādu pašu uzticību sagaida no apkārtējiem. Ja ilgojies pēc drauga, kurš ne tikai palīdzēs ar padomu, bet arī spēs glabāt visus Tavus noslēpumus, tad lūkojies pēc Skorpiona. Skorpions vienmēr pateiks acīs visu patiesību, tāds ir viņa raksturs, bet tādēļ nav vērts apvainoties vai dusmoties. Skorpioni neieredz baumas un baumošanu. Bet galvenais – viņi ir gatavi piesegt draugu jebkurā situācijā.

Arī jautrībnieki: Ja radīsies iespēja satikt draugus, tad Skorpions nekādā gadījumā nelaidīs to garām. Šīs zīmes pārstāvjiem padodas ballēties un to viņi, protams, dara ar lielāko labpatiku. Skorpioni ir apveltīti ar neticamu harizmu un nekad neliks saviem draugiem garlaikoties. Ja ballītei trūkst cilvēka – dvēseles, droši uzaicini Skorpionu, ne tikai sasmīdinās katru, bet arī parādīs meistarklasi uz deju grīdas.

Viņi visu paveic akurāti: Perfekcionisti, viņi vienmēr centīgi tieksies uz pilnību. Šie cilvēki nosprauž sev lielus mērķus un pastāvīgi pierāda, ka ir arī spējīgi šos mērķus sasniegt. Skorpiona slavēšana neļaus tam atslābināties, bet motivēs vēl lielākiem panākumiem. Arī darbaholiķi, ja Skorpionam tiks lūgts paveikt kādu darbu, tas tiks izdarīts augstākajā līmenī.

Nav uzbāzīgi: Pat tik sociāli aktīvam cilvēkam kā Skorpions laiku pa laikam vajag palikt divvientulībā. Ja Skorpions Tev nezvana, tas nozīmē, ka viņš atpūšas no visa un visiem. Dažreiz šīs zīmes pārstāvji izvēlas vakaru pavadīt mājās pie seriāla vai kādas grāmatas.

Nemēģini mānīties: Skorpionam ir ļoti labi attīstīta intuīcija un novērošanas spējas. Ja centīsies Skorpionu apmānīt, tad visdrīzāk Tevi sagaidīs neveiksme. Skorpioniem tīk atriebties, tādēļ viņus (un jo vairāk viņu tuviniekus) labāk nekaitināt. Skorpioni ir visai sarežģīti cilvēki, ilgstoši uzturēt labas attiecības ar šīs zīmes pārstāvjiem nav viegli, bet bez viņiem dzīve būtu daudz vienmuļāka. Ja Jums ir draugs Skorpions, saudzējiet un lolojiet šo draudzību, ja vēl nav, iesakām pameklēt.

avots: takprosto.cc
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.