0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

9 noslēpumi, par kuriem sievietes nekad saviem vīriešiem nestāsta

 

10_result27

Noslēpumi, kurus sievietes parasti vīriešiem nestāsta, un par kuriem vīriešiem noteikti ir jāzin!

Salīdzinājumā ar vīriešiem, lielākā daļa sievietes liekas esam godīgas un runātīgas būtnes. Bet diez vai jūs būsiet pārsteigti, uzzinot, ka šīm gaisīgi-ēteriskām būtnēm arī ir savi noslēpumi. Jebkurā sievietē ir kāds noslēpums, kas gaida vīrieti, kurš spēs to atminēt, tikai reti kuram tas izdodas. Un kaut arī nav nemaz tik grūti izprast sievieti, dažreiz vīrietim tas kļūst par visgrūtāko no visiem uzdevumiem.

Un tāpēc es nolēmu šajā rakstā savākt dažus sievišķīgus noslēpumus, kuri, es ceru, padarīs šo uzdevumu kaut nedaudz, tomēr vieglāku.

  1. Mums patīk, kad vīrietis uzņemas atbildību uz sevi

Un šis ir ļoti svarīgs noslēpums. Mēs arī spējam kaut ko izdomāt no sākuma līdz galam, varam rūpīgi visu izplānot un ieviest dzīvē, bet…mums tas nepatīk. Un mums patīk, kad vīrietis uzņemas atbildību u sevi. Kaut arī mēs praktiski nekad jums par to nesakām, jums jāzin, ka mums patīk, kad mūsu vīrieši pastāvīgi izpilda kaut ko sarežģītu, bet vajadzīgu tikai tāpēc, lai mūs pārsteigtu. Kad vīrietis uzņemas iniciatīvu un atbildību uz sevi, tas nozīmē, ka viņam nav vienalga, ka viņš rūpējas gan par mums, gan par mūsu kopdzīvi. Tā kā dariet to pēc iespējas biežāk, un nav svarīgi, kas “tas” būs – patstāvīgs gājiens iepirkties, pašu rokām pagatavotas vakariņas vai arī izplānots nākamais ģimenes atvaļinājums.

  1. Mums patīk, kad mūs pārsteidz

Visas sievietes ir burtiski kā bez prāta no pārsteigumiem, un mēs praktiski vienmēr klusībā ceram, ka mūsu partneris izrādīsies radoša personība, un būs spējīgs mūs novest līdz runas zudumam tik bieži, cik vien tas ir iespējams. Jebkura negaidīta dāvana – pat, ja tā ir tikai šokolādīte – var likt sievietei justies īpašai un vēlamai. Tam nav obligāti jābūt kaut kam dārgam – svarīgs ir pats fakts. Tas, ka jūs par viņu domājat, izrādiet iniciatīvu un mīliet viņu – tas ir īsteni nenovērtējami. Ticiet, tas nemaz nav tik sarežģīti. Vienkārši esiet atvērti un uzmanīgi attiecībā pret jūsu karalieni – jā, jā, tieši karalieni, jo katra sieviete ir pelnījusi par tādu būt. Bet, kad viņa sapratīs, ka jūs cenšaties, cik spējat, lai padarītu viņu laimīgu…ticiet, viņa ir tā vērta.

  1. Mēs baidāmies, ka viņam labāk patiks cita sieviete

Daudzas sievietes baidās no tā, ka viņu vīriešus aizvilinās kāda cita – labākā draudzene, kolēģe no darba, vai jebkurš cits. Šo baiļu iemesls ir pavisam vienkāršs – mēs visas dažreiz vēlamies iegūt to, kas nevar būt mūsu, un tāpēc mēs arī baidāmies, ka kādai no citām sievietēm tas izdosies un viņa nolaupīs mūsu izredzētā sirdi. Ticiet, mums, sievietēm, nav nekā sliktāka par bailēm.

  1. Mēs vēlamies, lai mūsu vīrieši būtu patiesi

Katrs cilvēks pasaulē vēlas, lai viņa vai viņas partneris būtu atvērts un patiess. Nevienam nepatīk, kad viņu muļķo. Un mēs, sievietes, protams, neesam izņēmums. Mēs varam piedot daudz ko – tikai ne melus. Lai arī cik sarežģīta un mulsinoša nebūtu jūsu situācija, sieviete vienmēr jūs uzklausa un pat, iespējams, palīdz jums problēmu atrisināt.

  1. Mēs pamanām un saprotam ķermeņa valodu

Vīrieši ne velti uzskata, ka mums, sievietēm, ir sestā maņa, it īpaši tad, kad runa ir par privātām attiecībām. Mēs vienmēr pamanām un analizējam visu, pat visnepamanākamos sīkumus, kas attiecas uz citu cilvēku, un tas attiecas arī uz mūsu partnera ķermeņa valodu. Tā kā mēs parasti esam lietas kursā par viņa pārlieku lielo simpātiju pret mīļo līdzstrādnieci – pat, ja mēs ne reizi neesam viņu redzējuši. Tiko kā mēs kaut ar acs kaktiņu pamanām kaut ko aizdomīgu, tas sāk mūs satraukt pat, ja mes nesaprotam, kas tas ir. Un, ja sievietei ir radušās aizdomas, tad esiet pārliecināts, ka viņa būs ļoti dusmīga, ja uzzinās, ka jūs esat  devies uz “sapulci”, kura patiesībā nav notikusi.

  1. Mēs piekrītam tam, ka dažreiz mūsu vīriešiem vajadzīgs laiks priekš sevis

Tas ir vēl viens noslēpums, par kuru zina tikai nedaudzi vīrieši. Mēs, sievietes, kā likums piekrītam tam, ka vīriešiem dažreiz vajag no mums atpūsties. Mēs lieliski saprotam, ka mūsu puišiem un partneriem nepieciešama privāta telpa, un tāpēc dažreiz viņiem vienkārši vajag pabūt kādu laiku kopā ar draugiem, paskatīties futbolu, iedzert alu vai kaut ko uzspēlēt. Mēs neuzskatām to par problēmu. Par problēmu tas var kļūt tikai tajā gadījumā, ja vīrietis par mums pilnībā aizmirst un sāk ar draugiem pavadīt visu savu brīvo laiku.

  1. Mēs gribam patikt viņu draugiem

Un šo jau nu gan neviena sieviete jums nepateiks. Un noteikti ne jau skaļi. Bet tas patiešām tā ir. Ja jau draugi mūsu vīriešiem ir tik svarīgi, tie ir svarīgi arī mums, un tāpēc mēs gribam viņiem iepatikties. Un tas visupirms nozīmē, ka mēs gribam viņiem parādīt, ka mēs mīlam savus partnerus un zinām, cik brīnišķīgi cilvēki viņi ir. Un pie viena tas palīdz mums izvairīties no nevajadzīgiem konfliktiem un strīdiem, pat, ja viņu draugi mums īsti nepatīk. Vai arī mēs viņiem. Vēl viens iemesls, kāpēc vēlamies iepatikties viņa draugiem – kad mūsu vīriešu draugi ir labvēlīgi noskaņoti, mīlestība starp mums paliek tikai stiprāka. Un tas, protams, mums ir pat ļoti izdevīgi.

  1. Dažreiz mums vajag padomāt par savām lietām

Ja sieviete jums saka, ka viņai vajag pabūt vienai un sakopot domas, tas nenozīmē, ka viņa negrib jūs redzēt, un ka jums ir nekavējoties jāsavāc mantas, iesēsties mašīnā un braukt prom uz pāris, teiksim, astoņām stundiņām. Nē, patiesībā viņa vienkārši grib ar kaut ko tikt galā. Jūsu meitene vai sieva vēlas, lai jūs saprastu, ka arī viņai ir svarīgas lietas, un ja viņa jums kaut ko saka, tad, visdrīzāk tieši to viņa domā.

  1. Mēs vēlamsies, lai mūsu vīrieši būtu ar mums godīgi

Katra sieviete vēlas, lai viņas vīrietis ar viņu būtu godīgs. Un tāpēc, ja jaunā kleita jūsu draudzeni padara resnāku, tad nesakiet viņai: “Tu tajā izskaties vienkārši lieliski”. Jo viņā zin, ka patiesībā tas tā nemaz nav. Nebaidieties viņai pateikt, ka kaut arī viņai klāt nākuši pāris kilogrami, viņa tik un tā izskatās fantastiski. Parādiet jūsu sievietei, ka jūs viņu mīlat tādu, kāda viņa ir. Jūs pat varat ieteikt viņai pierakstīties uz sporta zāli. Visticamāk, jūsu godīgie vārdi viņai patiks daudz labāk par lielajiem meliem – lai cik saldi tie arī nebūtu.

 avots: vmirechudes.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.