9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Dove radījis jaunu premium klases matu kopšanas līniju bojātiem matiem

 

Dove Advanced Hair sērijas Regenarate Nourishment līniju veido ekskluzīvi matu kopšanas līdzekļi, kas izstrādāti, lai atjaunotu bojātus matus.

Dove matu kopšanas produktu kategorijas vadītāja Baltijas valstīs Marita Soha uzskata, ka veselīgi mati ir būtiska sievietes skaistuma un labsajūtas sastāvdaļa. “Regulāra matu krāsošana, balināšana, taisnošana un termiskā apstrāde ikdienā palīdz gūt gandarījumu par savu matu izskatu, taču diemžēl tas tiek darīts uz matu veselības rēķina,” skaidro Marita.

“Dove uzskata, ka matu griešana ir viens no personības izteiksmes veidiem. Tādēļ, lai nebūtu jāgriež mati tikai tādēļ, ka tie ir bojāti, ir rūpīgi jāizvēlas savam matu tipam atbilstoši kopšanas līdzekļi, kas ikdienā stiprinās tos un pasargās no matu apstrādes kaitīgās ietekmes,” stāsta Marita.

Dove jaunās matu kopšanas līnijas Regenerate Nourishment produktu sastāvā ir sarkanās aļģes, kas palīdz bojātiem matiem atgūt dzīvīgumu un spēku. Savukārt Keratin Nutri Complex tehnoloģija atjauno matus jau pašās saknēs, padarot tos gludus, spēcīgus un viegli ieveidojamus.

Jaunajā kolekcijā ietilpst matu šampūns un kondicionieris ikdienas lietošanai, kā arī matu maska. Šī ir pirmā Dovematu kopšanas līnija, kas piedāvā unikālu līdzekli – matu eļļu-serumu, kas padara matus īpaši zīdainus un spīdīgus. Eļļu-serumu var lietot gan mitros, gan sausos matos, lai padarītu tos paklausīgākus un piešķirtu tiem spīdumu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.