13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

10 padomi pašapziņas celšanai no modelēm, kuras demonstrē lielo izmēru apģērbu

 

Nestandarta, plus izmēra modeles pārliecinātā solī iekaro modes pasauli. Piekrītiet – kuplas formas neliecina par to, ka tu neesi vesela, bet gan to, ka tu mīli sevi tādu un tas nenozīmē, ka tu pamudini citus strauji uzņemt svaru. Runa ir par pašapziņu un lieko kompleksu nevajadzību.
Neskatoties uz straujo tehnoloģiju attīstību – aifonu, virtuālās realitātes brillēm, zinātniskiem izmeklējumiem, gadiem ejot mūsu skaistuma uztveršana ir maz mainījusies. Galvenais noteikums paliek iepriekšējais – jābūt tievai. Un atšķirība starp sievietēm, kuras staigā pa ielām un kuras mēs redzam uz žurnālu vākiem ir vienkārši milzīga.
Kamēr standarta modeles pārdzīvo vai viņas ir pietiekami tievas, šīs kuplās skaistules savā ķermenī jūtas pārliecinātas un ar visām sievietēm dalās padomos:

1
1. Cilvēki iemīlas tavā raksturā nevis tavā gurnu apkārtmērā.
„Patiesībā tevi seksuālu padara tas, ko tu izstaro – tava pārliecība, pašpietiekamība, brīnišķīgā humora izjūta un prāts”, – modele Keita Dilona par to ir pārliecināta pati no savas pieredzes. Viņa modes industrijā ir vairākus gadu desmitus. Sākumā viņa bija kā visas – tieva, bet pēc nopietniem vielmaiņas traucējumiem uz podestūras atgriezās 20 kilogramiem smagāka, bet tas viņai netraucēja.

2
2. Tev jākļūst sev par galveno atbalsta grupu.
„Es ieteiktu sievietēm katru rītu pamosties un atrast to, kas jums patīk sevī, nevis salīdzināt sevi ar citiem. Ar laiku mīlestība pret sevi uzvarēs”, – tā saka Tifānija Benka, kura ir ne tikai modele, bet arī spēlē teātrī, raksta un lasa lekcijas par mīlestību pret savu ķermeni. Viņa ir absolūts pierādījums tam, ka neskatoties uz izmēru sieviete var realizēt savus sapņus.

3
3. Vesela – tas nenozīmē tieva.
„Kad cilvēki domā par plus izmēru, viņi iedomājas kaut ko resnu un nepievilcīgu. Es esmu satikusi daudz dažāda izmēra modeles – viņas visas ir brīnišķīgas sievietes. Kas attiecas uz mani, es esmu plus izmērs, liela, brīnišķīga, man ir tumša āda un man tas patīk! ” – paziņo Tokara Džonsa, kura tā arī nevinnēja amerikāņu top – modeļu konkursu, bet kura izrādījās ļoti pieprasīta modes industrijā.

4
4. Neupurējiet sevi citu nerealizēto ideālu dēļ.
„Es jums ieteiktu vērtēt sevi tādu, kāda jūs esat, necentieties sasniegt nereālus ideālus, kādai jābūt sievietei. Nebaidieties būt jūs pati, īsta. Neupurējiet to kāda cita dēļ”, – saka Barbara Briknere, kura izstaro pārliecību, pateicoties kurai ir nopelnījusi daudzu modelētāju apbrīnu.

5
5. Visas sievietes ir atzinības un uzslavas vērtas.
„Es nedomāju, ka plus izmēra modeļu augošā popularitāte ir tikai tendence. Es domāju, ka cilvēki ir sapratuši, ka mēs esam veselas, skaistas sievietes, kuras beidzot ir atklātas pasaulei”, – atzīmē Markita Pringa, kura strādā par plus modeli no pusaudzes gadiem.

6
6. Skaistums ir mūsu daudzveidībā.
Es paskatījos spogulī un pateicu: „Manai mammai ir tieši tādi paši gurni, vecmāmiņai arī tādi bija, man nav jāmokās tāpēc, ka es neko nevaru izmainīt, man vajag priecāties, ka tieši tas mani padara atšķirīgu no citiem, padara mani unikālu un vēl skaistāku”, – savās pārdomās dalās Vitnija Tompsone – superblondīne, pirmā un vienīgā plus izmēra modele, kura vinnēja amerikāņu top – modeļu šovu.

7
7. Tu iemācīsies mīlēt savu ķermeni.
„Viss sākas no godīguma. Esmu ļoti smagi strādājusi, lai beidzot sev pateiktu: „Es sveru tik un tik. Esmu vesela un laimīga tāda, kāda esmu. Es jau sen aiz durvīm esmu atstājusi kauna sajūtu par savu ķermeni”, – atzīstas Emme Aronsona, kura jau 90. gados izveidoja karjeru neskatoties uz savu nestandarta modeles figūru. Vēlāk viņa uzrakstīja grāmatu ar padomiem par patieso skaistumu un pozitīvo attieksmi pret savu ķermeni, plus izmēra modelēm.

8
8. Negatīvas domas tev kaitēs vairāk nekā modes žurnāli.
„Es iesaku sievietēm un meitenēm no sava vārdu krājuma izsvītrot vārdu „resns”. Tas ir svarīgs solis pozitīvas attieksmes sākumam pret savu ķermeni. Pozitīva domāšana – pozitīva attieksme pret ķermeni”, – iesaka Kristina Mendesa, kura ir izveidojusi lielisku karjeru modeļu biznesā.

9
9. Ignorē nelabvēļus, neļauj viņiem aptumšot tavu mirdzumu.
Kad 2010. gadā Tessa Manstera sāka savu modeles karjeru viņa saskārās ar lielu interneta – troļļu kritikas daudzumu. Viņa juta lielu spiedienu „jābūt tādai, kāda es neesmu”. Tessa ir ne tikai modele, bet arī vizāžiste un blogere.

10
10. Atbilst – tas nozīmē, pazaudēt visu savu spēku.
„Patiess skaistums nāk no dvēseles. Mainīt sevi un atbilst kāda noteiktiem skaistuma standartiem – nozīmē izmainīt savu būtību. Esi tu pati un tu kļūsi patiesi stipra sieviete!” – saka modes pasaulē jauniņā, bet par sevi diezgan pārliecinātā Eli Teita.

avots: soulpost.ru

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.