7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Sporta veļas kolekcija Lauma Active

 

Nebijis un aizraujošs jaunums Lauma Lingerie sortimentā, kas daiļās dāmas sagaida šajā rudenī, ir Lauma Active kolekcija – tā papildina ik sezonu pieejamo bāzes kolekciju klāstu ar 6 dažādiem modeļiem un iezīmē vietējā ražotāja darbības sākumu sporta veļas segmentā.

Atzīmējot šo notikumu, Lauma Lingerie aizsāk kampaņu ar mirkļbirku #LaimeKustībā, draudzīgā garā izaicinot Latvijas sievietes dalīties ar saviem iedvesmojošajiem brīžiem sportojot.

Pirms vēl visi pārējie mājās ir modušies, tu nododies sportam – ar tevi ir sirdspuksti, soļi, kustība. Pieaug intensitāte un piere noraso vieglām mirdzuma lāsītēm, tava iemīļotā rīta rosmes mūzika liek šoreiz izdarīt vēl vairāk kā parasti. Tu saproti – laime ir kustībā!

Veļas ražotājs Lauma Lingerie sporta veļas līnijā Lauma Active ir ievērojis minimālistisku eleganci, tādējādi liekot uzsvaru uz veļas valkātāju un tās kustībām – apģērbi vienmēr būs ērti un funkcionāli, kalpojot arī īpaši dinamiska treniņa laikā. Dažādiem treniņiem, laikapstākļiem un atšķirīgām klientu vēlmēm radīti 6 dažādi Lauma Active sporta veļas modeļi, kurus iespējams kombinēt savā starpā.

Jaunajā kolekcijā pieejams kā sporta krūšturis, ko iespējams valkāt arī kā topu, tā arī pusgarš topiņš un ķermeņa augšdaļu pilnīgi nosedzošs krekliņš treniņam aukstākā laikā. Piedāvātā sporta krūštura modelim izmēru skala ir ievērojami plaša – tie pieejami sākot no 70B līdz 95F izmēram. Ķermeņa apakšdaļai – īsi šortiņi, pusgarie un garie legingi – tik pieguļoši, ka treniņa laikā par sevi neliks pat manīt.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.