10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

15 fakti par tevi, kuri ir jāzina tavam vīrietim. Vairs nekādu pārsteigumu!

 

Cik bieži mēs nonākam neveiklās situācijās, kuras nebūtu, ja vien jūsu vīrietis zinātu burtiski dažus sīkumus par jums. Tā gribētos, lai viņš vienkārši saprastu, bet tieši teikt par to ir neērti. Mēs apkopojām faktus, kuri būtu jāzina jūsu vīriešiem, bet par kuriem mēs visbiežāk noklusējam.

1. Jā. Mēs visas esam ķertas. Šis ir fakts par kuru tev vajadzētu zināt. Ķertuma pakāpe katrai var būt sava: tās ir daudzšķautnainas un dažādas. Katrai atradīsies savi tarakāni ar saviem aizraujošiem hobijiem.

voN_w0QRIXndbdAhQ1dawg-article

2.Nē, man ne vienmēr ir kritiskās dienas! Vīrietim ir jāsaprot, ka ne vienmēr tava aizkaitinātība signalizē par “sarkano dienu” tuvošanos. Dažreiz tu dusmojies vienkārši tāpēc, ka viņš pateica vai izdarīja kaut ko muļķīgu vai aizvainojošu. Pietiek vien ar vienkāršu atvainošanos, lai novērstu tavu izvirdumu.

975340958990

 3. Pods ir auksts, sasodīts! Kad es tev lūdzu nolaist podam vāku, tā nav tikai parasta iegriba. Vienkārši, kad es pa nakti pusmiegā eju pačurāt uz ledus aukstu poda apmali (bet mēs, meitenes, kā tu jau zini, čurājam sēdus…), manī pamostas neticami spilgtas emocijas, ar kurām man tā vien gribas padalīties arī ar tevi!

263628

 4. Dažreiz vienkārši vajag tikai piekrist. Dažreiz strīda laikā, it īpaši, ja es jau esmu novesta līdz baltkvēlei, tev vajag tikai vienkārši atzīt, ka tev nav taisnība. Nopietni. Vienkārši pielikt punktu un dzīvot tālāk. Tas ne tikai saglabās tev dzīvību, bet ļaus arī man pavisam ātri aizmirst par strīdu.

167701391713939

5. Man ir svarīgi, lai tu būtu stiprs. Kad notiek kaut kas slikts, man ir nepieciešams tavs stiprais un uzticamais plecs, lai vienkārši paraudātu. Es esmu meitene. Dažreiz es raudu. Nav vajadzības aizbrāzties prom novērst traģēdiju vai arī iztaujāt par tās detaļām. Vienkārši apskauj mani un ļauj kādu brīdi būt vājai.

esli_jenshchina_plachet

6. Jā. Man ir nepieciešams vārdisks tavu jūtu apliecinājums. Rīcība, bez šaubām, arī ir svarīga, ne tikai vārdi. Bet man tie ir līdzvērtīgi. Man ir nepieciešams zināt, ko tu jūti. Man vajag katru dienu dzirdēt, ka esmu skaista, nepieciešama un vajadzīga. Atgādini man par to biežāk, jo man pietiek ar vienu klusēšanas dienu, lai izlemtu, ka viss ir beidzies, ka vairs mani nemīli.

P.S. Ja šodien es ne visai labi izskatos, tas nozīmē, ka ir pienācis tas brīdis, kad es tev atļauju bezdievīgi melot!

k_1

7. Augsti papēži – tas ir skaisti, bet velnišķīgi neērti! Mīļotais, es esmu gatava iet tev līdzi kaut uz pasaules malai! Bet tikai ērtos apavos. Un tagad, pēc ballītes un dejām, man galīgi prāts nenesas uz romantiskām pastaigām. Vienkārši izsauc taksometru.

big_11759

8. Man nospļauties uz tavu bijušo. Nopietni. Pilnīgi nospļauties. Tā kā pietiek nīdēt un žēloties.

15-cont-1

9. Izmērs nav tik ļoti svarīgs. Pat, ja tev ir kompleksi par sava bruņinieka izmēru, tici man, man viņa izmērs neko īpaši nenozīmē. Un nē, es nesalīdzināšu tevi ar saviem iepriekšējiem partneriem, tā kā pārstāj iztaujāt. Tas, kas patiešām ir svarīgi, ir cīņas spars un ieroču izmantošanas gudrība!

0624055h

 10. Atceries, kāda kafija man garšo. Ja tu jau iepriekš esi pasūtījis kafiju man, tad tev jau būtu jāzina, vai cukurs, krējums vai šokolāde ir vai nav jāpievieno. Ja tu līdz pat šim brīdim nezini, kāda kafija man garšo, tas nozīmē, ka tu nepietiekami pievērs man uzmanību (jā, tam var sekot kaut kādas sekas).

543e14dcdbada

11. Esi godīgs. Es esmu liela meitene, gan jau izturēšu. Ja starp mums ir tikai sekss, ja esi atradis citu vai vienkārši zaudējis interesi pret mani – tad pasaki par to skaidri un gaiši. Ja tu pats man to pateiksi, es pārdzīvošu. Bet, ja es pati pieķeršu tevi melos – manu reakciju tu vari arī nepārdzīvot!

pochemu-muzhchina-vret-raskryvaem-ego-tajny

12. Es čiepšu ēdienu no tava šķīvja. Lai ko tu arī neteiktu, ja tas izskatās apetītelīgi, es nočiepšu kādu gabaliņu. Vienkārši samierinies ar to – paliksi veselāks.

pica4u.ru_12367795171-2

  13. Aizraujies ar manām interesēm, ja vēlies, lai es aizrautos ar tavējām. Kaut vai izliecies, ka tev patīk romantiskas komēdijas, iepriecina kaķēni, bet mana jaunā kleita vienkārši apžilbina! Un es savukārt izlikšos, ka vārtu gūšanas brīdis patiešām bija pats labākais visa čempionāta laikā.

Женские единоборства

 14. Ja es tev saku, ko konkrēti vēlos, tad es tieši to arī sagaidu saņemt. Ja es tev veikalā parādīju pāris piemīlīgus auskariņus, tad es sagaidu dāvanā saņemt tieši to. Lai kādus citus auskarus tu man arī neuzdāvinātu – jebkurā gadījumā tā būs kļūda.

Frau öffnet schlechtes Geschenk

15. Un pēdējais, bet pats galvenais! Pārāk emocionāls vīrietis – tas nav seksīgi. Kad tu raudi, skatoties ziepju operu vai arī sāc darīt savas PMS stiķus (jā, jā, džentlmeņi, jums arī kas tāds notiek), tu manī neizraisi nekādu seksuālu iekāri… bez šaubām, tu vari emocionāli reaģēt uz kaut ko un raudāt, bet nevajag mūsu attiecībās palikt par jaunkundzi. Tā ir mana vieta.

7bd727fc01a1700077bad187d0b
avots: pics.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.