5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

L’Occitane atklāj otro veikalu Rīgā

 

Pagājušajā nedēļā Galerija Centrs norisinājās no Provansas reģiona nākušā un pasaulē plaši iecienītā skaistumkopšanas zīmola L’Occitane en Provence nu jau otrā pilnizmēra veikala atklāšana. Kā zināms, tieši pirms gada L’OCCITANE atgriezās Latvijas tirgū ar zīmola pirmo veikalu t/c Spice.

Abos veikalos pieejams pilns L’OCCITANE produkcijas klāsts ar pasaulslavenajiem roku krēmiem, dušas eļļām, ķermeņa aromātiem un daudziem citiem atzinību guvušiem dižpārdokļiem.

“Mēs esam ļoti priecīgi atvērt jauno L’Occitane veikalu pašā vecpilsētas sirdī. Esam iekārtojušies skaistā tirdzniecības centra Galerija Centrs pirmajā stāvā – nelielā, bet ļoti mājīgā platībā. Ārkārtīgi iepriecina arī tas, ka latviešiem patīk šis franču zīmols ar burvīgajiem iepakojumiem un kvalitatīvajiem produktiem. Visi klienti ir laipni aicināti izbaudīt mūsu īpašo iepirkšanās pieredzi, ko sniedz L’Occitane pasaule!” komentē zīmola pārstāve Latvijā un Lietuvā Kristina Zėringytė Vasiliauskienė. 

Kā zināms, franču kopjošās kosmētikas zīmola L’OCCITANE produkcija tiek ražota Provansā, kur smaržīgie lavandas lauki nepārtraukti atgādina par šī reģiona dabas bagātībām. Aiz katras no sastāvdaļām, kas ievāktas Francijas dienvidos un Vidusjūras apkaimē, slēpjas patiess stāsts. Gan produktu aromātus, gan arī ķermeņa un ādas kopšanas sērijas iedvesmojuši šo sastāvdaļu sniegtie ieguvumi, kā arī reģiona prasmīgo meistaru darbs un zināšanas.

L’OCCITANE piedāvā augstas kvalitātes kosmētikas produkciju un aromātus, kas izstrādāti, stingri ievērojot fitoterapijas un aromterapijas principus, ko meistari radījuši, iedvesmojoties no Vidusjūras reģionā iecienītā dzīvesveida. Būtiski, ka franču kompānija stingri seko hartai attiecībā uz kosmētikas formulu izveidošanu, kas, lietojot L’OCCITANE produkciju, ļauj garantēt optimālu kvalitāti, augstu efektivitāti un patiesi neierobežotu baudu. 


 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.