0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Musulmaņu imigranti ar dzelzs ķēdēm piekauj dāņu meiteni; tiesā par to gardi pasmejas

 

danish-girl-3-resized

Pēdējā laikā Eiropā aizvien biežāk musulmaņu imigranti veic uzbrukumus pret attiecīgo valstu sievietēm. Kārtējais šokējošais gadījums notika Dānijā pagājušā gada nogalē un nu noslēdzies tiesā.

23 gadus jaunā Nanna Skovmanda musulmaņu vīriešu uzbrukumu aprakstījusi pati savā Facebook profilā: “Asinis tek no manas mutes, pakauša un citām brūcēm. Mana lūpa ir pāršķelta uz pusēm, līdz pat degunam… Es nesaprotu… Man ir daudz jautājumu. Kāpēc? Kāpēc mēs? Kāds ir šīs vardarbības iemesls? Kas notiek šo imigrantu galvās, ka viņi tāpat vien uzbrūk pārim uz ielas Ziemassvētku vakarā? Es esmu naida, dusmu un skumju pārpildīta. Es nevēlos šos cilvēkus savā rajonā, pilsētā vai valstī.”

Viņi esot pastaigājušies pa Kopenhāgenas rajonu, kurš zināms ar lielu musulmaņu daudzumu, līdz pretī izbraucis kāds agresīvi noskaņots, acīmredzami nepilngadīgs, tīnis, jautājot vai viņi meklē problēmas.

Nannas draugs Mads neizturējis un pajautājis pusaudzim: “Ko? Ko tu gribi?” Ne vairāk kā 17 gadus vecais musulmanis paķēris stikla pudeli un iesitis Madsam pa galvu.

Tad no blakus esošā pagraba uznāca vēl jaunieši, bruņojušies ar dzelzs ķēdēm, kādas izmanto, piemēram, velosipēdu pieķēdēšanai. Viņi uzreiz uzbruka Madsam, kurš centās aizstāvēties, tomēr no sitieniem un spērieniem drīz vien nokrita zemē. “Viņš man kliedza lai bēgu prom, tomēr es baidījos, ka viņi viņu nogalinās, tādēļ iejaucos,” stāsta Nanna.

Rezultāta arī viņu nogāza zemē un sita ar ķēdēm, pēc kā jaunieši aizskrēja prom.

Jau tiesas zālē šie paši jaunieši gardi smējušies un situši viens otram plaukstā, jo īpaši priecājoties, kad tika nolasītas uzbrukuma sekas.

FOCUS.LV
 

61 KOMENTĀRI

  1. un cik ilgi vel Eiropa pacietis sitos beglus kad Eiropa sapratis ka tas ir kars pret Eiropu pret Eiropas iedzivotajiem.tiesam Eiropa gaidis visu tautu sacelsanos.kad visas Eiropas tautas izies ielas un paradis ko nozime vienota Eiropa.attieciba pret musulmaniem kas nav pat Eiropiesi

    • Apšaut,tādus idiotus,izdzimteņi,jo viņiem jau nekas nav svēts… kam mums tādus mežoņus vajag… pa reiz ir ,ka apšaus visus,kuri pārkāps robežu,bez dokumentiem,lien kā sērga…

  2. Kad valdības ieklausīsies cilvēkos?ja agrāk es biju neētrāli noskaņots tad tagat pēc šo musuļmāņu ieplūšanu eiropā un viņu izdarībām man ir tikai radies naidcs.kādeļ visām eiropas valstīm ir domāta armija?vienkārši nelaist viņus eiropā.ja valdības nesaprot ka neviens nevēlas musulmaņu emigrantus redzēt savās valstis tas nozīmē ka gaida ka cilvēki sāks paši rīkoties pret musulmāņiem jo viņi sēj tikai naidu nevis žēlumu.viņiem liekas ka visu viņu darbības Allahs adtaisno un viņiem tas tiks atalgots.valdībām jāsaprot ka par to ka viņiem palīdzot musulmāņi smejās jo mēs aiz sava žēluma gatavi viņiem maksāt,dot palīdzības,pabalstus,labākus dzīves apstākļus,medicīnu un atļaujam viņiem darīt ko grib un veikt kriminālas darbības pret cilvēkiem mūsu valstīs.TAD KO DOMĀT PAR TADAM VALDĪBĀM!!!!???Cilvēkiem bus pašiem jarīkojās,lai to apturētu?

  3. tagat ir pavisam cita problema Eiropa pa druscinai izmirst Musulmani te ievazajas lai okupetu eiropu pa visa jo vini te ir pievairojusie ari lidz riebumam bet kristiesi izmirst,kadel kadel kristiesi savas alkatibas del pasi sevi iznicina kadel cilveku izstrukuma del tiek laisti ieksa citas ticibas bet netiek atbalstitas pasu jaunas gimenes,dota bridi musulmani Eiropa ir vairak neka Eiropiesuvai loti lidziga skaita.ta ir pasnaviba Eiropai,bet valdibam intrese tikai nauda.

  4. Visi sēž pie datoriem un tikai raksta komentārus. Jūs domājat, ka valdība Jūs visus dzird, vai lasa? Viņiem ir pie vienas vietas, ko domājam mēs, jo neskatoties uz tautas protestu, vienalga dara mums par spīti pilnīgi visu. Tad priekš kam ir vispār vajadzīga tāda valdība visā Eiropā.

  5. daz cilvek pareiz izsakas ja ta turpinasies mus nacij vienkars izmirs tagad cik procent jau izbraukus no majam

  6. laiks dedzinat vinus ar vinu pasu budam,kartiba jasak nemti pasu rokam,no valdibas nekada labuma,vel labak Ukrainas variantu veidot….!

  7. ka taisnibu raksti ta nepublice komentaru,verts tad vispar publicet tadus rakstus kur var komentet..,publice smiekligos komentarus…!

  8. es savu sievu arii regulaari situ, tad kailu piesienu pie koka un draazhu dupsii, tas vinju nenormali uzbudina…tad kailai lieku raapot pa griidu liidz kameer atnaak mani draugi kuriem ljauju vinju izvarot, ta kaartiigi, lai nevar apseesties kaadu meenesi…jo mana sieva ir palaistuve…un principaa visas sievietes ir peedeejaas palaistuves, padauzas, shmaras un sljuhas kas ir jaadraazh taa ka piiizda ir jeela liidz asiniim, faking srannnaaas kunjas

  9. es savu sievu arii regulaari situ, tad kailu piesienu pie koka un draazhu dupsii, tas vinju nenormali uzbudina…tad kailai lieku raapot pa griidu liidz kameer atnaak mani draugi kuriem ljauju vinju izvarot, ta kaartiigi, lai nevar apseesties kaadu meenesi…jo mana sieva ir palaistuve…un principaa visas sievietes ir peedeejaas palaistuves, padauzas, shmaras un sljuhas kas ir jaadraazh taa ka piiizda ir jeela liidz asiniim, faking srannnaaas kun…as

    • Eee tu ediķ,peğik tads pats ka tie kropļi vien esi.Tadiem,ka tev un tiem musslimiem nav vietas uz zemes.Ganjau,ka pasam patik ka njem rakam.

    • Padomā pats, ja Tu tik ļoti pazemo sievietes un viņas nostādi bez maz vai pēdējā vietā? Vai pret savu māti tapat izturies? Sievietes ir tās, kas laiž pasaulē dzīvību…un laida arī Tevi.. Tak jel padomā kārtīgi….Domāju, ja katra sieviete vnk nospļautos, negribētu ne bērnus, neko..visu pamestu.. Kur jūs vīrieši liktos? Cilvēki izmirtu 🙂

      • Tevi edik novēlu atrast pēc IP adreses, iemest ķurmī, lai tev tur dirsā iebāž stikla burku un saplēš to, iesperot no visa spēka pa kunģi!

        • Piekritu tev. Kur tadi spragoni rodas. Vnk tadu sugu vajag iznidet. Tiesam cietuma tevi par siwvieti pataisis un tad tu redzesi ka pat pirdienu nejutisi viss ies pa taisno.

  10. Nez kapec nepuemin tautibu,bet gan religiju. Citiem noziedzniekiem gan tautibu saka . Kada gan naida kurinasana.,lai butu vieglak kontrolet cilvekus. Nekartibu celaji un noziedznieki ir visur. Un nav svariga te religija.

  11. Neviens neredz ka sis bildes ir fotoshops. Viena bilde vinas sejas laba puse ir sasista bet otra sejas kreisa puse. +bruces nav vienadas. Cik jums leti var uzskribulet stastinu un visi brec tik sausmas sausmas

  12. **** Zvaigznīt….:) Zini tādu priekšmetu kā “spogulis” + “telefons ar kameru” ???? 🙂 Pakustini galvu-moš smadzenes iedarbosies….Tas tā-joke Bet paši vainīgi ar savu demokrātiju,cilvēktiesībām utt. Piedodiet,bet laiku,ko patērēja glābjot “izmisušos slīcējus” (un cita veida ucināšanos ar “nabaga bēgļiem”),varēja izlietot,nogremdējot veel pārējos , veselos kuģīšus…..,jo problēmas būs,…arī mums. Tādēļ Radītājs ir sadalījis visus tur, kur katram ir viņa vieta..Nēģeris dzīvo savā Afrikā,ķīnietis – Ķīnā, latvietis-Latvijā utt.Nedrīkst maisīt visu kopā-cilvēks jau tā ir nežēlīgākā (un nesaprātīgākā -nejaukt ar “gudrs”) radība pasaulē,bet musulmanis ar savu galējībās aizgājušo ticību,pat pie tādiem nav pieskaitāms…. !! P.S. 🙂 Vai tik nebūs drīz jālūkojas pēc kā šaujama….

  13. Lai tie kropli paraadaas LV un saak dziit putekljus, dabus mizaa aatri vien, nebuus viniem te nekaada revoluucija, laetinjie ar krieviem buus uz vienu roku, esmu par to parliecinats,,,, musljiki, vaacaties kur jums vieta, te nebuus nekaads sveetais kars ar kamikadzes variantu…., atri piepljuutiisiet bikses….ja palaidiisiet rokas LV. ESAPSOLU.

  14. Teiksu vienkārši —- PRIJEHAĻI…. un tas nav ne pirmais ne pēdējais gadījums. Lai Dievs mums visiem žēlīgs, jāsaka tā. Tas ir tikai sākums, tas nav atkarīgs no Mazajiem cilvēkiem, jo Viņi neko neizlemj. Izlemj tie, kas troņos sēž un paši paliek neskarti, kad cilvēkus, kas viņiem uzticēti vnk. galina nost.

  15. Šīs bildes jau sen pa netu klejo. Sievietei uzbruka suns. Te nekāda sakara ar musulmaņiem nav un izņemot suni neviens cits viņai neuzbruka.

  16. tas bridis kad tu saproti, ka abas bildes ir daudz kluudu, iespejams pat katra bilde ir cita sieviete bet pirmaja asinis un zilumi ir uz kreisas puses un otraja uz labas?? da faq, sie visi stasti ir tik loti slikti sataisiti… vareja jau labak.
    musdienas lielaka dala lapu taisa fake stastus vai balstitus uz citiem pavisam citadakiem notikumiem, vienkarsi beidzas sekot un lasit sos meslus. jebal uzkurina sie brainwashed sheeps.

  17. Jums butu japarbauda informacija , si meitene (attela) tika piekauta,bet ne ar kedem un ne musulmani.Danija par to piekausanas gadijumu loti daudzrunaja, bet tas notika jau vairak kaa gadu atpakal. Ta kaa nezinu vai tas kas aprakstits tiesam ir noticis,bet bilde neatbilst aprakstam.!

  18. Cilvéku tuvredzíba un nespéja saskatít lietas patieso jégu ievedís cilvéci kapá! Médiju spéks ietekmét indivídu izpratni par notikumiem pasaulé ir notrulinájis cilvéku spéju pashiem analizét un izvértét. Musulmanji? Ir pietiekami daudz valstis ar musulmanju ticíbu! Uz ko tieshi, kad tiek teikts “mususulmanji”, tiek bakstíts? Cilvéki ar agresiju, tieksmi uz kriminálám darbibám un nezhélíbu ir katrá tautá. Kapéc tiek iesaistits naids pret ticíbu? Cik daudz luteránju, katolju, pareizticigo utt. nedara vél baisákas lietas, bet tas pat netiek ievérots vai pieminéts! Ticíba viennozímígi netiks vispárináta tádos gadíjumos! Tikai tápéc ka médiji saasina lietas bútíbu uzsverot imigrantus un publicéjot tieshi baisos gadijumus, nepadara ne ticíbu, ne vinju valstu cilvékus sliktákus par musu pashu tautieshiem! Tie ir inidividi!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.