11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Sargeņģeļa plaukstas līnija – vai jums tāda ir?

 

00

Plaukstas un to līnijas daudz ko pastāsta par Jūsu pagātni, tagadni un nākotni. Nav īsti zināms, kurā gadsimtā cilvēki nopietni sākuši pievērsties Hiromantijai un savu plaukstu līniju izpētei, tomēr zināms, ka daudz informācijas par šo astroloģijas paveidu atrodams jau senajās vēdās.

Mūsdienās cilvēkus, kuri spēj izstāstīt par Jums visu, vadoties vien pēc roku līnijām, var atrast teju uz katra stūra. Tādēļ, ja patiešām nopietni vēlēsieties izpētīt savu roku līnijas un to nozīmi, ir jāvēršas pie pieredzējuša hiromanta, noteikti ne pie parastas zīlnieces.

Hiromantijā eņģeļa-sargātāja līnija nozīmē augstāko spēku aizsardzību, tā apzīmē sargeņģeli, kurš uzmana tieši Jūs.

000

Eņģeļa-sargātāja līniju mēdz dēvēt dažādi – par Māsas līniju vai par Marsa līniju. Šī līnija ir īpaša, jo ir atrodama ne uz katra cilvēka plaukstas.

Ja Jums uz labās rokas ir šī līnija, var droši apgalvot, ka esat laimīgs cilvēks, jo Jums ir savs sargeņģelis, kurš Jūs uzmana un sargā no dažādām likstām. Šo līniju mēdz saukt arī par otro dzīves līniju. Ne tādēļ, ka tā atrodas blakus dzīves līnijai, bet gan tādēļ, ka šī līnija apzīmē glābiņu, aizsardzību un spēcīgu atbalstu.

Ja eņģeļa-sargātāja līnija iet paralēli dzīves līnijai praktiski visā tās garumā, tas nozīmē, ka būsiet aizsargāts visas savas dzīves garumā.

Var būt arī tā, ka eņģeļa-sargātāja līnija pavada dzīves līniju vien pāris centimetru garumā, beigās paliekot vājāka vai pat tiekot pilnībā pārrauta. Ja plaukstas rakstā redzams arī pārtraukums dzīves līnijā, tas nozīmē dažādas likstas, slimības, neizdošanās un briesmas. Bet, ja vietā, kur dzīves līnija pārtrūkst, blakus atrodas eņģeļa-sargātāja līnija, tad, lai cik smagas būtu nelaimes, tās tiks pievarētas ar uzvaru.

Ja eņģeļa-sargātāja līnija atrodas uz labās rokas, tas nozīmē, ka cilvēku sargā kādi augstāki spēki. Šie augstākie spēki cilvēku apbalvojuši ar īpašu aizsardzību vai nu viņa paveikto labo darbu dēļ, vai nu atalgojuši par ciešanām pagātnē.

Ja līnija atrodas uz kreisās rokas, tad eņģeļa-sargātāja aizsardzība bērnam tikusi dota jau kopš dzimšanas un visdrīzāk ir tikusi mantota no senčiem.

Cilvēki, kuriem ir šī zīme, ir veiksminieki visas dzīves garumā. Viņi vienmēr izkuļas no nepatikšanām, reti kad nonāk materiālās grūtībās, kā arī salīdzinoši reti sastopas ar dažādām (lielākām vai mazākām) likstām.

avots: cluber.com.ua
 

  1. Kas notiek, ja sargeņģeļa līnija, gandrīz jau pie plaukstas pamatnes, krustojās ar dzīves līniju uz labās rokas?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.