1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Viss, kas jāzina par Svariem

 

vesy Kādi Svari ir darbā, mīlestībā, seksā un draudzībā? Kas Svariem nepatīk un kas par šo Zodiaka zīmi ir jāatceras! Periods: 24 septembris – 23 oktobris Svari ir mākslas un harmonijas radītāji. Viņi vienmēr balansē uz robežas, lai no tukšas vietas izveidotu šedevru. Šīs zīmes pārstāvjiem ir plaša sirds un saasināta godīguma sajūta. Svari ir vislabākā un spilgtākā komandas daļa darbā, jautri sarunbiedri draudzībā un brīnišķīgi mīļākie gultā. Viņi ar savu šarmu un oriģinalitāti ir populāri šaurā sabiedrības lokā. Viņu priekšrocību saraksts ir bezgalīgs. Viņi visā tiecas uz ideālu, jo ideāls ir vienmēr ar viņiem.

Svari un darbs

Tādi kolēģi atrod kopīgu valodu jebkurā kolektīvā. Viņi ar cieņu izturas pret saviem darbuzņēmējiem un tāpēc par viņiem runā tikai labu. Viņi spēj atrisināt jebkuru problēmu un vienmēr atrod sevī spēku sasniegt jebkuru mērķi. Svari visā meklē līdzsvaru, tāpēc viņus var iemest jebkuros “karstajos punktos”, lai viņi palīdzētu uzņēmumam tikt galā ar sarežģīto situāciju. Svari ir miera uzturētāji. Viņi var nogludināt jebkuru situāciju un izmainīt notikumu gaitu līdz nepazīšanai. Darba shēma viņiem praktiski vienmēr ir konservatīva, bet kaut kādā brīdi viņi to maina, nebaidoties nonākt ar galvu iekšā jauninājumos. Svari ir talantīgi, spējīgi un radoši darbinieki.

Svari un mīlestība

Vīrieši – Svari ir ļoti prasīgi attiecībā pret savu izredzēto. Viņi redz visus viņas trūkumus, viņas viltīgumu un dažādus trikus. Bet dažreiz viņā pamostas “Māte Terēze” un viņš sāk meklēt attaisnojumu vienām vai otrām savas partneres muļķīgajām rīcībām. “Iekarošanas” perioda laikā viņš ir ļoti maigs, dāsns un galants. Izredzēto sievieti viņš iekarot ar visām pieejamām un nepieejamām metodēm. Tālāk viņš apzinās, ka visi etapi pagājuši ideāli un šeit viņš sāk ļoti sīki un smalki iepazīt savu partneri, cenšoties saprast, vai tiešām viņa viņam ir ideāla? Ja viss noritējis gludi, tad turpmāk viņa meitenei vajadzētu izvairīties no konfliktiem un strīdiem. Un tad viņiem būs ideāla laulība. Sievietes – Svari mīl pašu iemīlēšanās stāvokli. Viņai patīk apzinātos, ka viņa ir daļa no lielā veseluma. Šī meitene savā partnerī novērtē tiekšanos pēc jaunām virsotnēm, viņai nepieciešams, lai viņas Vīrietis vienmēr augtu un pilnveidotos. Attiecībās viņai ir svarīgi, lai par viņu jūsmotu, dievinātu un cienītu. Ja viņa redz, ka ir vajadzīga, sava mīļotā dēļ viņa gāzīs kalnus. Līdzsvars – tas ir tas, pēc kā viņa savā dzīvē tiecas. Tāpēc savu partneri viņa jau no paša sākuma izvēlas ar prātu un tikai pēc tam ar sirdi un ķermeni.

Svari gultā

Vīrietis – Svari priekšroku dod loģiskām spēlēm, nevis sporta turnīriem. No šejienas viņa nesportiskā komplektācija. Bet viņš ir gudrs un vienmēr atrod iespēju rast kompromisu. Viņa prāts ir sieviešu ķermeņu magnēts. Svari ir ilgstošu glāstu cienītāji. Viņš izpēta katru savas izredzētās ķermeņa milimetru, lai viņu iepriecinātu un remdinātu savu “izsalkumu”. Viņam patīk visu veidu glāsti, tāpēc nebaidieties skaļi pateikt viņam visas savas slēptākās vēlmes. Sieviete – Svari ir pieradusi izbaudīt mīlas spēles. Viņa gūst baudu no ilgstošas priekšspēles, iepriekš izdomātas atmosfēras un brīnišķīga partnera. Viņai nepieciešams pieredzējis vīrietis, kurš spēj apmierināt katru viņas ķermeņa šūnu. Viņai patīk izsmalcinātība, tāpēc viņai vienmēr ir dārgākais apakšveļas komplekts, bet istabas dekorācijās vienmēr ietilpst spogulis pie griestiem, lai viņa varētu gūt estētisku baudu no procesa. Viņa ciena dažādību, tāpēc konservatīvie nav viņas Vīrieša tips gultā.

Svaru erogēnās zonas

Svaru erogēnā zona – tās ir viņu smadzenes. Viņiem patīk, kad viņiem apkārt ir oriģinalitāte, rūpes un uzmanība. Viņi ir nestandarta aplidošanas cienītāji. Tieši tas izraisa vēdera zemākajā daļā “vieglas skudriņas”. Viserogēnākā zona Vīriešiem – Svariem – tas ir viņu “piektais punkts”. Tieši sēžamvietas glāstīšana izraisa vēlmi un tieksmi šīs zīmes pārstāvjiem. Sievietēm – Svariem vieta, kurai jāpievērš īpaša uzmanība – tas ir mugurkauls. Tieši viegla masāža un maigi skūpsti var dāvāt baudas, vēlmes un uzbudinājuma vilni šīm skaistulēm. Nebaidieties eksperimentēt ar mīļotās ķermeni, jo atrodot “vajadzīgo” vietu, jūs spēsiet apdāvināt viņas ar saldkaisles okeānu.

Svari un draudzība

Svari draudzībā vienmēr ir diezgan aukstasinīgi. Viņi nepametīs grūtā brīdī, bet nav arī vērts cerēt uz diennakts atbalstu no viņiem. Viņi grūtā brīdī jums naudu neaizdos, bet sniegs iespēju nopelnīt naudu pašiem. Viņu padomi vienmēr ir saprātīgi un skaidri. Viņu skatiens uz problēmu ir maksimāli ass un pragmatisks. Viņi skatās uz problēmas sakni, tāpēc viņu rekomendācijas ir daudz kā vērtas. Par Svaru pozitīvu īpašību var dēvēt humora sajūtu, jautrs gars un spēja “izdzīvot” jebkurā sabiedrībā. Viņi var uzlabot garastāvokli pat visgrūtākajā dienā. Svariem nepatīk, kad kāds cenšas būt rupjš un runāt nelietības. Viņi izvairās no konfliktiem, tāpēc bieži izskatās augstprātīgi. Viņi iziet no konflikta ar savu daiļrunīgumu un loģisko domāšanu. Viņu sabiedrībā nav kaušļi un vienmēr ar dzīvi neapmierināti cilvēki. Pazīstamas personības Svari: Maikls Duglasss, Vladimirs Putins, Stings, Nikolajs Baskovs, Frīdrihs Nīče, Oskars Vailds, Donna Karan, Migels de Servantess, Hjū Džekmans, Žans Klods van Damme, Vils Smits un citi.

Svarīgi atcerēties

Katrai Zodiaka zīmei ir kāds raksturojums, kass apraksta rakstura īpašības un uzvedību, bet katrs cilvēks pats par sevi ir individuāls un unikāls. Katram no mums vajadzētu atcerēties, ka dzīvē vajadzētu likt uzsvaru uz pašizziņu un izaugsmi. Dažreiz mums ir vieglāk visu novelt uz mūsu dzimšanas datumu, nekā uz mūsu nevēlēšanos savaldīties un atrisināt problēmas, bet tomēr, horoskopi nekļūst cilvēkiem neinteresantāki. Horoskopus lasīja, lasa un lasīs, lai vienkārši kādu “tuvāk” iepazītu, vai izskaidrotu dažu muļķīgu rīcību iemeslu. “Mīliet savus trūkumus un savu tuvo kļūdas, jo tieši tās dara mūs par unikāliem un neatkārtojamiem cilvēkiem”. Dzīvojiet šodien, saprotot, ka katram no mums ir brīva izvēle un katrs var pieņemt savus lēmumus. Cieniet apkārtējos un tad jūs nesaskarsieties ar tādu problēmu kā “Zodiaka zīmju nesavienojamība”.

avots: cluber.com.ua

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.