10 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Sievietes raksturs vadoties pēc mēneša, kurā tā ir dzimusi

 

kzhz Kas ietekmē cilvēka kā personības veidošanos? Protams, ka pirmām kāŗtām jau cilvēka dzīves un audzināšanas apstākļi. Runā, jo sarežģītāki dzīvošanas apstākļi, jo spēcīgāks raksturs. Patiesībā tā nemaz nav, jo, kas vienus dara stiprākus un labākus, citus var padarīt atjautīgākus un ļaunākus. Kāpēc tā notiek? Iespējams, bez apstākļu faktora pastāv vēl arī citi, ne mazāk svarīgi. Ne velti savulaik izvedojās un mūsdienās kļuvusi populāra tāda zinātne ka astroloģija, kas cilvēka raksturu un neatkarīgu faktoru ietekmi uz tā likteni nosaka pēc konkrētā cilvēka dzimšanas datuma. Pastāv dažādi horoskopu veidi, kas balstās uz dekādēm, Mēness fāzēm, Zodiaka zīmēm, mēnešiem un skaitļiem, kas atbilst dzimšanas datumam. Piedāvājam noteikt sievietes raksturu pēc dzimšanas mēneša.

Janvāris

Šis ir vispacietīgāko un izturīgāko sieviešu dzimšanas mēnesis. Tajā pat laikā šādām sievietēm var bū vīrišķīgs, stoisks raksturs. Viņas nežēlosies un nebūs atklātas, bet gan lepni un patstāvīgi tiks galā ar problēmām. Janvāra sievietes ir talantīgas kulinārijas mākslā, bet viņām nepatīk uzkopšana.

Februāris

Šis ir uzstājīgu, spītīgu un sarežģīta rakstura sieviešu dzimšanas mēnesis. Viņām mēdz būt nervu sabrukumi, bet tajā pat laikā piemīt pietiekami augsta paškontrole. Viņas nekad nebaidās no grūtībām, un ātri pieņem lēmumus, kuri ne vienmēr izrādās pareizi. Jūtīgas un mēdz būt atriebīgas. Labi manipulē ar cilvēkiem, un tāpēc viņām veicas karjerā. Ļoti mīl bērnus.

Marts

Visjūtīgāko sieviešu dzimšanas mēnesis. Viņas ir ļoti jūtīgas un ievainojamas, tāpēc bieži izrāda spītību, kas galu galā pavēršas viņām par sliktu. Ļoti nedrošas un uzskata sevi par nelaimīgām. Šīm sievietēm ir patiešām grūti gūt panākumus to kautrīguma dēļ. Daba šīs sievietes ir apdāvinājusi ar smalkumu un burvīgumu, tāpēc viņas tik ļoti pievelk vīriešus-aizstāvjus.

Aprīlis

Šī dzimšanas mēneša sieviešu raksturs atšķiras ar tādām īpašībām kā drošsirdība, uzstājība un mērķtiecība. Par ideālu papildinājumu kalpo veselais saprāts un praktiskums. Šie cilvēki vienmēr zin, ko vēlas, tāpēc lēnām, bet uzticami sasniedz vēlamo, toties pilnīgi nepacieš nestabilitāti. Emocijas un jūtas vienmēr ir aiz saprāta.

Maijs

Valdonīgas un prasīgas, bezkompromisa un izlēmīgas sievietes. Pāridarījumus nepiedod, tāpēc var viegli izšķirties no vīra, kaut arī pēc tam to nožēlos. Šīs ir spītīgas sievietes ar līdera īpašībām, tāpēc viņām ir vieglāk ieņemt priekšnieka kabinetu, nekā atrast vīru. Par galveno uzskata materiālos labumus.

Jūnijs

Galvenā īpašība sievietēm, kuras dzimušas pirmajā vasaras mēnesī – piesardzība. Bieži tādi cilvēki ir ļoti ievainojami un nedroši, bet pie tam tik labsirdīgi, ka nekad nedomās par atriebību. Nemīl konfliktus, piemīt laba intuīcija, kas, starp citu, palīdz izbēgt no konfliktiem. Rīkojas garastāvokļa iespaidā.

Jūlijs

Šajā mēnesī dzimst vispieticīgākās un kautrīgākās sievietes. Viņas bieži pārdzīvo un pastāvīgi nodarbojas ar pašanalīzi. Visu viņu dzīvi nosaka garastāvoklis. Pieticīgas un romantiskas, spēj ļoti dziļi just un pārdzīvot, bet nekad to neizrāda. Māja un ģimene jūlija sievietēm ir pats svarīgākais dzīvē.

Augusts

Šajā mēnesī dzimst vislepnākās un neatkarīgākās sievietes. Viņas ir arī labsirdīgas un cēlsirdīgas, bet izsalkušas pēc varas un pēc dabas līderi. Mīl atrasties uzmanības centrā, bet neatkarīgas. Piemīt milzīga harizma un, neskatoties uz to, ka pastāvīgi pievelk vīriešus, ļoti augstu vērtē ģimenes attiecības. Ļoti godīgas un kārtīgas, tāpēc bieži mēdz tikt apmānītas.

Septembris

Šī mēneša ātras dabas un emocionālās sievietes atšķiras ar mērķtiecību un aprēķinu. Izteikti lepnas un paskopas, tāpēc grūti tikt galā ar parādiem. Mīl atrasties sabiedrībā, bet vienmēr atceras par personīgo izdevīgumu. Ļoti greizsirdīgas un neatkarīgas, lielas tīrības mīles, pedantes un spēj ļoti garšīgi gatavot.

Oktobris

Saskarsmē vienkāršas, ļoti kārtīgas, asprātīgas sievietes. Praktiskas, bet ar draugiem nesavtīgas un cēlsirdīgas. Lēmumus pieņem tikai pēc rūpīgas apdomāšanās. Ir laba atmiņa. Šīs sievietes ir ļoti principiālas un nodevību nepiedod, kaut arī vienmēr cenšas saglabāt ģimeni, kurā atrodas līdera pozīcijās. Ļoti saimnieciskas.

Novembris

Ļoti taupīgas, sevi mīlošas un egoistiskas sievietes. Viņu vīriem jāsamierinās ar to, ka viņu viedoklis netiks ņemts vērā. Taupīgas un ekonomiskas. Ļoti kaislīgas mīlestībā, seksuālas un temperamentīgas. Spēj dziļi un spēcīgi mīlēt. Papildus rakstura īpašības tiek noteiktas pēc dzimšanas dienas datuma.

Decembris

Emocionālas sievietes ar sprāgstošu raksturu. Uzstājīgas un bezbailīgas, neatkarīgas un tiešas, viņas gūs panākumus, pārvarot jebkurus šķēršļus. Ļoti komunikablas, romantiskas, ideālistiskas, labas draudzenes. Nav īpaši taupīgas un ātras dabas, tāpēc ģimenes dzīve bieži piedzīvo grūtības.

avots: cluber.com.ua

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.