1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kura valsts, vai pilsēta ir piemērota tavai zodiaka zīmei? Izlasi, un padomā!

 

slide-1

Katram no mums ir sava individuālā horoskopa zīme. Tas nozīmē, ka katram der sava pasaule, sava vide un pat sava valsts. Tagad varam doties uz savu garīgo dzimteni!

Senos laikos Auns bija Spartas patrons. Spartas pēctecis mūsdienās ir Vācija. Astrologi iesaka Auniem obligāti apmeklēt šo valsti.
Alternatīvas: Azerbaidžāna, Lielbritānija, Venecuēla, Izraēla un Turcija.
Pilsētas: Birmingema (Anglija), Verona (Itālija), Krakova (Polija), Marseļa (Francija), Neapole (Itālija) un Florence (Itālija).

Vēršus pārvalda Venēra. Astroloģijā šī planēta saistās ar ziedēšanu un auglību. Tāpēc atpūtai Vēršiem jāizvēlas valstis ar bagātīgu dabu: Bulgārija, Moldāvija, Ukraina, Argentīna, Baltkrievija, Grieķija (salas), Gruzija, Dānija, Īrija, Kaukāzs (kopumā), Kipra un Omana.
Pilsētas: Dublina (Īrija), Palermo (Itālija) un Stambula (Turcija).

Senos laikos Dvīņi privilēģijas baudīja Grieķijā. Dotajā brīdī analogs ir ASV. Reģioni: Ziemeļamerika, Āfrikas ziemeļi, Sardīnija un Velsa. Valstis: Beļģija, Grieķija, Ēģipte (apakšējā) un Kanāda. Pilsētas: Bruge (Beļģijas šokolādes galvaspilsēta), Versaļa (Francija), Londona (Anglija), Melburna (Austrālija) un San – Francisko (Kalifornija, ASV).

Vēzis – tīrības, humānisma un tradīciju ievērošanas zīme. Visspilgtākais valsts piemērs – Indija. Derēs arī: Alžīra, Nīderlande, Armēnija, Maroka, Tunisija un Skotija. Pilsētas: Venēcija, Genuja, Konstantinopole, Milāna un Stokholma.

Valsts – Lauva – tā ir mūžīgā savas veiklības, skaistuma un spēka demonstrēšana. Pie tādām valstīm droši var pieskaitīt Ukrainu un Spāniju. Daļēji Lauvas tipam atbilst Francija – radošu cilvēku un „miera pjedestāla” valsts. Varianti: Itālija, Lībija, Peru, Rumānija, Sudāna, Turkestāna, Čehija. Atsevišķi astrologi iesaka Alpus. Pilsētas: Jerusalima, Damaska, Bādene, Bombeja, Prāga, Roma un Čikāga. Reģioni: Kalifornija (ASV), Sicīlija un Filadelfija (ASV).

Astrologi jaunavas zīmi tradicionāli sasaista ar Japānu un Šveici. Ceļojumu varianti: Krēta, Jaunā Anglija, Brazīlija, Horvātija un Andalūzija (Spānija). Pilsētas: Berlīne, Parīze un Rīga.

Nostāja, stils un izsmalcinātība. Tas ir ārējais Svaru raksturojums. No mūsdienu valstīm visspilgtāk šo tēlu atspoguļo Anglija – īstu „Dāmu un Džentelmeņu” valsts. Derēs arī: Austrija, Dienvidamerika, Birma, Havaja, Grieķija, Ķīna, Lībija, Monako, ASV (dienvidi) un Japāna.
Pilsētas – Svari: Antverpene (Beļģija), Vīne (Austrija), Kopenhāgena (Dānija).

Pateicoties Skorpiona raksturam viņam derēs valstis, kas „kož”. Tās ir visas islāma valstis. Astrologi īpaši izceļ Irānu un Afganistānu. Mazāk ekstrēmi varianti: Austrālija (Kvinslenda), Malāzija, Norvēģija un Sīrija. Reģioni: Bavārija (Vācija). Pilsētas: Vašingtona, Genta (Beļģija), Liverpūle, Medina (Saūda – Arābija), Minhene, Ņūorleāna un Frankfurte pie Oderas (Vācija).

Strēlnieki – tie ir ideālisti. Tipisks ideālisma piemērs literatūrā Dons – Kihots. Kur viņa Dzimtene? Pareizi, Spānija! Alternatīvie atpūtas varianti: Austrija, Portugāle un Ceilona. Pilsētas: Avinjona ( Francija), Bagdāde (Irāka), Budapešta, Ķelne un Štutgarte ( Vācija).

Mežāzim vislabāk derēs konservatīvas valstis. Ideāli – Vācija (labāk, tās rietumu daļa). Tikai pie Mežāža valstīm iederas: Koreja (gan Ziemeļu, gan Dienvidu), Mongolija, Saūda – Arābija, Albānija, Afganistāna, Bulgārija, Bolīvija, Bosnija, Maķedonija un Meksika. Pilsētas: Brisele, Varšava, Gesse, Drēzdene, Maskava un Oksforda.

Pie Ūdensvīru valstīm pieder: Japāna, Somija, Libāna, Krievijas ziemeļu daļa aptuveni līdz Tulai. Ceļojumu varianti: Somija, Čīle, Saūda – Arābija, Krievija, Jaunzēlande, Lietuva un Irāka (valsts dienvidu daļa), Etiopija. Pilsētas: Brēmene un Hamburga.

Zivis (20 februāris – 20 marts).
Tipiska „Zivju” valsts skaitās Ēģipte (kur cilvēki dzīvo īpašā ritmā), Islande un Portugāle. Zivju labvēlībā ir iekšējie valstu reģioni: Normandija Francijā, Kalambrija Sicīlijā. Varianti: Antiļu salas, Indija, Indonēzija, Malta un Urugvaja. No pilsētām Zivīm derēs Sankt – Pēterburga.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.