Ja jums nav iespēju grilēt gaļu kaut kur zaļumos, to tikpat veiksmīgi var izdarīt arī dzīvoklī.
Piedāvājam recepti fantastiski gardam mājās gatavotam šašlikam. Sastāvdaļas:
– 300 g vistas filejas
– 100 ml sojas mērces
– 100 ml kečupa
– 200 g konservētu ananāsu
Pagatavošana:
Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos. Ananāsus arī sagriež nelielos gabaliņos. Bļodā samaisa sojas mērci ar kečupu, ieliek šajā marinādē filejas gabaliņus un bļodu liek ledusskapī uz 30 – 40 minūtēm. Uz kociņiem pamīšus liek filejas gabaliņus un ananāsu gabaliņus. Cepamo trauku mazliet ietauko ar augu eļļu vai izklāj ar cepamo papīru, virsū uzliek šašliku kociņus. Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 35 – 40 minūtes. Piedevās var izmantot kartupeļu biezeni. Ēdam garšīgi!