12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Jauna sieviete paziņo, ka tikusi izvarota vairāk nekā 43 tūkstošus reižu

 

karla-Jacinto

Meksikāniete Karla Jasinto, kura kļuvusi par vergu tirgotāju upuri, intervijāCNN pavēstījusi, ka esot izvarota 43 200 reižu. Noziedznieku nagos viņa nonākusi pusaudzes vecumā.

Pēc sievietes stāstītā, viņa augusi nelabvēlīgā ģimenē un bijusi pakļauta vardarbībai no radinieku puses jau agrā bērnībā. Kad viņai palika 12 gadi, viņa Mehiko iepazinās ar 22 gadus vecu jaunieti, kurš viņu piesaistīja ar jauku attieksmi un dārgām dāvanām. Pēc kāda laika viņi kopā apmetās Tenansingo, kas zināma kā viens no Meksikas lielākajiem prostitūtu eksporta centriem.

Pēc trim kopdzīves mēnešiem draugs Jasinto piespiedis sākt nodarboties ar prostitūciju. Četrus gadus meitene bija spiesta katru dienu strādāt no 10 rītā līdz pusnaktij, uzņemot 30 vīriešus dienā. Paris pārcēlās no pilsētas uz pilsētu, un situācija nemainījās.

15 gadu vecumā Jasinto savam suteneram dzemdēja meitu, taču viņš izmantoja bērnu, lai viņu šantažētu. Meksikānietei bija liegta iespēja meitenīti redzēt līdz pat gada vecumam. 2008.gadā policijas operācijas laikā Mehiko Jasinto tika atbrīvota no seksuālās verdzības.

Pašlaik 23 gadus vecā sieviete cīnās pret cilvēku tirdzniecību, ar savu stāstu daloties konferencēs un publiskos pasākumos.

Kā ziņo The Independent, Meksikā par līdzīgu noziegumu upuriem ik gadu kļūst 20 000 cilvēku. Savukārt katrs piektais lauku bērns Meksikā sapņojot kļūt par suteneri.

FOCUS.LV
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.