20.3 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Kā katra zodiaka zīme reaģē uz sirds un rokas piedāvājumu? Bildinājuma horoskops

 

0

Rudens – tradicionālais kāzu laiks. Tuvumā esošajās kafejnīcās un kaimiņu dzīvokļos aizvien biežāk izskan jautājums: “Tu precēsies ar mani?”. Pēc atbildes tonalitātes, tās skaļuma un sejas piesarkuma intensitātes ir viegli noteikt, pie kuras Zodiaka zīmes pieder jaunizceptā līgava.
1
Mežāzis.
Mežāži saka: ‘’jā”, aptuveni tajā brīdī, kad nākošais līgavainis savos iekšējos svaros apsver gaišu domu: “Simpātiska meitene, varbūt palūgt tālruņa numuru?”. Tas nav spontānums, tā ir Mežāžu prasme ātri pieņemt lēmumus un vienmērīgi sasniegt nosprausto mērķi. Tāpēc, saņemot kāroto numuru, laimīgais izredzētais, pašam nemanot, automātiski nostājas uz taciņas, kura ved uz juvelieru veikalu. Bet dzirdot: “Kļūsti mana sieva?”, Mežāžiem vajag mobilizēt visas savas aktiera dotības, lai “ai, cik tas ir negaidīti” skanētu kaut vai mazliet ticami.
2
Ūdensvīrs.
Ūdensvīru “jā” skan izklaidīgi. Pateicoties unikālajai Ūdensvīru sieviešu īpašībai jau kopš dzimšanas būt laimīgām tāpat vien, viņas stundām ilgi galvā nezīmē skaistas ainas, kuru tēma ir: “ lūk, es tādā skaistā, baltā kleitā, plīvurs līdz grīdai, bet viņš raud no laimes, bet apkārtnē skan zvani un debesīs varavīksne”. Ūdensvīriem pietiek ar faktu: “esmu iemīlējusies, ju – hū!”. Tāpēc sirds un rokas piedāvājums Ūdensvīrus parasti pārsteidz nesagatavotus. Ūdensvīri tā īsti nesaprot, kāpēc vajag precēties, bet it kā tā ir pieņemts un atteikties nav ērti. Rezultāts ir tāds – Ūdensvīriem aiz muguras ir tieši tik laulību, cik reizes viņiem ir piedāvājuši precēties. Vieglāk ir atdoties, nekā paskaidrot kāpēc “nē”.
3
Zivs.
Zivis tādu piedāvājumu gaida jau kopš bērnības .Iztēle jau ir uzzīmējusi vairākus simtus scenāriju – un visi tādi pievilcīgi. Scenāriji var atšķirties mēroga ziņā, bet jebkurā no tiem cilvēki un sirsniņas figurē lielā daudzumā. Problēmu rada tas, ka realitāte ir nežēlīga un reti kad atbilst Zivju cerībām ,lai neteiktu, ka vispār neatbilst, bet biklās Zivis ir spējīgas satraukties pat par to, ka ceļgalā saliektai kājai nav pareizais leņķis. Tomēr, Zivis ar patiesām asarām acīs saka “jā”, bet pēc tam forumos, feisbukā un visos iespējamajos sociālajos tīklos raksta, cik nepieklājīgi pret viņiem izturējās Dzimtsarakstu nodaļā.
4
Auns.
Auni atbild “jā, bet…!”. Skūpsts var sekot kā komats, bet “bet” tam agri vai vēlu sekos tik un tā. Tāpēc, ka Auniem ir Grafiks un Prasības. Auni negrib precēties tāpat vien. Auni grib precēties pareizi un noteiktajā laikā. Pirmkārt, Auniem jāpārliecinās, ka klients tik tiešām ir nobriedis, nevis tā starp citu piedāvājis gredzenu. Otrkārt, Auniem ir jāsaprot, kā mēs dzīvosim, kur un par kādiem līdzekļiem. Visos šos jautājumus laimīgais izredzētais saņems tieši sejā, bet izraut gredzenu no stingrās Aunu rociņas diez vai viņam izdosies.
5
Vērsis.
Vērši mierīgi var pateikt “nē”. “Nu kā tā var, cilvēks taču gatavojās, gredzenus nopirka, kostīmu uzvilka, nav pieklājīgi atteikt – tas nav par Vēršiem, tāpēc ka kompromiss Vēršiem nepiemī.” Toties Vērši māk neprātīgi iemīlēties un gadiem ilgi gaidīt piedāvājumu no Viņa, nesamainīt sevi sīkumos, jo tā ir ērtāk, gadi iet, bet Viņš tā arī nav saņēmies pieņemt lēmumu. Vērši gaida īpašu princi, bet visi pārējie bez kompromisa ies uz mežu ar saviem ziediem un briljantiem. Bez nožēlas.
6
Dvīņi.
Dvīņi nemāk gaidīt, tāpēc viņiem neviens nepaspēj izteikt piedāvājumu precēties, jo Dvīņi paši pieprasa: “Precies ar mani”. Deviņdesmit procentu gadījumos Dvīņiem atbild ar vieglu plecu paraustīšanu un nepārliecinātu: “Dieva dēļ, nav problēmu, precies ar mani, mazulīt!”. Nu jau liekas, ka var triumfēt, bet nē. Dvīņi tūliņ sāk satraukties, tāpēc, ka visam vajadzēja notikt romantiskāk. Vēl pēc piecām minūtēm Dvīņi nolemj, sīkumi, toties mēs apprecēsimies. Bet vēl pēc piecām minūtēm atrod divdesmit argumentus, kāpēc nevajadzētu precēties. Dvīņi – ko lai dara, tādi viņi ir.
7
Vēzis.
Lai Vēži pateiktu pārliecinošu “jā” – visam ir jānotiek kā filmās. Gredzenu jānoslēpj pokālā ar šampanieti vai kūciņā. Būs jānostājas uz ceļgala, pat ja jums ir artrīts, radikulīts vai Ebola slimība. Vēlams būtu, lai tas viss notiktu restorānā, kur visi apmeklētāji sāktu draudzīgi aplaudēt, noraustu prieka asaras, bet oficianti svinīgi nestu skaistu trauku ar kaut ko garšīgu ( ēst Vēžiem patīk tieši tāpat kā romantika). Vēžu pateiktais “jā” dod pieeju smagam un nervozam darbam, lai sameklētu pareizo kleitu, pareizās kurpes, pareizo restorānu un līgavai kaut ko jaunu, vecu vai zilu lai būtu tieši tā, kā amerikāņu filmās.

8Lauva.
Lauvas saka “jā” ar vieglu smaidu, tāpēc, ka nespēj no visas sirds novērtēt izredzēta lēmuma pieņemšanas smagumu. Lauvām ir acīm redzami, ka bildinājums būs, jo ar ko tad lai dzīvo, ja ne ar viņu? Tāpēc Lauvas, bez liekām emocijām, domās liek ķeksīti: “precos, forši”, un mierīgi pasūta kafiju. Kāzas, pretēji stereotipiem, ka Lauvu galva mīt baroka laikmets nav obligāti svinēt pompozi – Lauvas var mierīgi pierunāt doties uz Dzimtsarakstu nodaļu pusdienu pārtraukumā. Bet cik pompozi Lauvenes vēlāk stāstīs to, cik nepompozi viņas apprecējās.

9Jaunava.
Jaunavas “jā” saka neuzticoties. Tāpēc, ka līdz piekrišanas brīdim Jaunavas jau noteikti zina, ka cilvēki ir sūdi, bet ja cilvēks nav sūds, tad visdrīzāk viņš centīgi izliekas. Tāpēc skūpsta laikā, kurš sekos aiz nepārliecinātā “jā”, Jaunavas savā prātā drudžaini mals visus esošos un neesošos jaunizceptā līgavaiņa trūkumus. Bet ja viss norit labi, tas ir iemesls Jaunavām iespringt – kur ir zemūdens akmeņi? Tādi noteikti ir. Nevar būt, ka nav…

10Svari.
Runājot par Svariem gribas teikt, liekas, ka pēc iespaidīgas pauzes, kuras laikā Svariem vajag ātri apsvērt simtiem par un pret, viņi teiks “jā”. Bet pieredze rāda, ka viss notiek pretēji – patiesībā Svari uzreiz saka “jā”, metas izredzētajam ap kaklu un pārdzīvo neapēnotas laimes lēkmi. Un tikai pēc tam ieslēdzas vannā un apsver, apsver, apsver visu līdz pirmajiem gaiļiem. Rezultāti acīmredzami – statistika saka, ka Svari ir līderi “es pārdomāju, nesteigsimies”.

11Skorpions.
Skorpioni teikt “jā” nesteidzas. Skorpioni novērsīs acu skatu, noslēpumaini pasmaidīs un skatīsies pa logu. Pat ja Skorpioni savu potenciālo līgavaini ļoti mīl un ļoti grib ar viņu precēties, viņi vienkārši fiziski nav spējīgs darīt viņu laimīgu bez iepriekšējās spīdzināšanas, kuras stūrgalvīgi uzskata par glāstiem. Īpaši izsmalcināti Skorpioni ar “jā” vārdiem sevišķi nemētājas, viņi priekšroku labāk dod “man vajag padomāt”, pat ja jau iepriekš ir pārliecināti par savu pozitīvo lēmumu. Bet, vīrietim, kurš taisās precēties ar sievieti – Skorpionu ir jābūt stipram un rūdītam tā, lai no viņa varētu naglas kalt. Un viņam jāsaprot, ka Skorpiona pateikto “jā” var uztvert kā paziņojumu: “Apsveicu, jūs esat devies uz nākošo līmeni, kur jūs gaida cits statuss”.

12Strēlnieks.
Strēlnieki katru nakti sapnī saka “jā”. Lai gan Strēlnieki citu Zodiaka zīmju vidū ir iekļuvuši labāko sievu topā, tieši bildinājumu viņām izsaka paradoksāli reti. Tāpēc Strēlnieki mierīgi var iemīlēties cilvēkā tikai tāpēc, ka viņš beidzot ir pateicis kārotos vārdos: “ precies ar mani”. Sākotnējā reakcija uz izteikto piedāvājumu diez vai būs vētraina. Saspringtā un ļoti nopietnā Strēlnieku sejas izteiksme liecina par to, ka zem galda viņi kniebj sev rokā – es patiešām neguļu? Ak, vai patiešām…

avots: pics.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.