7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Seksīgāko sieviešu apģērba gabalu TOP 10 (pēc vīriešu domām)

 

Katrai sievietei ir zināms, ka vīrietis mīl ar acīm. Nav nekāds noslēpums, ka vīriešiem patīk koptas sievietes, kuras rūpējas par savu izskatu un garderobi. Ir svarīgi izcelt tieši sava auguma labās īpašības un pietušēt trūkumus.

Piedāvājam apģērbu sieviešu garderobē TOP 10, kuri vīriešiem liekas seksuāli.

1

10. vieta: Blūzīte ar nelielu dekoltē

Daudzi joprojām tic stereotipam: jo vairāk izģērbsies, jo vairāk tu spēsi iekārdināt vīrieti. Muļķības! Ar to vīrieti nepārsteigt! Ļoti bieži dziļi dekoltē tiek uztverti kā vulgārisma izpausme no sievietes puses un vīrietis, visdrīzāk, ļoti ātri zaudēs savu interesi.

Bet tās dāmas, kuras savus apaļumus parāda tikai nedaudz, tās noteikti iemantos daudz lielāku vīriešu interesi.

2

 

9 . vieta: Zīmuļveida svārki līdz ceļgalam

Parasti zīmuļveida svārki asociējas ar lietišķo stilu. Bet mūsdienu pasaulē, šādu svārku dažādība ir tik liela, ka tie pilnībā var kļūt par ikdienas apģērbu. Izmantojot košus audumus, jostas, aksesuārus, veiksmīgi pieskaņotus apavus, jūs iegūsiet jaunus un jaunus veidolus. Bez tam – zīmuļveida svārki lieliski izceļ augumu.

3

8. vieta: Topiņi

Topi ir ieņēmuši 8. vietu. Nez kāpēc tie visbiežāk asociējas ar atklātu augšdaļu. tiem taču ir visdažādākie fasoni. Ar to palīdzību var akcentēt it visu: krūtis, muguru, vidukli, ideālo vēderiņu, plecus. Viens ir skaidrs, vīriešus tas neatstās vienaldzīgus!

4

7. vieta: Mini svārki

Mini svārki neiziet no modes. Kurš gan vīrietis spētu pretoties skaistulītei mini svārkos? Ja nu vienīgi svārki nebūs pārāk īsi un sieviete tajos neizskatīsies pārāk neveikli. Tā gadās bieži, kad izvēlās apģērbu no veikala skatloga, neņemot vērā sava auguma īpatnības.

Seksuāli mini svārki – tie nav apspīlēti, 15 cm gari svārki. Fasoni var būt dažādi. Variējiet ar krāsu, audumu, fasonu. Galvenais izvēlaties tādus mini svārkus, lai jums pašai tajos būtu ērti. Nepalaidiet garām iespēju padižoties ar savām skaistajām kājiņām.

5

 

6. vieta: Garās kaprona zeķes ar mežģīnēm

Jau sen nav nekā apkaunojoša garo zeķu vilkšanā ikdienas dzīvē. Uzvelkot tās bez jebkāda iemesla tu pilnīgi noteikti pārsteigsi savu vīrieti. Vīrieši uzskata, ka sieviete zeķēs tā ir ”bomba”! Nav ieteicams vilkt tīkliņzeķes, jo sievietei ir jābūt kādam noslēpumam, tā nedrīkst būt kā atvērta grāmata. Lai labāk tiek likta lietā fantāzija.

6

 

5. vieta: Asimetrisks apģērbs

Asimetrisks apģērbs ir lielisks savaldzināšanas ierocis. Pirmkārt – brīvās formas ir seksuālas, otrkārt – tas asociējas ar pa pusei izģērbtu sievieti. No viena pleca noslīdējis topiņš, vai kleita ar vienu piedurkni, vīriešos raisa veselu emociju jūru. Noteikti iekļaujiet šādu apģērba gabalu savā garderobē!

7

 

4. vieta: Pieguļoši džinsi

Džinsi ir un paliek viens no mīļākajiem sieviešu apģērba gabaliem. Tie ir gan praktiski, gan ērti un balstoties uz aptaujāto vīriešu atbildēm, izrādās arī seksīgi.

Topiņš un džinsi lieliski pasvītros jūsu auguma aprises. Pie tam, džinsus var vilkt ne tikai sievietes ar modeles augumu.

8

 

3. vieta: Korsete

Nekas neizcels jūsu vidukli un krūtis tik labi kā korsete. Savienojumā ar džinsiem, svārkiem, vai šortiem, jūs noteikti piedosiet savam tēlam šiku un romantismu.

9

 

2. vieta: Mini šorti

Kā jūs domājat, kāpēc mini šorti ir iekļuvuši seksīgāko apģērba gabalu trijniekā? Atbilde ir gaužām vienkārša, tos uzvelkot jūs dodat iespēju vīriešiem apbrīnot jūsu kāju skaistumu. Tām, kurām ir apetelīgākas formas, stilisti iesaka brīva piegriezuma un nedaudz garākus šortus.

10

 

1. vieta: Kleitas

Negaidīti, ka kleitas ir ieņēmušas pirmo vietu. Bet tas ir pilnībā pamatoti. Kleitu ir tik daudz, ka jūs spēsiet pārsteigt vīriešus, mūžīgi. Izvēlaties sev piemērotāko kleitu un padariet traku pat rūdītāko meitu ģēģeri.

Pamatojoties uz aptaujas rezultātiem, vīrieši ir gatavi uz daudz ko, lai tikai varētu ieraudzīt savu mīļoto sievieti garā, melnā un pieguļošā kleitā. Papildus efektam ar dziļu dekoltē muguras daļā.

avots: all-4-woman.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.