1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Erotiskās saderības raksturojums visām Zodiaka zīmēm. Seksualitātes horoskops

 

romantic-kissing-couple-wallpaper-313

AUNS

Atrodas Marsa aizbildniecībā, kas nozīmē konfliktus un cīņu. Auna dzīve sadalās deviņu gadu ciklos. Svarīgākie posmi Auna dzīvē sākas 18., 27., 36., 55. un 64. dzīves gadā. Sieviete. Viņa ir aktrise dzīvē. Tas gan nenozīmē tēlošanu un izlikšanos. Katru reizi viņa pilnībā izdzīvo to lomu, kuru spēlē. Viņa rada emocionāli bagātas būtnes iespaidu, kaut ne vienmēr tā ir īstenība. Viņa neslēpj savas emocijas, alkst spēļu. Spējīga noticēt visam, ko pati vēlēsies. Apzinoties to, pilnībā uzticas savām domāšanas spējām. Izpaužot emocijas, bieži nonāk galējībās. Gultā viņa nav tik lieliska aktrise kā dzīvē. Viņa, drīzāk pasīva, orientēta uz emociju un izjūtu gūšanu. Pati nekad nepiedalās mīlēšanās stila formēšanā. Ar vārdiem spēj izskaidrot daudz labāk, kā savu jūtu valodā. Vīrieši, kas vērtē viņu pēc iespaida, kas gūts draugu kompānijā, jūtas vīlušies. Brīžiem savas kultūras iemaņas izmēģina guļamistabas teritorijā. Tomēr parfimērija, caurskatāma veļa, sveces, intīms apgaismojums, iejūtība nekad nesniegs tai baudu. Dziļi zemapziņā ir patvērusies prasība pēc primitīva un rupja seksa. Viņas dzīves stils un uzvedība piesaista izsmalcinātu un jūtīgu vīriešu uzmanību, un neviens no viņiem nespēj tai dot laimi visā pilnībā. Vīrietis. Visaugstāk mīlestībā vērtē intrigu, piedzīvojumu. Viņa stilā klusas telefona sarunas un noslēpumā tītas satikšanās. Pats “medījums” priecē viņu daudz mazāk, nekā tā iekarošana. Intrigas bieži kļūst par dzīves saturu. Viņam sevišķa nosliece uz to, kas vispār raksturīgs vairumam vīriešu: uztraukties par savām seksuālajām spējām. Šim uztraukumam gan nav pamata. Viņš labprāt uzņemas terapeita lomu attiecībā uz sieviešu tradicionālajām seksuālajām neirozēm. Viņš dievina “nopietnas” sarunas, vārdisku erotismu, mīl pārliecināt un apzināti uzbudināt. Tas kalpo viņam par personīgās vērtības apliecinājumu. Viņš lieliski jūtas kopā ar nervozu sievieti, kura šaubās par savu seksuālo vērtību un spējām, par cik viņas kompleksu pārvarēšanas process šo vīrieti kaislīgi uzbudina. Viņu uzbudina nedrošas un par sevi nepārliecinātas sievietes. Labvēlīgos apstākļos viņš var izrādīties par kolosālu mīlnieku. Auns ir poligāms vīrietis, kuram sveša dziļa emocionalitāte un aizraušanās. Ikdienas dzīvē viņš ir labvēlīgs, sabiedrisks, laipns, apkārtējo mīlēts cilvēks. Vairums vīriešu, kas dzimuši šajā zodiaka zīmē, tiecas uz lietu kultu, snobismu, ārēju spožumu un citām paviršām metodēm, kas ļauj paaugstināt savu autoritāti apkārtējo acīs. Labvēlīga savienība Aunam ar Lauvu, Skorpionu, Strēlnieku. Nelabvēlīga savienība Aunam ar Ūdensvīru, Mežāzi, Jaunavu.

VĒRSIS

Atrodas planētas Venēras, kas izstaro mīlu, aizbildnībā. Vērša dzīve iedalās sešu gadu ciklos. Katrs sestais dzīves gads — izšķirošais. Apzinīgā dzīvē īpaša nozīme periodam no 18 līdz 24 gadiem. Sieviete. Nav nekādas nozīmes viņu dievināt, vajāt, pavedināt vai uzstāt. Viņa pati izvēlas sev partneri un tikai viņam atklāj savu jūtu dziļumu. Ar citiem vīriešiem viņa vēsa, nepieejama, spītīga un pavirša. Viņa ir kaprīza un prasīga, ne katrs vīrietis spēj pielāgoties viņas svārstībām, kaislei un iedomām. Biedrošanās ar viņu prasa milzīgu pacietību. Viņa ir poligāma, vienlaikus mīl vairākus vīriešus un jūtas tiem uzticīga. Viņai nepieciešami daudzi partneri, turklāt velnišķi cieši viņa turas pie katra no tiem. Vīriešus, kas viņu neinteresē seksuāli, viņa ķircina. Tiem, ko izraugās pati, viņa spēj dot lielu saldkaislas baudas bagātību, ar noteikumu, ka partneri viņu nekontrolēs. Savu ķermeni viņa uzskata par vērtīgu instrumentu, kas paredzēts tikai izciliem virtuoziem. Ar seksu mīl nodarboties ilgstoši, izbaudot katru atsevišķu fāzi pilnīgas atraisītības atmosfērā. Vienmēr vadās no principa, ka sekss — tā ir bauda. Viņas uzbudinājums ilgst vairākas dienas. Primitīvs sekss to vispār neinteresē. Vīrietis. Par stūrakmeni viņa raksturā var uzskatīt dzelžainu pārliecību par savu vīrišķo vērtību. Tam nevajag apliecinājuma ne viņa, ne citu acīs. Viņš neizjūt vajadzību apliecināt savu vīrišķo vērtību ar šaubīgām metodēm, piemēram, pārmērīgu alkohola lietošanu, azarta spēlēm, virspusēju rupjību un cietsirdību, varaskāri, valdonību. Viņš reti iemīlas, tomēr kontaktos ar sievietēm izjūt maksimumu emociju. Ļoti jūtīgs, saskata sievietē ne tikai seksuālu objektu, bet arī cilvēku. Kopā ar viņu sievietes jūtas jaunas un skaistas, pilnīgi aizsargātas. Parasti viņš savā ceļā neatstāj nelaimīgas un aizvainotas sievietes. Dzīves laikā viņam gultā jātiekas ar daudzām sievietēm, taču ne jau tādēļ, lai kolekcionētu savas uzvaras. Skaitliskā attieksme pret seksu tam galīgi sveša. Viņu raksturo mīlestība pret pilnīgu personisko brīvību, patstāvību, neatkarību, kā arī galēja nevēlēšanās pakļaut sevi vispārpieņemtām normām, visam tam, ko sauc par rutīnu. Kompānijās izturas atraisīti, runā asprātīgi, viņam ir plašs interešu loks. Neko nedara apstākļu vai cilvēku spiests. Nekad nekontaktējas ar sievietēm zemisku pamudinājumu dzīts, kas varētu aizskart sievietes cieņu. Viņa mērķis — gūt un dot baudu un laimi. Labvēlīga savienība Vērsim ar Jaunavu, Skorpionu. Nelabvēlīga — ar Lauvu, Ūdensvīru.

DVĪŅI

Atrodas Merkura aizbildniecībā. Interesants cilvēka tips: pievilcīgs, intelektuāls, ar iepriekš neparedzamu rīcību. Mīlēt viņu grūti. Viņš cenšas izslīdēt no rokām, liekot tiem, kuri viņu mīl, dzīvot mūžīgā uztraukumā un šaubās. Sieviete. Šajā zodiaka zīmē dzimušie dzīvē reti atrod laimi. Bieži viņas dzīve beidzas traģiski. Viņa nolemta skumjām pēc vienīgā partnera — ideāla, kuru meklē visu mūžu. Ja izdodas atrast savu ideālu, viņas dzīve kļūst par paradīzi zemes virsū, bet tā gadās reti. Ja atradīs kādu tuvu ideālam, var kļūt laimīga. Parasts cilvēks, ar kuru viņai veidojas sakari, nespēj to izprast. Ik pa laikam viņa nonāk dziļas nomāktības stāvoklī, it kā skumtu par mīļoto brāli, kurš jau sen miris. Turpinot sava ideāla meklējumus, viņa neskaitāmas reizes tiek nesaprasta. Viņa ir jūtīga, talantīga, bet atstāj pamesta cilvēka iespaidu. Vienmēr viņa izskatās pievilcīga un gūst panākumus. Sekss nav tai vienaldzīgs, tomēr tiek meklēts garīgi bagātāks partneris. Fiziska bauda viņai nesniedz pilnīgu apmierinājumu. Pastāvīgi vēlas pārliecināties par savu pievilcību, tāpēc bieži maina partnerus. Lai gan šīs zīmes sievietēm nepiemīt spēja mīlēt un viņas reti izrāda maigumu, tām spēcīgi attīstīta vēlme būt mīlētām, just rūpes un maigumu. Vientulības draudi nereti noved līdz pašnāvībai. Pat visneinteresantāko un zemiskāko cilvēku sabiedrība šķiet viņām pieņemamāka par vientulību. Vīrietis. Viņa seksualitātes attīstībā ļoti ierobežota ietekme ir konkrētai dzīves pieredzei, sevišķi jutekliskās izpausmēs. Viņš ir neārstējams romantiķis un nekad neizjūt vētrainas kaislības. Jebkura mīlas rotaļas fāze spēj viņu apmierināt, pēc kā viņš ātri un dziļi iemieg. Neprāts seksā, par kuru viņš iztaujā un dzird runājam, viņu ne#skar, viņa neuzticība sievai nav mīļākā nodarbošanās. Toties viņam patīk saimniekot, uzņemt viesus, viņš ir kompānijas dvēsele, mīl pievērst sev apkārtējo uzmanību, grib visiem patikt, izklaidēties. Veiksmīga savienība Dvīnim ar Ūdensvīru. Nelabvēlīga savienība ar Jaunavu, Zivi, Strēlnieku, Svariem, Skorpionu.

VĒZIS

Atrodas Mēness aizbildniecībā un ietekmē, kas tik ļoti saasina viņa juteklību un iespaido garīgo pasauli, ka apkārtējiem šīs zīmes pārstāvji var šķist dīvaini un neizprotami. Ik pēc divdesmit gadiem Mēness ieņem tādu pašu stāvokli, kā Vēža dzimšanas brīdī. Tādēļ starta gadi Vēža dzīvē ir 20., 40., 60., 80. un tālākie mūža gadi. Sieviete. Īstens sekss prasa no viņas tādu apziņas stāvokli, kad paškontrole atbrīvo vietu aizmirstībai, pilnīgai atdošanās tieksmei, stihijas un ekstāzes varai. Vēzis vienmēr tiecas dominēt visās lietās, ar kurām nodarbojas, valdīt pār apkārtējiem un kontrolēt tos. Šī tendence atrodas mūžīgā pretstatā ar seksu. Sieviete, kas dzimusi šajā zodiaka zīmē, nemīl publiski paust savas jūtas un emocijas, jo izprot šādu stāvokli kā zināma veida kapitulācijas formu. Viņai ārkārtīgi jūtīgs ķermenis, sevišķi krūtis, muguras apakšējā daļa un mugurpuses kakla daļa zem matiem. Viņa tiecas apmierināt tikai un vienīgi sevi, tādēļ partneri uzskata par instrumentu šī nodoma veikšanai. Viņa var likties lieliska partnere tiem, kurus viņā interesē vienīgi seksam. Gultā mēdz būt agresīva, viegli uzbudinās, izrāda iniciatīvu un mīl spēlēt vadošo lomu. Jūtoties vīlusies seksā, dubultos savu enerģiju profesionālās vai sabiedriskās darbības sfērā. Ļoti godkārīga, laimīga var justies tikai saprotot, ka seksuālā dzīvē, vēloties iegūt pēc iespējas vairāk, jāprot arī dot, ne tikai ņemt. Vīrietis. Viņš apzinās savu vērtību. Vēzis nemīl sievietes, pēc viņa uzskata, tām jāiekaro vīrietis. Lielu enerģijas daļu novirza uz citiem dzīves mērķiem. Lai ko arī uzsāktu, viņam jābūt labākajam katrā lietā. Dominēšanas alkas un pārmērīgā godkāre nenogurstoši virza viņu uz virsotnēm. Tieksme panākt pilnību ietver arī seksa sfēru. Bet tieši šeit viņš nav gatavs emocionālam lidojumam. Sieviete nekad nespēs viņu iegūt pilnībā, jo Vēža vērtību skalā viņa atrodas pašā apakšā. Uzticības jēdziens tam nenozīmē īpaši daudz. Viņa sieva, ja atrodas uz viena sociālā pakāpiena ar viņu, izmantos harēma “karalienes” privilēģijas. Ideālu viņam nozīmē ne tik daudz harēms, kā kontaktu sistēma ar sievietēm, parasti jaunām un koptām. Sevišķi labi, ja viņas dzīvo viņa apmaksātos dzīvokļos. Kontakts pārtrūkst, kad viņš kādai kļūst galīgi neciešams. Sievietes galvenais pienākums viņa acīs ir pastāvīga gatavība pēc viņa pavēles uz tikšanos gultā jebkurā momentā, pat pusstundu pirms lidmašīnas pacelšanās. Vēzim labvēlīga savienība ar Zivīm, Skorpionu, Ūdens#vīru. Neveiksmīga savienība ar Aunu, Jaunavu, Mežāzi, Svariem, Vērsi.

LAUVA

Atrodas Saules aizbildniecībā. Lauva — Zodiaka centrālā figūra. Viņš mirdz, valda. Lauvas dzīve dalās desmit gadu ciklos. Sieviete. Viņas individualitātes būtība ir nesaderībā starp seksuālo tieksmi, kuru viņa izjūt, un jūtām, kuras izraisa vīriešos. Pirmās — panīkušas un vāji attīstītas, otrās — stipras un agresīvas. Viņa ievēro, ka tiek uzskatīta par iekārojamu, un vīriešu tieksme viņu iegūt apmierina godkāri. Viņa rotaļājas ar tiem, neizprotot spēles jēgu, jo pati neizjūt vēlmi pēc seksa. Mīl manipulēt ar vīriešiem kā rotaļlietām. Pilnībā apzinās savu pievilcību un vienmēr to pasvītro. Lai gan viņa neizjūt kaislīgas alkas, viņa mīl seksu un viegli sasniedz apmierinājumu. Viņas kaprīzes intīmāko momentu laikā var būt vērstas uz rūpēm par frizūru. Sekss viņā neizraisa interesi tādā mērā, kā šķiet pirmajā brīdī. Visu viņas dzīvi vīrieši maldās, uztverdami viņu par kādu citu. Vīrietis. Nav pārliecināts par savām seksuālajām spējām, tomēr tiecas iegūt šo pārliecību. Viņa rīcība brīžiem atgādina mazjaudīgas mašīnas vadītāju, kurš par katru cenu cenšas apdzīt visas citas mašīnas. Ja viņš kolekcionē vai rāda kādam pikantus zīmējumus, tad galvenokārt tādēļ, lai radītu apkārtējos viedokli par sevi kā par vīrieti, kurš daudz zina un daudz prot šai nozarē. Jaunībā piekopj ļoti intensīvu seksuālu dzīves veidu, kuras galvenais mērķis ir pierādīt pašam sev, uz ko ir spējīgs. Viņš pārvērtē seksā tehnisko pusi, jo spēj just dziļu greizsirdību no neapzinātām bailēm, ka viņa partnere satiksies ar tādu vīrieti, no kura saņems tik spēcīgas emocionālas sajūtas, ka Lauva vairs nespēs viņu apmierināt. Maznozīmīgas un gadījuma rakstura neveiksmes, kas zināmas visiem vīriešiem, izsauc viņam milzīgu sarūgtinājumu. Viņš paniski no tā baidās, tādēļ pakļauts dzimuma neirozēm un īslaicīgai impotencei. Brieduma gados tas var novest, neraugoties uz normālām fiziskām spējām, pie priekšlaicīgas seksuālo kontaktu pārtraukšanas ar sievietēm un stāvokļa, kad viņš maldās atmiņās vai nodarbojas ar pašapmierināšanos. Labvēlīga savienība ar Aunu, Strēlnieku, Ūdensvīru. Neveiksmīgas attiecības ar Svariem, Vēzi, Skorpionu.

JAUNAVA

Atrodas Merkura aizbildniecībā. Realitātes, skaidrības, loģikas zīme. Sieviete. Laimīgs tas, kurš viņu mīl un iemantojis pretmīlu. Cilvēces pieredzē grūti atrast kaut ko skaistāku un labāku. Viņa dievina seksu, ir konsekventa monogāmijas pielūdzēja — pieder tikai vienam partnerim. Viņas seksuālās prasības nav pakļautas dienas laika, vietas vai apstākļu ietekmei. Viņa izrāda gatavību mīlēties neiedomājamās situācijās. Absolūti bez kompleksiem, piekrīt jebkurai ekstravagancei un eksperimentiem, bet īpaši intīmos apstākļos. Sekss viņai nekad nezaudē savu svaigumu. Viņas emocijas bez pretošanās pastāv līdzās saprātam. Viņa tiecas vienmēr pasvītrot savu piederību partnerim ar mīlīgiem žestiem un maigumu. Ja Jaunavai trūkst partnera, viņa cieš. Viegli aizvainojama, ja noliedz viņas maigumu, jo uztver to kā naidīguma izpausmi, pat saprotot, ka vīrietim tas ir pārpūles un pārsātinājuma izpausmes veids. Viņai grūti to izprast, jo pati nekad neizjūt pārpūli vai pārsātinājumu no erotisko impulsu daudzuma. Viņa spēj vienlaicīgi būt lieliska sieva, mīļākā, māte, saimniece. Viņa ir uzticīga un pieder tikai vienam partnerim, tādēļ var neizprast un nepaciest sava partnera vēlēšanos uzturēt kontaktus ar vēl kādu citu sievieti. Vīrietis. Viņa seksuālās individualitātes attīstība bieži ir aizkavēta un palēnināta. Viņa seksuālā dzīve iesākas diezgan vēlu. Agrā jaunībā tas nereti ir tāda jaunieša tips, kas ceļ meitenes vai debesīs. Gadās, ka viņa pirmā partnere ir viņa sieva, bet viņš pats līdz kāzām nav izpratis ne savas seksuālās iespējas, ne vajadzības. Viņam piemīt nosliece dievināt un pārmērīgi pārvērtēt savas partneres labās rakstura iezīmes, jo nav salīdzināšanas iespēju. Tas ir pateicīgs materiāls uzticīga vīra un laba tēva veidošanai. Viņa paļāvība un pieķeršanās bieži noved līdz pilnīgam kraham, jo vairums sieviešu sagaida no vīrieša gluži ko citu, nevis idealizāciju un pilnīgu pašuzupurēšanos. Mierīgi un delikāti, pilni entuziasma un nepraktiski, viņi laulību pārkāpj tik pat vēlu, kā iepazinuši pirmo sievieti. Notiek tā, ka tikai ap četrdesmit gadiem viņš sāk izprast savu bioloģisko aicinājumu, kas viņa draugiem bija zināms jau skolas gados. No šī brīža viņa dzīve var turpināties divās gultnēs. Pirmajā gadījumā viņš atklāj sev seksu, izprot, ka jaunības ideālisms bija tīrais pašapmāns, un vecumā, kad viņa vienaudži viens pēc otra atstāj “cīņas arēnu”, viņš uzsāk ilgstošu un intensīvu seksuālo dzīvi un nepazīst vecuma ierobežojumu. Tomēr var gadīties arī tā, ka viņa izcilais temperaments tā arī nespēs nomest aizspriedumu, mazdūšības un vēsuma važas. Tad viņu sagaida vilšanās un nožēla par veltīgi izniekoto jaunību. Labvēlīga savienība Jaunavai ar Vērsi, Mežāzi. Nelabvēlīga savienība ar Dvīņiem, Svariem, Zivīm, Strēlnieku.

SVARI

Atrodas Veneras aizbildniecībā. Svaru dzīve sadalās sešu gadu ciklos. Tādēļ pēc 18 gadu vecuma sasniegšana ar nozīmīgs ir katrs sestais dzīves gads. Sieviete. Viņa ir pretēji darbojošos spēku upuris. Fizisku apmierinājumu seksā izbauda ļoti intensīvi, tai pašā laikā nespējot gūt garīgu apmierinājumu, ne to atzīt. Mīlas rotaļu laikā neprot izpaust iniciatīvu. Partnerim viss jāveic paša spēkiem. Turklāt atkarībā no sievietes mirkļa noskaņojuma viņu var atzīt vai noraidīt. Viņa nemīl runāt par seksuālām tēmām, jo nespēj izteikt savas izjūtas. Ārēji neizpaužas viņas uzbudinājuma stāvoklis vai vēlme, netiek doti signāli un informācija par viņas seksualitāti. Sekss viņas apziņā izslēgts no augstāko juteklisko emociju kategorijas, vienkārši dod viņai tīri fizisku apmierinājumu. Viņai netīk pārmērīgs maigums, sentimentalitāte, delikātums, jo viņa neizjūt šo atmosfēru. Pēc vētrainas nakts viņa var izturēties tā, it kā nekas nebūtu bijis, — ne maiga vārda, ne žesta, ne smaida. Viņa rūpīgi izvēlas sev partnerus. Pats lielākais viņas ienaidnieks — viņa pati. Vīrietis. Viņam sekss ir uzmācīga ideja. Neviens cits vīrietis tā netīko pēc seksa, kā viņš, un neviens cits vīrietis nav vairāk kā viņš pakļauts bīstamai dzīvei pilnīgā prostrācijā. Viņam nekad nerodas tā saucamās vīriešu problēmas. Jāpiesargās partneres izvēlē. Sievietes tam nozīmē tikai un vienīgi seksa objektu, tādēļ viņš nespēj izprast un novērtēt viņu individualitātes bagātību. Tikai nedaudzas sievietes samierināsies ar šādu attieksmi ilgstošu laika posmu. Viņš nesatricināmi tic, ka pelnījis to, ko vēlas un kas viņam dzīvē paredzēts. Ja dzīve neatbilst viņa vēlmēm, iestājas izmisuma un baiļu periods. Viņa iedomās dabiskās atlases procedūrai piemīt maksimālistisks raksturs. Viņš sastop sievieti, iepazīstas ar to un vislabprātāk tūlīt dotos ar viņu uz gultu, bet viņa paša pieredze brīdina, ka niecīgs procents visu sieviešu pozitīvi reaģē uz tādu uzvedību. Mīlas ligzdiņā viņš izrādās daudz primitīvāks par citiem vīriešiem, bet viņa seksuālo iespēju kvantitāte labvēlīgos apstākļos ir satriecoša. Lieliska savienība Svariem ar Aunu, Ūdensvīru, Dvīņiem, Neveiksmīga savienība ar Vēzi, Jaunavu, Vērsi, Mežāzi.

SKORPIONS

Atrodas divu galveno planētu aizbildnībā — Marsa, ar tā spēku un cietsirdību, un varenā Plūtona. Skorpiona dzīve sadalās sešu gadu ciklos. Svarīgākie punkti viņa dzīvē ir 27 un 36 gadi. Sieviete. Viņai piemīt visseksuālākais temperaments. Mīl seksu un labprāt atzīst, ka ir nepiesātināma. Savas plašās prasības apmierina tajā gadījumā, ja uzticas savai dabai un neiegrožo sevi ētiskām un sociālām normām. Sekss to vilina kā priekšmets un kā darbība. Tas viņas dzīvē kļūst par kulta priekšmetu. Atturēšanās var negatīvi ietekmēt sievieti Skorpionu. Viņa ir vienmēr pievilcīga, ne tik daudz estētiska skaistuma izpratnē, cik ar sevišķu dzīvesprieku. Tai ir neizsmeļami dzīves enerģijas krājumi, ko var izmantot visās darbības jomās. Viņa lepojas ar savu ķermeni un tā burvību, rūpējas par to un uztur labā formā. Viņas temperaments neizsīkst līdz pašam vecumam. Bieži viņa kļūst par virtuozi. Tie vīrieši, kuri meklē gultā atraisītību un baudu, tieši to arī atrod, būdami ar Skorpionu. Viņa būs ideāla sieva vīrietim, kuram nepiemīt tradicionāli uzskati par seksu ģimenē un tā saucamo laulāto uzticību. Viņas ārlaulības sakarus provocē nevis vīra nepietiekošā kondīcija vai temperaments, bet jaunu iespaidu alkas. Ja vīrs viņai imponē un sieviete jūtas iemīlējusies, viņa savā ziņā būs tam uzticīga, t. i. viņš vienmēr būs viņai pirmajā vietā. Viņas seksuālie piedzīvojumi šajā gadījumā kalpos tikai hedoniskiem mērķiem (fiziskā apmierinājuma dažādošanas meklējumiem) un nekad nesagraus pastāvošās ģimenes saites. Viņa spēj nodalīt seksu no mīlas, kas izdevīgi izceļ viņu citu sieviešu vidū. Vīrietis. Viņam ir spēcīgs seksuāls temperaments, kas nepāriet uzmācīgās idejās. Atšķirībā no Svariem, viņam ir lielas izredzes realizēt savu gribu un vēlmi. Pārākums pār sievieti nav kaut kas īpašs, par ko viņš vēlas pastāvīgi pārliecināties vai vienmēr sev no jauna pierādīt. Viņu nebiedē impotence, bet biedē sievietes pārākums, dominante. Dzīves laikā viņš studē ne tik daudz seksu, kā sievietes vājās vietas un psihi. Turklāt to dara saspringti, raksturīgi tiem, kas studē ienaidnieka taktiku. Viņa daudzās uzvaras ir līdzīgā mērā triumfa akti un sasniegumi erotiskās pieredzes uzkrāšanā. Viņš spēj būt aukstasinīgs un izsmalcināts taktiķis, spēlmanis, lielisks aktieris, kas nepieciešamības gadījumā spēlē visdažādākās lomas. Viņš prot iedarboties uz žēlumu, dusmām, greizsirdību, skaudību, šaubām, kompleksiem, mātes instinktu, bet šīs spēles smalkums ir viņa naidīgā intelekta līmeņa rezultāts. Visās citās jomās, izņemot seksu, attiecībās ar cilvēkiem viņam ir sirsnīga, labvēlīga, atsaucīga, labestīga cilvēka reputācija. Pēc viņa domām ar sievietēm jābūt piesardzīgam, nedrīkst ļaut tām sevi pakļaut, jāspēj vienmēr valdīt pašam. Kad tas sasniegts, viņam zūd interese, un viņš izvēlas nākamo mērķi. Gultā viņam, iespējams, trūkst spontānuma, tomēr to kompensē ar neierobežotām fiziskām spējām un bagātu erotisku programmu. Labvēlīga savienība ar Vēzi, Zivīm. Nelabvēlīga savienība ar Lauvu, Mežāzi, Vērsi.

STRĒLNIEKS

Atrodas Jupitera aizbildnībā. Šī planēta var padarīt Strēlnieka dzīvi ļoti vieglu vai ļoti smagu. Strēlnieka dzīve iedalās trīs gadu ciklos. Katrs trešais gads atver jaunu lapaspusi. Notikumi attīstās lielā ātrumā. Sieviete. Raksturīgākā iezīme šajā zīmē dzimušajām — dzīvesprieks, pastiprināts ar zinātkāri un iespaidu slāpēm. Strēlnieks visos dzīves novirzienos piedalās intensīvi, ar entuziasmu. Mīl sensācijas, pretdabiskas izpausmes, mainīgus iespaidus. Sieviete Strēlnieks ir līdzsvarota, sabiedriska, mīl izbaudīt jutekliskas emocijas, kas ietver garšu, smaržu, attēlu, skaņu. Visvairāk viņa mīl savu ķermeni, ko uzskata par lielisku mīlas instrumentu. Viņas seksuālās iespējas ir milzīgas un praktiski neierobežotas kā kvalitātes, tā kvantitātes ziņā. Viņa dievina izjūtu maiņas, daudzveidību, ir bagātas erotisko uzbudinājumu iespējas. Viņas enerģijas lielākā daļa paredzēta partnerim, ar kuru tā emocionāli saistīta un kuram, būtībā ir uzticīga. Vienlaikus viņas neparastais sabiedriskums un stipra nepieciešamība pēc jauniem paziņām noteiktos apstākļos var beigties ar atrašanos svešā gultā. Sekss viņu vilina tādā pašā mērā, kā Skorpionu. Viņa pamatīgi pārliecinās par partnera fiziskajām un psiholoģiskajām spējām, ja vēlas ar to palikt ilgstoši. Ja viņa apprecēsies ar vīrieti ar vidējām vai vājām spējām un temperamentu, tad viņu sagaida šķiršanās, neiroze vai neskaitāms daudzums ārlaulības sakaru. Viņa viegli uzbudinās, reaģē, ir lieliska kā mistērija, teātra uzvedums. Vīrietis. Ārkārtīgi uzņēmīgs pret jutekliskām izpausmēm. Viņš dievina garšīgu ēdienu, labus dzērienus, mūziku, mākslas priekšmetus, sauli, dabu, sabiedrību. Viņam lieliski izstrādāts izklaides instinkts, vairāk par visu mīl sievietes. Burvīgs mīlētājs un vissliktākais vīra variants. Lielisks draugs, atklāts un taisnprātīgs, bet emocionāli paviršs. Kontaktējot ar sievietēm, viņu jaunība, skaistums, burvība pilnīgi to aizrauj, gādājot dažas izjūtas, kuras viņš stipri un intensīvi bauda. Vārdi, kas skan kā glaimi un komplimenti, ko viņš saka sievietēm tuvības brīžos, ir patiesi. Viņš tiecas pēc fiziska kontakta un, gadoties grūtībām, ne pārāk tās ņem pie sirds un nekļūst tāpēc agresīvs. Labvēlīga savienība ar Lauvu, Aunu, Strēlnieku. Ne#labvēlīga savienība ar Jaunavu, Zivīm, Dvīņiem.

MEŽĀZIS

Atrodas Saturna aizbildnībā. Mežāzis ir izturīgākā un stabilākā no Zodiaka zīmēm. Mežāža dzīve iedaļas astoņu gadu ciklos. Tātad katram astotajam dzīves gadam jābūt notikumiem bagātam. Sieviete. Viņa kļuvusi par spēcīgu emociju upuri, jo nespēj atšķirt seksu no mīlestības. Viņa iemīlas savos partneros. Šīs ciešās savstarpējās saites rada ierobežojumus un barjeras viņas ceļā uz laimi. Viņa ir seksuāla un jutekliska, tādēļ bieži sastop grūtības un paliek neapmierināta. Ne daudzi vīrieši viņai iepatīkas. Bieži jau agrā jaunībā impulsīvi apprecas, ātri un pēkšņi iemīloties vēl pirms spēj izprast un iepazīt sevi. Turklāt viņai šķiet, ka tā ir vienīgā mīla viņas dzīvē. Viņa jau sen nes ģimenes slogu, kad viņas draudzenes tikko sāk eksperimentēt šajā jomā. Viņa radīta vienīgi vētrainām kaislībām. Pirmajos seksuālajos piedzīvojumos viņa pārdzīvo kaislīgu vēlēšanos. Viņa mēdz būt agresīva un greizsirdīga, tomēr ne#piedod šīs īpašības savam partnerim. Atbildības nasta neļauj tai pamest ģimeni, bet, ja tas notiek, viņa ātri vien saietas ar citu vīrieti, lai justos noslogota ar jauniem sakariem. Seksā viņa sasniedz baudas kalngalus, ko pazīst nedaudzi izredzētie. Vīrietis. Klasisks Mežāzis ir pagāns. Dzīve — neizsmeļams prieka un laimes avots, tādēļ, pēc Mežāža domām, to nedrīkst izlietot velti. Dzīve tam ir lielākā vērtība, bet tās izpausmēs sekss — lieliskākā mistērija, kuru viņš paceļ līdz reliģijas līmenim. Mežāzim tas par 90% ir psiholoģisks, emocionāls pārdzīvojums, kurā jāpiedalās ne tikai ķermenim. Mežāzis dievina fizisku baudu, taču tiecas pēc kā lielāka. Pilnīgu apmierinājumu viņš gūst, ja var iegrimt pārdzīvojumos un izjūtās līdz samaņas zudumam. Mežāzis nepazīst seksu bez psiholoģiskiem pārdzīvojumiem. Emocionālais sakars ar vienu no partnerēm izslēdz iespēju nodarboties ar citām. Mežāzis mēdz būt nelaimīgākais starp vīriešiem, bet var būt arī laimīgāks kā jebkurš cits. Par uzticamu draugu tas nebūs daudziem. Apkārtējie par viņu maz zina, jo lielākoties viņš pārāk noslēdzies. Labvēlīga savienība ar Jaunavu, Vērsi, Mežāzi. Nelabvēlīga savienība ar Aunu, Svariem, Vēzi.

ŪDENSVĪRS

Atrodas Urāna aizbildniecībā, kas nes veiksmi un apmierinājumu seksā. Ja, protams, Ūdensvīrs nepārkāpj dabas noteiktos likumus. Sieviete. Ir krasi izteiktas seksuālās individualitātes īpašniece. Tomēr reti kad ir kaislīga vai vēsa, neizjūt daudz emociju, kas pieejamas Skorpionam. Kategoriski protestēs pret mēģinājumiem nonivelēt seksa nozīmi viņas dzīvē. Izceļas ar godkāri, mērķtiecību, viņas radošā daba tiecas pēc pilnības, tādēļ ir neiecietīga pret citu kļūdām. Viņa var būt ideāla partnere savaldīgam vidusmēra vīrietim. Vētrainas kaislības tai nepieejamas. Ģimenes dzīvē sekss kļūst par rituālu, kas nesaraujami saistīts ar nakts laiku. Viņa akurāti novietos savu apģērbu, centīgi nomazgāsies, saķemmēsies, iesmaržosies un uzvilks nakts tērpu. Vīrs atgūlies gaidīs viņas atnākšanu, īsinot laiku ar grāmatu. Tā rīkojoties, viņa vadās no vislabākajiem nodomiem. Toties viņš varbūt gribētu iegūt viņu uz grīdas, ar sajauktiem matiem, starp izsvaidītiem apģērba gabaliem; kaut reizi baudīt viņas ķermeņa aromātu, nevis labāko parfimēriju. Viņa var izdarīt daudz vīra labā, taču ne to, jo pati neizjūt tamlīdzīgas tieksmes. Laulības pārkāpums no viņas puses praktiski izslēgts. Viņas mīļākā nodarbošanās ir saimniecības rūpes un viesu uzņemšana. Viņa ir komunikabla un sabiedriska, mīl pievērst sev uzmanību, mīl patikt. Vīrietis. Viņa temperaments ir drīzāk vājš. To uzskata par pilnīgi normālu seksa jomā. Sievietes viņš uzskata par zemākām būtnēm, tomēr ne par ienaidniekiem, kā Svari un Skorpions. Meitene tam visbiežāk asociējas ar nevainību, kas jāaizstāv. Tāpat kā Lauva, viņš sliecas ticēt absurdākajiem “vīriešu mītiem”. Viņš ir viens no daudzajiem, kas pieņem sievietes estētisko skaistumu par viņas seksuālo vērtību. Viņš uzskata, ka sekss — viena no jaunības kļūdām, no kurām cilvēks izaug, lai nodarbotos ar nopietnām lietām: pelnīt naudu, rūpēties par ģimeni, bērniem. Nav nekā dīvaina apstāklī, ka viņam bieži vien ir sevišķi apnicīga un neapmierināta sieva. Turklāt Ūdensvīrs vienmēr uzskata sevi par aizvainoto pusi. Viņš nespēj pat iedomāties, ka viņa maksimālie sasniegumi seksa nemaz nav lieli salīdzinājumā ar citu vīriešu aktivitāti. Viņa attieksme pret sievu ir ar lielu iecietības piedevu, pieņemot, ka viņa pilnībā neapzinās savu rīcību. Labvēlīga savienība ar Lauvu, Svariem, Dvīņiem. Ne#labvēlīga savienība Ūdensvīram ar Aunu, Skorpionu, Vēzi.

ZIVIS

Atrodas Neptūna aizbildniecībā. Zivju dzīve iedalās 7 gadu ciklos. Svarīgs un nozīmīgs ir katrs septītais gads Zivju dzīvē. Sieviete. Viņa — neārstējama romantiķe. Viņas temperaments it kā vērsts uz iekšu, uz viņu pašu. Dažādos periodos viņa rada dažādus tēlus un dzīvo ilūzijās, kuru pamatiezīme — nerealitāte. Bērnībā viņu apbūra pasakas, bet zīmētie tēli šķiet ne mazāk reāli kā īstenībā. Viņas pirmās pazīšanās — ar mīļiem, delikātiem, romantiskiem zēniem ar vēl neapzinātu dzimumtieksmi. Šajā zīmē dzimušās sievietes var iedalīt divās grupās. Pie pirmās pieder tās, kas nodibina sakarus ar vīrieti, kam nav pārāk vētrains temperaments. Likumsakarīgi, ka viņi dzīvo kopā ilgi un laimīgi. Pie otrās pieder daudz nemierīgākas sievietes. Galanta un romantiska mīlnieka vietā viņas apziņā dominē pirāta tipa vīrietis. Ja viņai pietiktu drosmes uz sakaru ar tādu vīrieti, viņa kļūtu ļoti laimīga. Tomēr viņa parasti izvairās no “simtprocentīgiem” vīriešiem, jūtoties lielākā drošībā, būdama sabiedrībā ar vīriešiem ar vāju raksturu, kas sagaida no viņas aprūpi un iecietību. Nereti viņa atrod sevi mīlnieces un uzticības personas lomā māksliniekiem, politiķiem — cilvēkiem, kuru slava un spožums lielā mērā atkarīgi no viņas. Viņa bīstas ne tik ļoti īstu vīriešu seksuālā spēka, kā zaudēt sapņu un ilūziju aizsargslāni un pārliecināties par sevi kā sievieti. Viņa to neuzdrošinās, tādēļ viņas mīļotie “zēni” paliek, bet vīrieši aiziet, dziļi aizvainoti. Vīrietis. Viņš ir uz iekšieni vērsts cilvēks, kur apkārtējie ir tikai instruments viņa pašanalīzei. Viņš piekopj ārkārtīgi bagātu seksuālo dzīvi, sagādājot neaizmirstamas izjūtas savām partnerēm, tomēr neļaujot viņām izprast savu iekšējo pasauli. Bagātīgi piemīt izdomas spējas, par ko zina tikai viņš pats. Viņam patīk runāt par gultu un runā viņš burvīgi, pārpilns siltuma un erotisma, apbrīnojot savas partneres ķermeņa skaistumu un jaukumu. Sievietes, viņu atceroties, rada savās iedomās absolūti nepatiesu viņa individualitātes tēlu. Viņš jūtas bezgala vientuļš, tādēļ rezultātā seksuālās lietās cieš sakāvi. Nav dzimusi tāda sieviete, kura spētu iekļūt viņa iekšējā pasaulē un izprast viņa īsteno veidolu. Katra no viņām līdz mūža galam atcerēsies ar viņu pavadītos brīžus, tai laikā kad viņš, aizmirsīs visas un būs ieguvis tikai sevi pašu. Labvēlīga savienība ar Vēzi, Zivīm. Neveiksmīga savienība ar Jaunavu, Ūdensvīru, Skorpionu.

 

13 KOMENTĀRI

  1. Piedodiet, bet pilnīgi garām par vīrieti Jaunavu. Un saderības arī garām. Man ar Vērsi galīgi neiet kopā. Ar Dvīni man ļoti labi saskan un arī ar Aunu, kur vienā citā saderības horoskopā bija rakstīts ka galīgi nesaderīgi.

  2. Kur ir loģika – dvīnim ar svariem neštimmē, bet svariem ar dvīņiem – ideāli! Stulbs rakstelis.
    Vēži ir vismaigākie gan gultā, gan vīrišķīgākie un ģimeniskākie dzīvē!!!

  3. Tas viss protams ir interesanti, bet ir jāapzinās , ka pastāv arī izņēmumi un viss nav tik vinnozīmīgi.

  4. Tas viss protams ir interesanti, bet tomēr nākas atzīt , ka ir izņēmumi, kuri atšķiras no augstāk minētā.

  5. Ka var but TADAS MULKIBAS sarakstitas-par Versi…….. Labvēlīga savienība Vērsim ar Jaunavu, Skorpionu. Nelabvēlīga — ar Lauvu, Ūdensvīru.
    Un papetot Skorpiona aprakstu redzam ka…… Labvēlīga savienība ar Vēzi, Zivīm. Nelabvēlīga savienība ar Lauvu, Mežāzi, Vērsi.!!???

  6. Muļķības rakstā. Skorpītim zivs ir visideālākais partneris! Kas par garīgo saikni un abpusēju seksuālo pievilcību!! Kā nevienam.
    Svari- vēzi pārvalda sievišķā planēta, līdz ar to vēzis nespēj būt vīrišķīgs.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.