2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

12 gadus lidostā kāda kundze apskāva visus kareivjus. Kādu dienu viņas tur nebija…

 

It kā neliels, vienkāršs žests, tomēr tas nozīmē tik daudz. Šī kundze dalījās ar savu siltumu un izteica pateicību tiem, kuri kalpojuši dzimtenes labā, tiem, kuri labprātīgi devušies turp, no kurienes var arī neatgriezties.

1
Katru reizi, kad kareivji atkal atgriezās mājās, Elizabete bija lidostā un atkārtoti viņus apskāva, ar laiku viņa kļuva par vietējo varoni un tika iesaukta par “apskāvienu kundzi,” 12 gadu garumā Elizabete apskāva pusmiljona kareivju.

2

Tomēr, kādu dienu viņas lidostā nebija. 11 gadu garumā Elizabete cīnījās pati savā kaujā – ar krūts vēzi, un tieši dienā, kad kareivji atgriezās, viņai nācās atgriezties slimnīcā, lai turpinātu savu cīņu, tomēr viņa tur nepalika viena.

Kareivji, sapratuši, ka kundzes nav savā ierastajā vietā, nolēma rīkoties. Viņi kopā ar saviem tuviniekiem devās uz klīniku pie Elizabetes, lai sirmo kundzi iepriecinātu un atgrieztu viņai tik nozīmīgos apskāvienus.

3

Vecākais seržants Džarvezs Vilkes (Jarvez Wilkes) teica: “Tas man bija liels gods – apskaut Elizabeti tad, kad viņai pašai bija vissmagāk. Es uzskatīju par savu pienākumu viņu apciemot un parādīt, cik nozīmīga viņa ir mums visiem”.

4

5

Pēc 3 dienām kareivji savāca 70 000 dollāru, kuri sedza Elizabetes ārstēšanās izdevumus.

avots. marketium.ru
 

2 KOMENTĀRI

  1. VISI KAREIVJI IR KARAVĪRI, BET VISI KARAVĪRI NAV KAREIVJI !!!!
    karavīri ir militārpersonas, kareivis-kareive ir dienesta pakāpe!!!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.