2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ieteikumi kā dzēst noguruma pēdas pēc garas un smagas darbadienas

 

uvelichenie-zhenskogo-libido-reshenie-voprosa_origin

Nomierināties un sākt darbu pie sava ārēja izskata uzlabošanas.

1. Iepilināt acīs zāles, kuras noņem apsārtumu.

2. Ieiet dušā un izmazgāt matus – tas vienmēr atsvaidzina un uzmundrina. Ja dušas želeja satur dabīgās apelsīna vai greipfrūta eļļas – dzīves tonusa paaugstināšana un garastāvokļa uzlabošana kļūs reālas.

3. Rūpīgi notīrīt sejas ādu ar pierastā pieniņa vai mazgāšanas želejas palīdzību. Var lietot tautā pierasto sejas ādas tīrīšanas līdzekli: uzsildīt jebkuru augu eļļu, samērcēt tajā vates plāksnīti un ar apļveida kustībām attīrīt seju no netīrumiem.

4. Uzlikt sejai karstu kompresi. Uzsildīt ūdeni līdz 40 – 42 grādiem, samērcēt tajā frotē dvieli, izžaut un uzlikt uz sejas. Kad atdziest – atkārtot. Procedūras ilgums – 15 – 20 min.

5. Izkarsētai sejas ādai biezā slānī uzklāt mitrinošu krēmu un veikt masāžu ar pirkstu spilventiņiem. Mērķis – pēc iespējas vairāk krēma iepliķēt sejas ādā. Sejas āda piesātinās ar mitrumu un krēmu, izlīdzinās, iegūst veselīgu sejas toni.

6. Iedzert glāzi karstas tējas un paēst sieru: tas noņems nogurumu un aizpildīs kaloriju trūkumu organismā. Izbadējies nedrīkst iet ne uz vienu pasākumu.

7. Mierīgi pagulēt, kamēr āda un organisms pilnībā ir atdzisuši. Noslaucīt krēma paliekas ar salveti.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.