5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Ierobežotās sērijas “Rough Luxury” no CATRICE

 

Ledus un Uguns. Abstrakti, apledojuši veidojumi satiekas virs maigās un siltās sievišķības. Iedvesmojoties no elpu aizraujošās mežonīgo arktisko apgabalu ainavas un krītošās temperatūras, dizaineru kolekcija ietver rupjos adījumus, delikātus dekorus un tendencēm atbilstošus mākslīgās ādas gabalus.

Moderni sakomplektētas kā lielizmēra džemperis kombinācijā ar svārkiem, apspīlētiem džinsiem vai culottēm, šīs modes preces tev sagādās pareizo noskaņojumu vēsākajam gadalaikam.

Kontrastējošu siluetu, krāsu un struktūru mijiedarbība rada stilu, kas pārtop skaistuma valodā ar ierobežotās sērijas “Rough Luxury” no CATRICE. No 2015. gada decembra līdz janvāra vidum stilīgie pelēkie toņi dūmakainu acu meikapam tiek kombinēti ar maigām lūpām miesas toņos vai viegli pūderētu ēnu iezīmētām acīm, kopā ar asins sarkanām lūpām. Starmeši izceļ Soft Baked acu ēnas ar trīs dažādiem ēnu toņiem katrai, gradācijas pūderi sārtumam, kā arī Froseted Matt virsējo slāni matētajai satīna nagu lakai. Modes ēnas – no CATRICE.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.