5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Parastu produktu neparastie pielietojumi. Tādam nolūkam tu kečupu un degvīnu nebūsi izmantojis

 

6964346_orig

Pārtikas produktu izmantošana tiem neparedzētiem mērķiem liekas nepareiza. Bet tieši šis veids var izrādīties jūsu veselībai pats draudzīgāki. Brīdī, kad jums ir beigusies kāda no sadzīves ķīmijām, jums nevajag doties uz veikalu, lai iegādātos jaunu, bet gan pielietojiet to, kas jums jau ir mājās. Un bez jebkādas ķīmijas un kaitīguma… 

1.Maize 

Ar baltmaizes šķēles palīdzību jūs variet atbrīvoties no netīrajiem pirkstu nospiedumiem uz jūsu sienām un tapetēm, kurus nema nav tik vienkārši nomazgāt ar mazgāšanas līdzekļiem. 

2. Degvīns

Sajauc 30 ml degvīna ar 400 ml ūdens, pievienojot 2-3 pilienus trauku mazgājamā līdzekļa. Līdzeklis dārza kaitēkļiem gatavs! 

3. Kečups

Ja vēlies nospodrināt sudrablietas – iezied tās ar kečupu un atstāj uz dažām minūtēm. Pēc tam notīri un noberz ar vecu zobu birsti. 

4. Olīveļļa

Šis padoms noderēs visiem, kuriem ir pulējamas mēbeles. Sajauc olīveļļu ar citrona sulu un vīna, vai ābolu etiķi attiecībā 2:1:1 . Ar šo šķidrumu tu bez liekām pūlēm nopulēsi savas mēbeles.

5. Zemesriekstu sviests

Košļājamā gumija matos? Nesteidzies ķerties pēc šķērēm un griezt to laukā. Ja vien tev ir zemesriekstu sviests – iezied to matos un košļājamo gumiju būs pavisam viegli no tiem izdabūt. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.