-1 C
Rīga
ceturtdien, 21 novembris, 2024

Vistas gaļas sacepums ar ananāsiem un banāniem

 

hL8TaGqg13c223138343330383qgdhtHSZ_1417511318

Sastāvdaļas:

1 kg vistas filejas
1 svaigs ananāss ( var arī konservētus)
3-4 banāni
3 sarīvētas mocarellas siera bumbas
sāls,pipari pēc garšas
majonēze

Pagatavošana

Uzsildiet cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
Fileju nomazgājiet. Izklājiet to cepamajā traukā kā pirmo kārtu. Pārkaisiet ar sāli un maltajiem pipariem.
Sagrieziet ananāsu gabaliņos un kārtojiet to virs vistas.
Banānu notīriet un sagrieziet ripiņās. Lieciet tos uz ananāsiem.
Pārlejiet augļus ar majonēzi un pārberiet ar rīvēto sieru.
Cepiet cepeškrāsnī 40-45 minūtes.

Labu apetīti!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.