6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Pasaki, kurš auglis tev vislabāk garšo un uzzini kā tas tevi raksturo!

 

Youre-Following-Fad

Aprikoze

Ja tavs mīļākais auglis ir aprikoze, tu noteikti esi augstsirdīgs cilvēks. Apkārtējie tevi, iespējams, uzskata par kautrīgu un neizlēmīgu, tomēr īstenībā tā nemaz nav. Ja tev uzbrūk vai tevi aizvaino, vārdi kabatā nav jāmeklē. Tev ir gan labākais draugs, gan niknākais ienaidnieks. Pēc rakstura esi mākslinieciska būtne.

Ābols

Ja tev garšo āboli, ir liela iespēja, ka esi darbaholiķis un nedaudz vecmodīgs. Priekšniecībai tādi darbinieki patīk – tu lieliski paveic itin visu sev uzticēto. Tu esi visai sentimentāls un reizēm ļaujies skumjām bez acīmredzama iemesla.

Ķirši

Tu visu uztver ļoti nopietni un personīgi, tomēr vienmēr esi gatavs nākt palīgā, pat ja tas var nākt par ļaunu tev pašam. Tev patīk iepriecināt apkārtējos, bet nepatīk tenkot. Tu esi lielisks klausītājs un proti pajokot arī pats. Ja tevi piekrāpj draugs vai mīļotais cilvēks, tu ļoti to pārdzīvo. Tevi vispār ir samērā viegli aizvainot.

Persiks

Tu vislabāk jūties draugu sabiedrībā un vispār kopā ar psiholoģiski saderīgiem cilvēkiem. Reizēm grūti saprast, vai tu runā nopietni vai joko. Tu esi gudrs cilvēks, lai gan reizēm atļaujies atkāpties grūtību priekšā.

Avenes

Tu esi visai liels egoists, kas pieradis dzīvot savam priekam. Tu, visticamāk, nesteigsies palīgā citiem, ja iepriekš nebūsi to kārtīgi apdomājis. Tava labākā rakstura īpašība ir spēja būt atbildīgam par savu rīcību.

Banāns

Tev ir laba un maiga sirds, lai gan daudzi tevi uzskata par iedomīgu un pašapzinīgu cilvēku. Patiesībā tu esi jūtīgs un viegli ievainojams. Tu esi sapņotājs, bet daudzi sapņi tā arī netiek īstenoti. Tas ir tāpēc, ka pēc dabas esi samērā slinks un viegli pakļaujies apkārtējo ietekmei.

Zemenes

Tu radi iespaidu, ka vienmēr smaidi. Tu esi viesmīlīgs un zini, kā atrast ceļu uz cilvēku sirdi. Tev piemīt laba gaume, un tu mīli visu skaisto. Tu neesi skaudīgs, un tevi grūti izvest no pacietības. Tai pat laikā attiecībās vari būt ļoti greizsirdīgs partneris.

Citrons

Tev dzīvē ir bijuši daudzi pārbaudījumi. Neskatoties uz to vai varbūt tieši tāpēc esi ieguvis milzu pieredzi, kā tās pārvarēt. Neaizmirsti: savu asti jāceļ pašam!

Greipfruts

Tev piemīt pozitīvs skatījums uz pasauli. Nav nekā tāda, kas varētu mainīt saulaino skatu uz dzīvi. Tavuprāt, pasaule ir brīnišķīga vieta, un tu vienmēr pats cīnies par savu laimi.

Kivi

Tev nācies daudz ko pieredzēt, tāpēc uz dzīvi raugies bez pārliecīga optimisma un bieži jūties nelaimīgs. Pat ja tevi apciemo liela veiksme, tu, iespējams, to nepamani vai arī uzskati par kārtējo acu apmānu. Tev jābeidz visu uztvert tik pesimistiski – itin visā var atrast kādus plusus.

Vīnogas

Tu proti turēt doto vārdu un glabāt uzticētos noslēpumus. Tomēr tu esi samērā noslēgts cilvēks, tāpēc cilvēki nereti tev neuzticas. Ņem vērā – tavas attiecības ar tuviniekiem un draugiem tikai iegūs, ja kļūsi pret viņiem atvērtāks.

Ananās

Tu dievini visu skaisto un rūpīgi apdomā katru izrunāto vārdu. Tāpēc tu vienmēr zini, ko un kā pateikt, un apkārtējie tevi mīl. Tāpat tev nekādas pūles nesagādā manipulēšana ar cilvēkiem, lai iegūtu kāroto rezultātu.

Plūmes

Tu bieži par visu žēlojies un nespēj atturēties no līdzcilvēku kritikas. Tāpēc tev nav sevišķi daudz draugu. Varbūt vērts vienkārši atslābināties un beigt visu uztvert tik nopietni?

Bumbieri

Tu esi ekscentriska personība, un tev bieži patīk ievērot distanci ar citiem cilvēkiem – viņi taču ir tik parasti! Tu visu dari ar plašu vērienu un smalku gaumi – rūpīgi izraugies apģērbu, grāmatas, savu apkārtni. Tevi neapgrūtina vientulība, bet savu reizi vari kļūt arī par kompānijas dvēseli.

Arbūzs

Tu esi optimists, tev nepatīk strīdēties par niekiem un žēloties par sīkumiem vai pat nopietnām problēmām. Tev gan piemīt tieksme norādīt citiem uz, tavuprāt, pareizo risinājumu, bet parasti tu nekļūsti netaktisks.

untitled

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.