Sastāvdaļas:
Mīklai:
2 gl kefīra
0,5 tējk sāls
0,5 tējk cukura
0,5 tējk sodas
miltus pievieno tik daudz, lai veidotos mīkla skāba krējuma biezumā.
Pildījumam:
maltā gaļa
sīpoli
sāls, pipari
ja ir vēlēšanās var piegriezt zaļumus
Kefīru uzsildiet līdz 28-30 grādiem, pielieciet sodu un izmaisiet. Tad pielieciet sāli un cukuru un atkal kārtīgi izmaisiet, ļaujiet, lai kādu minūti pastāv.
Miltus pievienojiet pakāpeniski, nepārtraukti maisot, lai mīkla nebūtu par biezu.
Pievienojiet maltās gaļas masu attiecībā pret mīklu 1:1, samaisiet un cepiet uz kārtīgi uzkarsētas pannas eļļā.