4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kādas krāsas apģērbu vislabāk vilkt ejot uz pirmo randiņu?

 

Image of pretty female thinking what dress to wear on New Year night

Zinātnieki aptaujāja tūkstošiem cilvēku par to, kā viņi uztver citus cilvēkus atkarībā no viņu apģērba un izdarīja interesantus secinājumus.
Melns, piemēram, asociējas ar kaut ko drūmu, bet sabiedrības acīs tas ir nopietna un uzticama cilvēka simbols. Bet tad, kad jūs ejat uz pirmo tikšanos vai pārrunām ir svarīgi izskatīties pārliecināti. Tāpēc var droši apstāties pie melnās krāsas. 64% vīriešu un 48% procenti sieviešu saka, ka šī krāsa viņiem rada pārliecināta cilvēka izskatu. Tātad, tradicionāla maza, melna kleita ir tieši tas, kas vajadzīgs pirmajā tikšanās reizē.
Rozā krāsa. Cilvēki to uztver kā vieglprātīgu un nepiemērotu krāsu jebkuram notikumam. Daudziem rozā krāsa asociējas ar intelekta trūkumu.
Sarkanā krāsa – diezgan drosmīga krāsa. Tai priekšroku dod 54% sieviešu, tā vēloties pievērst uzmanību savai kvēlajai būtībai. Bet 28% uzskata, ka šī krāsa runā par lepnu cilvēku. Vairākums vīriešu pēc melnās krāsas otrajā vietā izvēlās zilo un 48% sieviešu to atbalsta.
Ir divas kategoriski aizliegtas krāsas gan pirmajām tikšanās reizēm, gan pārrunām – oranža un brūna. Šīs krāsas izvēlējās tikai 2% sieviešu un 8% vīriešu.

avots: soulpost.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.