9 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Ar ko tieši katra zodiaka zīme apbur citus?

 

fotogaleri4

Noteikti arī Jums ir bijusi situācija, kad gadās satikt kādu pāri un Jūs nevarat beigt brīnīties – kādēļ viņi ir kopā? Jeb stāsts no sērijas – Ko viņš/-a viņā atradusi? Kas tas ir – ķīmija, fizika, psiholoģija, varbūt viss kopā? Šoreiz piedāvājam apskatīt šo jautājumu no astroloģijas viedokļa – ar ko katra no zodiaka zīmēm apbur citus cilvēkus?

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auni pievelk ar savu pārdrošību, viņu pārliecinātība savos spēkos apbur. Lai ko viņi darītu, viņi no tiesas tic, ka spēs to paveikt. Iespējams, iekšēji Auni arī mēdz minstināties un šaubīties, bet ārēji no tā nav ne vēsts – Auni ir pārliecinošs iedvesmas avots. Auni priecājas par pārmaiņām un liek priecāties citiem.
Piedzīvojumi un interese par visu vēl neizzināto noteikti raksturo tieši Aunus, ko gan nevarētu pateikt par citām horoskopa zīmēm.
Auni ir brīnišķīgi partneri jebkurā sfērā –  romantiskajā, platoniskajā arī profesionālajā. Auns gandrīz jebkuru spēs izvilkt no ikdienas rutīnas un iemest kādā daudzreiz interesantākā piedzīvojumā.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Ir cilvēki, kuri mīļu prātu apies konfliktus, nepievērsdami tiem uzmanību, lai tikai kādu nejauši neaizvainotu. Ir tādi cilvēki, bet tie noteikti nav Vērši. Jebkurā konflikt situācija Vērši spēs pastāvēt par sevi un saviem draugiem, pieprasot cieņu, kuru viņi ir pelnījuši. Vērši spēj būt ārkārtīgi sirsnīgas būtnes, protams, tikai pret tiem, kuri ieņem patiešām nozīmīgu vietu viņu dzīvēs. Citus cilvēkus iedvesmo Vēršu pašatdeve darīt visu un vēl vairāk savu tuvo cilvēku labā.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi piesaista citus, jo paši nebaidās no sava ekscentriskā rakstura. Nereti Dvīņi ir pretrunā paši ar sevi, tomēr, neskatoties uz to, šī rakstura īpatnība, viņuprāt, ir pluss. Dvīņi nebaidās atzīt, ka viņiem nav taisnība, jo viņi nepārtraukti maina savu viedokli. Rezultātā Dvīņi ir cilvēki ar plašu redzesloku, kuri spēj iesaistīties praktiski jebkurā sarunā, pat ja šo tematu dzirdējuši 1-2 reizes pirms tam. Dvīņi būs labākie un atraktīvākie viesi Jūsu ballītē.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem raksturīga pārmērīgi jūtīga daba, kas arī piesaista citus cilvēkus. Neviens Jūs nemīlēs tik stipri kā Vēzis. Šīs zīmes pārstāvji ir romantiķi, kuri spēj radīt interesantu literatūru un brīnišķīgus mākslas darbus. Ja vajadzēs, viņi Jums izveidos māju pēc visām dizaina tendencēm. Vēžu zīmes pārstāvji ir ārkārtīgi selektīvi dažādos jautājumos, tamdēļ tieciet brīdināti – ja Jums blakus ir kāds Vēzis, sagatavojieties, ka jebkurš notikums, pat salīdzinoši nenozīmīgs, tiks rūpīgi gatavots jau iepriekš. Zem mikroskopa tiks palikts pat vakara seriāls uz dīvāna.

Lauva (23. jūlijs – 23. augusts)

Lauvas pievelk ar savu individualitāti un oriģinalitāti. Lauvas var būt mazliet histēriskas, bet tieši šīs zīmes pārstāvji ir jebkuras kompānijas dvēsele, viņi ir tie cilvēki, kuri Jūs izklaidēs, pēc sevis atstājot brīnišķīgas atmiņas. Lauva – tas ir antonīms vārdam garlaicība, viņi piepildīs Jūsu attiecības ar smiekliem līdz nebeidzamām vēdera sāpēm.

Jaunava (24. augusts – 23. septembris)

Jaunavas padara mūs labākus un ar to arī piesaista. Jaunavas parāda, ka būt pieaugušam nemaz nav tik sarežģīti. Dzīve var būt lieliska arī bez dramatiskiem pavērsieniem un haosa. Jaunavas – tie draugi un romantiskie partneri, par kuriem priecātos mūsu vecāki. Jaunavas ir tie cilvēki, kuri mūsu dzīvē ienes mieru, saprātību un nosvērtību.

Svari (24. septembris – 23. oktobris)

Svaru zīmes pārstāvji piesaista ar savu lielisko īpašību – klausīties. Svari ir tas plecs, par kuru sapņojam, ja gribas izraudāties, jo viņi ne vien atbalstīs, bet arī objektīvi novērtēs situāciju un sniegs vērtīgus padomus. Svari palīdzēs nokārtot attiecības – kā ar radiem un draugiem, tā ar kolēģiem. Svari – ideāli partneri, kad nepieciešams plāns, lai nokārtotu kādu situāciju.

Skorpions (23. oktobris – 22. novembris)

Skorpioni jebkuru tiem doto uzdevumu pārvērtis mākslas darbā. Ja Jums ir attiecības ar Skorpionu, tad sagatavojieties drīz vien izjust, kā tas ir – būt kāda cilvēka absolūtā uzmanības lokā. Skorpioni nebaidīsies pamazām nogalināt savas personīgās vai profesionālās intereses, lai vienādotu savu dzīvi.

Strēlnieks (23. novembris – 21. decembris)

Strēlnieks bez īpaša nosodījuma ļauj citiem laist uz āru visas viņu sliktākās puses un īpašības un ar to piesaista citus cilvēkus. Nosmērēts apģērbs, netīri mati, kosmētika, kuras nav – tieši šādā veidolā Jūs izskatāties vislabāk. Esot kopā ar saviem draugiem, Strēlnieki aizmirst par visu un ļauj vaļu saviem instinktiem. Strēlnieks būs tas, kurš aizies ar Jums noskatīties “50 Greja Nokrāsas” un vēl padalīsies ar popkornu.

Mežāzis (22. decembris – 20. janvāris)

Mežāži piesaista ar to, ka viņiem patīk parunāties un patenkot tā, kā citi to nespēj. Mežāži nav uz mutes krituši un spēs būt lieliski sarunu partneri. Viņi mīl pārrunāt un neprot piedod, bet tas ir tas, kas vajadzīgs.

Ūdensvīrs (21. janvāris – 18. februāris)

Pie Ūdensvīriem mūs piesaista viņu magnētiskā daba. Šīs zīmes pārstāvji jau no paša sākuma ir gatavi jauniem iespaidiem un notikumiem. Viņi ir oriģināli un interesanti, viņi nenogurstoši turpinās iepazīstināt Jūs ar kaut ko jaunu, kas beigu beigās kļūs arī par Jums interesējošu tēmu.

Zivs (19. februāris – 20. marts)

Zivis pievelk ar to, ka viņi ir tas noslēpumainais un klusais draugs, pēc kāda citreiz ilgojamies. Šīs zīmes pārstāvji ir tie klusie, bet dziļie ūdeņi. Zivis ļauj citiem justies kā zvaigznēm un dot spēku ticēt labajam, pateicoties savai uzticīgajai mīlestībai. Zivis ir jūtīgi un mīloši, viņi visiem spēkiem rūpējas par savām attiecībām, neuzsverot to kā rūpes un neveidojot liekas drāmas.

avots: mixclub.org
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.