9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ko vilkt, lai izskatītos skaisti un justos labi? Modes un stila horoskops visām zodiaka zīmēm

 

Capturing-the-right-moment-for-greater-emotions-at-New-York-fashion-week

Auns

Ja horoskopa zīme ietekmē personību, vai tā varētu noteikt arī to, kādu apģērbu izvēlas katras zīmes pārstāvji?

Astroloģe un stila konsultante Pata Herisa atbild apstiprinoši. Viņa ir pārliecināta: ja pārstāsi raizēties par apkārtējo viedokļiem un ģērbsies tā, kā saka priekšā intuīcija un diktē zvaigznes, vienmēr izskatīsies neuzspēlēti stilīgi, seksīgi un pārliecināti.

Auns ir horoskopa zīme, kas visvairāk saistīta ar aktīvu rīcību. Spēcīgais un kaujinieciskais Auns nebaidās saburzīt spalviņas, un tas atspoguļojas arī apģērbā. Auna zīmē dzimušas dāmas parasti izvēlas labi piegrieztas drēbes ar izteiktu siluetu. Iecienītākās krāsas – sarkanā un baltā. Auni var būt arī jaunu ceļu gājēji modē.

Auna zīmē dzimusi ir, piemēram, veiksmīgā modes dizainere, bijusī popzvaigzne Viktorija Bekhema. Lakoniskas formas kostīmi jau kļuvuši par viņas firmas zīmi, turklāt Viktoriju neuztrauc kritiķu viedoklis.

Sievietēm Auniem vajadzētu izvairīties no apdrukām, pasteļtoņiem, gofrējumiem un kruzuļiem. Viņām vislabāk piestāv drosmīgas krāsas un strikti militāra rakstura piegriezumi.

Vērsis

Vērsis ir visai sievišķīga zodiaka zīme. Ja esi dzimusi šajā zīmē, tev, ļoti iespējams, patīk pasteļkrāsas, īpaši ceriņu violetais, maigi un jutekliski toņi. Arī apģērbam vēlams būt sievišķīgām – piemēram, aktrises Keitas Blānšetas stilā. Izvairies no stingra piegriezuma, lielām apdrukām un pārmērīgi košām krāsām.

Vērsis var būt maigs un mīlīgs, bet šīs zīmes pārstāvji arī ir spītīgi. Gudrā Vērša sieviete, tērpusies plīvojoša auduma mākonī, labi zina, ka sievišķīgas viltībiņas drīzāk pakļaus vīrieti nekā atklāta pretošanās viņa viedoklim.

Kino leģenda Odrija Hepbērna bija tipisks stilīgas un ļoti sievišķīgas Vērša zīmē dzimušas dāmas piemērs. Viņa bija skaista, eleganta un pilnīgā saskaņā ar savu tēlu.

Dvīņi

Dvīņu atslēgas vārdi ir jaunība un kustīgums. Ja esi dzimusi šajā zīmē, tev patīk košas apdrukas un raksti, ērts un nepiespiests ikdienas stils — sievietēm Dvīņiem patīk jautrība un arī dažādi ērmīgi izgājieni, tāpēc nederēs nekas tāds, kas ir pārlieku tumšs vai nopietns.

Lietišķie kostīmiņi tumši zilā, melnā vai pelēkā krāsā tev šķiet ārkārtīgi garlaicīgi. Sievietēm Dvīņiem patīk viegli transformējamas drēbes — piemēram, žaketes, kuras var valkāt, izgriežot ar oderi uz āru, svārki, kurus var pārveidot par kleitām, vai bikses, no kurām iznāk arī šorti.

Kailija Minoga ir tipiska Dvīņu zīmes pārstāve. Viņa var vienā acumirklī pārtapt no saldi mīlīgas popmūzikas karalienes seksa sirēnā.

Vēzis

Vēzis ir zodiaka zīme, kurai piemīt vissmalkākā iedzimtā stila izjūta. Nepiespiesti sievišķīgās Vēža sievietes izstaro eleganci un neuzbāzīgu šiku, kā, piemēram, Bonda meitene Eva Grīna.

Vēži ir jūtīgi, maigi un mākslinieciski, viņiem piemērota sudrabkrāsa, violetais un zilais. Vēzītēm svārki un kleitas bieži piestāv labāk nekā bikses, kas viņām var šķist pārāk vīrišķīgas.

Patiesa modes un stila izjūta piemita Vēža zīmē dzimušajai Velsas princesei Diānai. Viņa instinktīvi zināja, kā ģērbties un nekad nekļūdījās modes ziņā.

Lauva

Lauvas zīmē dzimušas sievietes izvēlas spilgtas krāsas, piemēram, zelta krāsu, sarkano un purpuru. Viņām nederēs lieli, ērti džemperi, kurpes bez papēžiem un nenosakāmas formas bikses. Lauvas izvēlas uzkrītošus siluetus, stingru un izaicinošu piegriezumu. Kopumā – drosmīgus apģērbus, kas šai pašpārliecinātajai zīmei palīdz vēl vairāk izcelties starp apkārtējiem.

Tipisks Lauva ir dziedātāja Madonna, kura izmanto apģērbus, lai radītu iespaidu. Divdesmit gadu vecumā viņa šokēja pasauli ar slaveno konisko krūšturi, bet četrdesmit gadu vecumā pastaigājās pa sarkano paklāju trūcīgā apģērba gabalā, kas izskatījās kā kopējais peldkostīms. Lauvas, kas grib būt patiesi pret savu būtību, apģērbu izvēlas kā priekšnesuma sastāvdaļu.

Jaunava

Detaļas un perfekcija ir Jaunavas galvenās prasības, lai justos labi ģērbusies — šīs zīmes pārstvji necieš neko lētu un, viņuprāt, muļķīgi jautru. Jaunava vēlas nevainojamu piegriezumu, eleganci un smalkas detaļas. Tai pašā laikā Jaunavas ir visai taupīgas, lai neteiktu — skopas, tāpēc viņas bieži var sastapt izpārdošanās, medījot ideālo kvalitātes un cenas apvienojumu.

Jaunava dod priekšroku dabas krāsām: bēškrāsai, gaiši brūniem un krēmkrāsas toņiem, baltajam. Supermodele Klaudija Šīfere, kuras vienkāršo eleganci un piezemēto toņu izvēli pazīst visa pasaule, ir tipiska Jaunava. Ja piederi šai zīmei, no sirds ienīdīsi spilgtas apdrukas, mākslīgās kažokādas vai uzkrītošu bižutēriju.

Svari

Ja esi dzimusi Svaru zīmē, tev patīk harmonija un līdzsvars. Mīkstas, plūstošas līnijas, vienkāršas krāsas, piemēram, tumši zilais un jūras zilais, rožainais un eleganti melnais, atradīs vietu tavā garderobē.

Tev vajadzētu izvairīties no eklektiska dažādu stilu, faktūru un apjomu sajaukuma vienā apģērba komplektā. Aktrise Gvineta Paltrova bieži demonstrē Svaru stila izjūtas labāko piemēru, bez pūlēm balansējot starp augsto modi un mūžīgajām klasikas vērtībām.

Gvineta izvēlas pieklusinātus toņus un tīru piegriezumu, tai pašā laikā spējot izskatīties moderna, komplektējot zīda blūzes un askētiskus svārkus vai plīvojošas garās vakarkleitas ar vienkāršām zempapēžu sandalēm.

Skorpions

Dabiski pavedinošā un vijīgā sieviete Skorpions ir pats kaislību iemiesojums. Skorpions ir jutekliskākā no zodiaka zīmēm, kuras apģērba krāsām jāietver tumši zila, sarkana un melna krāsa.

Ja esi dzimusi šajā zīmē, izvairies no stingrām līnijām, striktiem kostīmiem vai pārlieku cietiem un bieziem audumiem. Zīds, atlass un samts, vēlams — piegulošā piegriezumā — vislabāk izcels Skorpiona sievietes burvību.

Ļauj savai jutekliskajai pusei parādīties tā, kā to prot Demija Mūra, kas izceļ savu skaisto augumu piegulošos zīda un atlasa tērpos, papildinot tos ar grezniem apaviem. Kāds brīnums, ka gados daudz jaunāki vīrieši zaudē galvu?

Strēlnieks

Strēlniekiem patīk būt brīviem kā rīcībā, tā apģērba izvēlē. Svarīgi ir spēt jebkurā brīdī mainīt darbības plānu un pieskaņoties jaunajai izvēlei.

Tāpēc Strēlnieka apģērbam jābūt praktiskam, pat sportiskam. Sievietes parasti izvēlas bikses, legingus, ērtas trikotāžas kleitas. Strēlniecēm bieži vien ir lieliskas, slaidas kājas, kurām šāda izvēle nekaitē.

Strēlnieka zīmē dzimušie daudz nedomā par sarežģīta tēla veidošanu, un viņiem arī vislabāk piestāv nesarežģītas, vienkāršas drēbes. Šīs zīmes sievietes reti uzvilks plīvojošu kleitu, kas rotāta ar fliteriem, arī krelles ir retums viņu rotaslietu skapītī.

Tipiska Strēlnieka zīmes pārstāve ir aktrise un aerobikas kustības aizsācēja Džeina Fonda, kas prot izskatīties seksīgi treniņbiksēs un sporta jakā.

Strēlnieki vēlas apģērbu, ar kura kopšanu nav daudz jānoņemas un kas cilvēku nekādi neierobežo un neuzliek izturēšanās noteikumus.

Mežāzis

Mežāžiem piemīt iedzimta pašcieņa, pamatā viņi ir konservatīvi, tāpēc mazā melnā vakarkleita ir šajā zīmē dzimušu dāmu iemīļots izejamais tērps. Viņām ir taisnība — sievietēm Mežāžiem jāizvairās no spilgtām krāsām un ekscentriska dizaina.

Pelēks, tumši zils, brūns vai melns kostīms perfekti izcels tavu kluso un neuzbāzīgo eleganci.

Sieviete Mežāzis intuitīvi saprot, kā ģērbties atbilstoši gadījumam, tāpēc viss, kas jādara — jāuzticas saviem instinktiem.

Lielisks piemērs Mežāža ģērbšanās stilam ir Kembridžas hercogiene Keita Midltone un viņas lakoniskās, bet elegantās kleitas. Keitas garderobe ir sievišķīgi maiga, bet nepārspīlēta — īsts smalkas elegances piemērs.

Ūdensvīrs

Ekscentriskais Ūdensvīrs neraizējas par to, ko padomās sabiedrība — viņš gatavs uz visu, izņemot garlaicību. Spilgtas, dzīvīgas krāsas, jo īpaši elektrozils, neparasti raksti, apdrukas un piegriezumi vislabāk raksturo apģērbu kā Ūdensvīra otro ādu.

Sieviete Ūdensvīrs mierīgi dosies dienas gaitās, tērpusies kimono, ja viņai ienāks prātā šāda doma. Ūdensvīriem nepatīk būt ierāmētiem — kustības ierobežojošs apģērbs, apspīlētas bikses vai žaketes viņiem šķiet esam īsts bubulis.

Ūdensvīri ir individuālisti ar spēcīgu sava stila un personības izjūtu. Viņiem jājūtas brīviem izpaust savu neordināro personību arī apģērbā, kā to darba, piemēram, angļu aktrise Rozamunde Paika. Vienīgais, ko Ūdensvīri no sirds, nevēlas — saplūst ar pūli.

Zivis

Maigās, jūtīgās Zivis vislabāk izskatās mirdzoša auduma tērpos. Zivīm piestāv sudrabkrāsa, ko iecienījusi supermodele Sindija Krouforde, zelta krāsa vai spīdīgas baltas un zaļas drānas.

Nederēs uzmācīgas, drosmīgas krāsas un raksti.

Zivju zīmē dzimušām sievietēm labāk patīk ieiet telpā un vērot notiekošo, nekā būt uzmanības centrā. Apģērbam būtu jāatbilst tava ķermeņa izliekumiem un kustībām.

Kurpju izvēlē priekšroka dodama klasiskām laiviņām vai sandalēm. Nepiestāvēs pārspīlēti augsti papēži, zābaki, kas sniedzas pāri ceļgaliem, un pat apavi uz platformas nebūs labākā izvēle. Zivīm jāspēj brīvi un viegli kustēties, līgani un spoži, gluži kā īstām zivīm ūdenī.

Zivju zīmē dzimušie ir mākslinieciski, radoši un viegli ievainojami. Leģendārā aktrise Elizabete Teilore bija tipiska Zivs. Tērpusies savas ikoniskās Kleopatras lomas apģērbos viņa izskatījās gluži kā šīs zodiaka zīmes personifikācija.

untitled

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.