8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

7 frāzes, kuras sievietes nedrīkst teikt viena otrai. Izmet šīs frāzes no savas leksikas!

 

talk

1. Kāpēc tu vēl joprojām esi viena?

Parasti tas tiek teikts ar vislabākajiem nodomiem, jo Jums taču ir interesanti, kāpēc šī Jūsu brīnišķīgā draudzene joprojām ir viena. Bet tās jautājums parasti var kļūt arī par triecienu cilvēkam: It kā sievietei galvenais ir būt attiecībās ar kādu un galu galā apprecēties. Bailes būt vienai bieži piespiež sievieti būt jebkurās attiecībās pat, ja tās nav abpusējas. Tāpēc, lai sievietes pašas vienmēr izlemj, kad ir pienācis laiks atrast savu partneri, bez liekas citu cilvēku iejaukšanās.

2. Kad gan tev būs bērns?

Bērns bez šaubām ir ļoti svarīgs posms katrai ģimenei, bet sieviete taču ne vienmēr vēlas bērnu esošā viņas dzīves periodā vai arī vispār. Un iespējams, ka sieviete ļoti vēlas bērnus, bet viņa cīnās ar neauglības problēmu. Tāpēc labāk nejautājiet sievietei par viņas ģimenes plāniem, ja vien viņa pati neierosina šāda veida sarunu.

3. Tu tik labi izskaties! Vai esi notievējusi?

Kad sieviete (vai jebkurš cits) saka to otrai sievietei, parasti tas tiek darīts ar vislabākajiem nodomiem. Bet tas it kā pastiprina faktu, ka mūsu labā āriene pamatojas tikai uz mūsu spēju iespiesties tajā šaurajā skaistuma izpratnē, kuru izveidojusi sabiedrība.

4. Es tik daudz apēdu, ka rīt sporta zālē būs jāveic dubultais treniņš

Dažreiz mēs paši sakām šādu frāzi vai arī dzirdam to no citiem. Tas it kā dod mājienu par to, ka jebkurš ēdiens, kas Jums garšo, ir kaut kāds grēks, par kuru Jums sevi jāsoda.

5. Jebkurā gadījumā vīrieši dod priekšroku _________

Es bieži dzirdu, kā sievietes šādu frāzi lieto, lai uzmundrinātu citas sievietes, kad runā par viņu ārējo tēlu. Patiesībā sievietēm vispār nevajag spriest par otras sievietes ārieni, jo tādas tiesības ir tikai viņas puisim.

6. Neuztraucies, tu esi skaistāka par viņu

Kaut ko tādu var bieži dzirdēt situācijas, kad vajag mierināt sievieti pēc šķiršanās ar kādu vai arī kad sieviete vienlaicīgi ar vēl kādu sievieti cenšas panākt viena vīrieša uzmanību. Diemžēl, šāda frāze tikai apstiprina faktu, ka starp sievietēm ir kaut kāds karš, kur viņu “panākumi” ir atkarīgi tikai no ārējā tēla pievilcības.

7. Vai tas padara mani resnāku?

Uzdodot šādu jautājumu, sieviete apstiprina domu, ka viņai labāk neiziet no mājās tādā paskatā, kādā viņa ir patlaban, jo tas padara viņu “pilnīgāku”. Ja mēs tiecamies pēc adekvātas cilvēka pieņemšanas ar jebkādu miesasbūvi, tad tas jādara ar visu izmēru un ķermeņa formu sievietēm, vispirms ņemot vērā savas. Kad Jūs par savu ķermeni esat pārliecinātas un visu uztveriet mierīgi, tas ļauj arī citām sievietēm sajusties tikpat labi.

Avots: Dieviete.lv

 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.