-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vēstule, kuru vecāki atrada pēc meitas nāves, pārsteidza daudzus

 

210-810x424

Teilorei Smitai bija vien 12 gadu, drīzumā viņai vajadzēja uzsākt mācības nākamajā klasē. Reiz Teilore vienkārši saaukstējās un neviens pat neiedomājās, ka tas var beigties fatāli.

Visi meitenītes slimības simptomi norādīja, ka tā ir visparastākā gripa – sāpes kaklā, temperatūra, nelielas sāpes kājās. Nevienam pat prātā nenāca, ka drīzumā meitenītei tiks noteikts liktenīgs spriedums.

1

Kad vecāki saprata, ka Teilore pārāk ilgi neizveseļojas, viņi nolēma meiteni nogādāt pie ārsta. Tomēr, arī ārsts apstiprināja – tā ir gripa.

2

Meitenītes vecāki darīja visu iespējamo, lai mazajai Teilorei atgrieztu viņas veselību. Tika izmēģināti visdažādākie medikamenti, tostarp arī tautas metodes, vecāki arī izlēma vairāk nelutināt meitu ar saldumiem un viņas iemīļoto šokolādi. Pēc tik rūpīgas apkopes un vairāku dienu gultas režīma meitenītei obligāti būtu vajadzējis atgūt iepriekšējo formu.

3

Tomēr, diemžēl 2014. gada 5. janvārī mazā Teilore Smita aizgāja no šīs pasaules. Šokētie ģimenes locekļi un pārsteigtie ārsti tikai pēc bērna nāves uzzināja, ka viņa cietusi no plaušu infekcijas.

4

Asaras vecāku acīs nenožuvu, drīzāk to kļuva vēl vairāk, kad vecāki starp meitas lietām atrada kārbiņu ar vēstulēm, kuras viņa tā arī nebija paspējusi nosūtīt. Starp tām bija viena ārkārtīgi īpaša vēstule. To Teilore rakstīja pati sev.

5

Saskaņā ar instrukciju, kura uzrakstīta uz abām aploksnes pusēm, vēstule drīkst būt atvērta ne ātrāk kā 2023. gada 13. aprīlī. Tā kā Teilore līdz vēstules atvēršanai nav izdzīvojusi, mamma un tētis nolēma atvērt vēstuli viņas vietā.

6

12 gadus jaunajai meitenei bija īpaši bagāta iztēle. Tādēļ, pateicoties viņas vēstulei, atmiņas par Teilore vienmēr paliks dzīvas.

Dārgā Teilore,

Kā dzīve? Man viss ir vienkārši (pirms 10 gadiem tavā dzīvē). Es zinu, iespējams, novēloti, bet apsveicu ar skolas pabeigšanu.

Ja nu Tu tomēr vēl neesi pabeigusi, turpini censties. Iegūsti diplomu! Tu (mēs) jau esam koledžā? Ja neesam, es saprotu. Mums tam noteikti ir kādi svarīgi iemesli. Neaizmirsti, ka šodien ir Allanas 11 dzimšanas diena! Jau 11?! Manā laikā viņai ir tikai viens gadiņš. Es diemžēl netiku uz viņas dzimšanas dienu, jo tajā laikā biju Kentuki. Atgriezos tikai pirms 6 dienām. Kā Tavas attiecības ar Dievu? Vai tu regulāri lūdzies un lasi Bībeli? Vai esi viņa labā kaut ko izdarījusi?  Ja nē, tad piecelies un izdari, tagad! Man vienalga, kas šobrīd notiek Tavā dzīvē, vienkārši izdari to! Viņu mocīja, ņirgājās par viņu un sita krustā Tevis dēļ. Bez grēka cilvēku, kurš nevienam neko sliktu nebija izdarījis!

Vai esi vēl kaut kur ceļojusi? Vai biji uz ārzemēm? Bet ar lidmašīnu lidoji?

“Dakteri Ko” joprojām rāda? Ja nē, kā tas beidzās? Ej, paskaties “Dakteri Ko”! Pēcāk atnāksi un izlasīsi vēstuli līdz galam.

Vai Tu dzīvo atsevišķi? Ja Tu mācies koledžā, par ko Tu gribi kļūt? Pašlaik es gribu būt jurists. Kad Tu pēdējo reizi biji Dolivudā? Pašlaik pati interesantākā atrakcijas nosaukums ir Mežonīgais Ērglis. Tā ir super!

Es izlēmu, ka pārdošu savu Ipadu un nopirkšu Ipadu Mini. Un neaizmirsti pateikt saviem bērniem, ka mēs esam vecākas nekā planšetes! Es šeit uzzīmēju Ipada bildīti, speciāli, lai viņi varētu apskatīties, kā tas izskatījies. Parādi viņiem!

Nu lūk, laikam viss. Atceries, pēc tā, kā es uzrakstīju šo vēstuli, pagājuši 10 gadi. Daudz kas ir noticis. Labs un slikts. Tā ir dzīve, tā viņa strādā. Ar to nāksies samierināties.

Sirsnīgi, Tava Teilore Smita.

 

Šīs meitenītes atšķirīgais domāšanas veids un neticamā sirsnība turpina zaigot arī pēc viņas nāves. Teilore būtu izaugusi par neparastu personību, ja vien tā būtu lēmis liktenis. Saka, ka Dievs pie sevis paņem tikai labākos, varbūt tā arī ir.

avots: g8ozd.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.