6.5 C
Rīga
svētdien, 17 novembris, 2024

Kartupeļu “ligzdiņas” ar vistu. Brīnišķīgs ēdiens gan bērniem, gan pieaugušiem!

 

Kartupeļu biezenis ir favorīts uz mūsu galdiem. Ja jums biezenis garšo tik pat ļoti, kā mums, tad varat pagatavot gan rotājumu, gan otro ēdienu ar vienu ēdienu!

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b87

Jūsu uzmanībai piedāvājam kartupeļu ligzdiņu recepti, kuru pagatavošana neaizņems ilgu laiku, bet par šo ēdienu sajūsmā būs visi. It īpaši bērni!

Recepte:

Sastāvdaļas:

  • 400–450 grami kartupeļi;
  • 1 sīpols;
  • 1 ola
  • 50–70 grami cietais siers;
  • 200–250 grami maltā vista gaļa vai sīki sagriezta gaļa;
  • 1 ķiploka daiviņa.
  1. Izvārīt kartupeļus. No kartupeļiem izveidot biezeni. Pievienot olu, sāli un miltus. Sīpolu sagriezt smalki, apcept līdz kļuvis caurspīdīgs, pievienot malto vistas gaļu un ķiploku un cept līdz gatavs.
  2. Cepamajā pannā ielikt cepampapīru, apsmērēt ar sviestu. No uztaisītā biezeņa veidot ligzdiņas. Šeit var palīdzēt kulinārijas maisiņš. Ja tāda nav, tad biezeni likt ar karoti.c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c75
  3. Ligzdiņā ielikt pildījumu. Apbērt ar rīvētu sieru.eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf373
  4. Ligzdiņas cept 25-30 minūtes 180 grādu temperatūrā. Pēc vēlēšanās servējot var pārkaisīt ar svaigiem zaļumiem.

Labu apetīti!

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.