0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Viņa uzrakstīja vēstuli bijušā vīra sievai. Tā saviļņoja visu internetu

 

Sieviete vārdā Kendisa Karri uzrakstīja vēstuli sava bijušā vīra jaunajai sievai, Ešlijai Perišai. Tā burtiski momentāli izklīda pa visu internetu.

5665e4d374585

Manas meitas pamātei

Es nekas neesmu gribējusi, lai tu ieņem šo vietu. Tu nekad neesi bijusi iekļauta manos plānos. Sapņojot par savu ģimeni es iedomājos sevi, vīru un mūsu kopīgos bērnus. Man nekad nav bijusi tāda vēlēšanās, lai manus bērnus audzinātu cita sieviete. Es pieļauju domu, ka arī tu sapņojot par savu ģimeni biji iedomājusies sevi, vīru un jūsu kopīgos bērnus. Es šaubos, ka tu grasījies audzināt bērnu, kuru neesi dzemdējusi. Manis un manas meitas tavos plānos nebija. Un dienai, kad tavā dzīvē ienāca bērns, vajadzēja būt tā dzimšanas dienai, nevis tavai kāzu dienai. 

Man tu vienmēr būsi briesmonis, bet mana meita nekad negribēs tevi saukt par mammu. Nekad, dzirdi! Ceru, kad piedzims tava meita, viņa nebūs līdzīga tev, bet ja arī būs tad tikai uz pusi. Un ne to labāko. Labākā būs vīra puse. Manī kūsā naids, jo es nekad nevarēju iedomāties, ka manas meitas māte būs kaut kāda sveša vecene.  

Bet tad es ieraudzīju tevi.

Kad es tevi pirmo reizi ieraudzīju, es sapratu, ka tu neesi tāda, kādu es tevi biju iedomājusies. Tu nebiji pretīga, pat ne briesmīga. Tu biji satriecoši skaista, jauna un apburoša. 

Manas cerības sabruka.

No pirmā skatiena es sapratu, ka tev mani redzēt ir tik pat smagi kā man tevi. Mana sirds nemanot atmaiga. Un tavs labsirdīgais smaids… es grasījos tevi neieredzēt, bet kaut kas nogāja greizi? Es taisījos uz tevi apvainoties, bet tu izjauci manus plānus, un tad es kļuvu tev pateicīga.

Jau no pirmās minūtes tu pieņēmi manu meitu un ar savu mīlestību apņēmi gan viņu, gan viņas tēvu. Tu manai meitai veltīji ļoti daudz uzmanības un liki saprast cik ļoti viņu mīli. Tu viņas un tēta attiecības vērtēji augstāk nekā jūsu pašu attiecības. Izrādīt tādu cēlsirdību ir spējīga tikai drosmīga un pateicīga sieviete. 

Kad mēs ar vīru izšķīrāmies un sākām dzīvot atsevišķi, viņai bija ļoti vajadzīga mamma un tu par tādu kļuvi brīžos, kad manis nebija līdzās. Tu tiki galā ar viņas draņķīgajiem pusaudzes izgājieniem un vispār izdarīji ļoti daudz. Tu cienīji mani un izturējies pret manu stāvokli iejūtīgi, tu ar prasīji manu viedokli jautājumos, kas attiecās uz mūsu meitas audzināšanu. Tādi cilvēki ir retums. Tu esi dāvana!

Pateicoties tavām pūlēm viņa neizjuta mūsu šķiršanās dramatismu, viņa izaugs par krietnu sievieti. Es tev esmu pateicīga, ka tu nedali laiku, kad viņai būt kopā ar mani un, kad būt kopā ar tevi. Mūsu meita mums abām zvana un ar vienādu sajūsmu stāsta par saviem notikumiem dzīvē. Kad mēs satiekamies un tu mani apskauj, es saprotu, ka mēs abas esam priecīgas viena otru redzēt. 

Es apsolu, ka vienmēr tevi cienīšu un nedošu meitai ne mazākā iemesla domāt par tevi sliktu. Es tev apsolu, ka viņa būs tev pateicīga par visu ko esi viņas labā darījusi un mēs ar tevi būsi viņai pats labākais piemērs!

Tu esi satriecoša sieviete, kā rets dimants.

Lai Dievs tevi svētī! Es tevi ļoti mīlu…

 

Lūk ”pamātes” atbilde:

“Kendisa, es pat nezinu ko teikt.Es tak nemāku izteikties tik skaisti kā tu. Viss ko es varu pateikt ir tas, ka es raudāju lasot tavu vēstuli! Tu manī uzbūri veselu emociju gammu. Paldies tev par šo vēstuli, es to glabāšu mūžīgi. Es tevi arī ļoti mīlu!”

avots: marketium.ru
 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.