5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

6 pazīmes, ka tu esat laba gultā

 

kho

Tas, ka meitene ar savu izskatu demonstrē seksuālo gudrību, ne par ko neliecina.
Vīrieši pirmajā tikšanās reizē pievērš uzmanību šim pazīmēm, ja grib uzzināt, kāda meitene ir gultā.

1. Viņa zina, ko grib vakariņās.
Nav vērts gaidīt fantastiskus seksuālus talantus no meitenes, kura nezina ko vēlas ēst. Ja viņa nevar noformulēt savas gastronomiskās vēlmes, naivi cerēt, ka ar erotiskām vēlmēm būs labāk. Pieredzes ēdiena uzņemšanā, neskatoties uz mūsu gadsimta izlaidību, viņai vajag būt vairāk.

2. Viņa gūst baudu no ēšanas.
Pieņemsim, ka jūs esat izvēlējušies vakariņas. Pievērs uzmanību tam, kā viņa ēd. “Skaties uzmanīgi. Viņa bauda ēdienu? Vai viņa piever acis, kad liek to mutē? Tas ir ļoti svarīgi, – apgalvo bijusī porno zvaigzne un pieaugušo filmu producente Kandida Roiela (un mēs tiecamies viņai ticēt!). – Ja viņa ēd lēnām, ar pauzēm, izbaudot katru gabaliņu, viņa gandrīz droši māk gūt baudu gultā, tātad, arī dāvināt to”.

3. Viņa pieprasa saldējumu.
Labi, ja ēdiens neinteresē, to var izskaidrot ar apetītes trūkumu. Bet deserts tevi nepiemānīs! “Tu vienmēr vari izskaitļot ideālu mīļāko salīdzinot savu saldējuma izvēli ar viņas”, – paziņo neirobiologs , Čikāgas pētniecības centra direktors Alans Hiršs. Negaidīti? Hiršs ir veicis novatorisku aptauju, kurā piedalījās vairāk par 700 cilvēkiem vecumā no 24 līdz 59 gadiem. Viņi tika aptaujāti par saldējuma izvēli un priekšrocībām gultā. Rezultāti liecināja, ka kafijas saldējuma mīļotājiem ir nosliece uz drāmu un flirtu un viņi atradīs daudz kopēja ar zemeņu saldējuma cienītājiem. Vaniļas meitenes – plombīra pielūdzējas daudz zina par sliktajiem puišiem, kuri izvēlas šokolādes saldējumu, bet estēti, kuriem garšo piparmētru saldējums ar šokolādes gabaliņiem, ir vienkārši radīti viens otram un var komunicēt tikai un vienīgi ar sev līdzīgiem.

4. Viņa runā tieši tāpat kā viņš.
Pieņemsim, ka jūs esat pamatīgi paēduši un paspējuši apēst arī desertu. “Tagad uzmanību pievērs tam, vai sakrīt viņas runāšanas maniere un temps ar tavējo, – iesaka Luisvillas universitātes sociālās psiholoģijas katedras profesors Maikls Kanningems. Vairāk vai mazāk sakrīt? Nav slikti. Tas diez vai tev izstāstīt par viņas seksuālo atvērtību, bet ļaus saprast, vai derat viens otram”.

5. Viņa labi kustas.
Esat pavakariņojuši? Visīstākais laiks sarīkot viņai pārbaudi dejojot. 2008. gadā tika veikts eksperiments, kura laikā seksologi varēja noteikt meitenes spēju sasniegt orgasmu, vērojot viņas gaitu. Tātad, dejas der vēl labāk. Pievērs uzmanību viņas spējai atbrīvoties kustību laikā un tam, kā viņa mijiedarbojas ar apkārtējiem (mēs ceram, ka ar tevi). “Atbrīvošanās dejas laikā nav garantija tam, ka meitene atbrīvosies seksa laikā – brīdina Ratgeras universitātes antropoloģe, grāmatas Why We Love autore Helēna Fišere, bet tu vismaz sapratīsi, vai viņa ir par sevi pārliecināta vai nē. Ja nē, diez vai ir vērts gaidīt, ka viņa ir laba gultā”.

6. Viņa labi skūpstās.
Tu pavadīji viņu līdz mājām un jūs skūpstījāties? Brīnišķīgi! Atceries savas sajūtas. “Tas, kā viņa skūpstās var pastāstīt par to, kā viņa mīlējas, – apgalvo seksologs no Los Andželosas Ava Kedella. – Ja viņa vaid skūpstīšanās laikā un lieto ne tikai lūpas, bet arī visu ķermeni (glāsta tevi, spiežas tev klāt ar krūtīm) – viņa gandrīz droši ir satriecoša gultā”. Nelaid viņu projām!

avots: cluber.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.