1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Uzzini katra vīrieša bīstamās puses balstoties uz viņa zodiaka zīmi

 

os

Auns.
Vīrietim Aunam ir laba būtība. Viņš patiešām jūs mīl un darīs visu jūsu labā. Viņa nodomi ir uzslavas vērti, bet viņa spēks ir spējīgs uz milzu upuri. Kaut arī kopējā aina ir laba, dažas detaļas liks jums aizdomāties. Ikdienas dzīvē Auni ir ļoti bīstami, tāpēc, ka rīkojas impulsīvi un ļoti maz domā par to, kā viņa vārdi vai darbības ietekmēs jūs.

Vērsis.
Vērsis ir tas vīrietis, kurš par jums rūpēsies kā par retu puķi. Vērsim ar savu sievieti ir parauguzvedība. Kopā ar viņu jūs jutīsiet dvēseles komfortu, miesas baudas, viņš ir brīnišķīgs mīļākais. Vērsis izdarīs visu iespējamo, lai noturētu jūs sev blakus. Tomēr, der atzīmēt, ka neskatoties uz to, ka viņš pret jums izturas kā pret dārgakmeni, viņš nebūs atkarīgs no jums. Viņš zina, kad jums ir vajadzīgs atbalsts, bet kādreiz ar lielu ietiepību aizstāvēs savu viedokli.

Dvīņi.
Dvīņi ir visviltīgākie no visām zodiaka zīmēm. Šīs zīmes vīriešiem piemīt maģisks spēks, kurš laupa sievietei jebkurus aizspriedumus un tiklīdz viņi saņem visu, ko vēlējās, tie bez atskatīšanās pazūd. Vīrietis Dvīnis cenšas sasaistīt dzīvi ar meliem un erotiskām spēlēm, atstājot aiz sevis daudz upuru. Ja jūs sapināties ar Dvīni, tad spēlējiet ar tādiem pašiem ieročiem kā viņš.

Vēzis.
Vēzis nav tik ļoti bīstama jums, cik ļoti bīstama esat jūs viņam! Šis vīrietis augstu vērtē un mīl savu sievieti, rūpējas par viņu kā par karalieni. Viņš izpildīs jebkuru jūsu kaprīzi, uzcels jūs uz pjedestāla un pielūgs. Viņš jums piedāvās milzu varenību, bet ko jūs ar to iesāksiet? Vēži ir ļoti jūtīgi, ja jūs nesniegsiet viņam pietiekami daudz mīlestības, jūs varat palikt ar salauztu sirdi.

Lauva.
Vīrietis Lauva mīl sevi tik ļoti, ka visam apkārtējam nav nekādas nozīmes. Ja jūs attiecībās aizrausieties ar Lauvu, jūs būsiet pārsteigtas, jo viņa prioritātēm nav nekā kopēja ar jums. Jūs viņam esat vienkārši trofeja. Kopā ar jums viņš jūtas īsts vīrietis, bet kopā ar viņu – jūs nejūtaties pilnvērtīga sieviete.

Jaunava.
Vīrietis Jaunava domā, ka viņš atspoguļo ideālu. Mīlestība pret viņu ir sirdi plosoša, tāpēc ka jūs nekad neesat pietiekami laba. Jaunavas vienmēr pieprasa daudz. Viņš jūs kritizē, tāpēc ka mīl un grib jūs vadīt pa vispareizāko ceļu. Bet viņš nesaprot to, ka sievietei vajag citus mīlestības pierādījumus, piemēram, maigumu…

Svari.
Svaru mīlestība jūs maldinās, jo tā mainās nejaušā secībā. Šīs zīmes pārstāvji var jūs pārsteigt ar savu mainīgo dabu – pārejot no romantikas un mierīguma, pie drāmas un pilnīgas izolācijas. Nākotni ar viņu ir grūti pareģot. Briesmas slēpjas tajā, ka jūsu attiecībām nav līdzsvara, jūs nezināt, ko viņš jūt un nevarat visu atrisināt pragmatiski. Jūs varat ļauties straumei, kamēr neatjēgsieties un nesapratīsiet, ka attiecībām ar Svariem nav nākotnes.

Skorpions.
Skorpiona mīlestība var jums būt vislielākā dzīves dāvana. Viņa apskāvienos jūs jūtīsieties pasargāta un mīlama. Viņš mīlēs neatkarīgi no šķēršļiem starp jums. Viņa upurēšanās spēks ir absolūts. Bet Skorpionam ir arī tumšās puses, kuras jūs nevarat ignorēt. Ja jūs Skorpionu apvainosiet, tad viņš to neaizmirsīs, viņš atradīs iemeslu jūs sāpināt. Apvainojumu viņš uztver ļoti asi un ir spējīgs uz straujām darbībām.

Strēlnieks.
Vīrietim Strēlniekam nav sliktu nodomu. Viņš ir godīgs puisis, kurš jums jau no paša sākuma pateiks, ka mīl piedzīvojumus un ka viņam ļoti ātri apnīk vienas sievietes kompānija. Jūs noticēsiet, ka esat izņēmums, kurš ir ārpus noteikumiem. Jūs esiet pārliecināta, ka varēsiet Strēlnieku izmainīt un turēt sev blakus. Bet izredzes uz veiksmi ir ļoti mazas…

Mežāzis.
Šajā zīmē jūs atradīsiet stabilu cilvēku, kurš ir spējīgs uzņemties atbildību par mīļoto sievieti un sniegt tai pārliecību. Vīrietis Mežāzis nav tas indivīds, kurš ir spējīgs ievainot ar neapdomātu žestu. Bet viņa klātbūtnē jūsu dzīve var būt vienveidīga. Kopā ar viņu jūs iegūsiet skaistu mīlestību, bet tā nebūs spējīga virzīties uz jauniem apvāršņiem.

Ūdensvīrs.
Tad, kad jūs esat pieradinājusi Ūdensvīru, viņš kļūst līdzīgs princim no pasakas: gudrs, jautrs, ar izdomu gultā un īsts ģimenes cilvēks. Bet līdz šim brīdim ir daži soļi, kurus vajag uzņemties. Ūdensvīri tik viegli nepadodas. Tikai īpaša sieviete būs spējīga realizēt viņa vajadzību pēc brīvības. Ja jūs zināt, kā izdabāt vīrietim Ūdensvīram, tad jums ir ļoti paveicies!

Zivis.
Vīrieši Zivis visīstākie ideālisti, viņi savā zemapziņā redz skaidru vīziju par mīlestību. Jautājums – vai jūs varēsiet pacelties līdz viņa gaidām? Pat, ja sākumā viņš jūtas ļoti uzbudinājies, ļoti ātri jūs varat izrādīties ārpus viņa domu loka, nesaprotot, kur esat kļūdījusies.

avots: cluber.com.ua
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.