19 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Izlasi: desmit Dieva ieteikumi cilvēkam

 

timthumb

1. Lai arī kādi nebūtu apstākļi jums apkārt, vienmēr palieciet mierīgs, saglabājiet pozitīvu noskaņojumu, ticiet saviem spēkiem un Dieva palīdzībai. Tici un tev taps dots!

2. Centieties klausīt Dieva balsij – vienkārši uzdodiet jautājumu, uz kuru vēlaties saņemt atbildi, un ieklausieties savas Zemapziņas balsī.

3. Katrs cilvēks var izglābties ar Dieva palīdzību. Dievs ir katrā no mums. Atrodiet Viņu sevī, un pēc tam pievelciet Viņu caur sevi savā apkārtnē.

4. Neatkarīgi no tā, cik smagi ir pārkāpumi, Dievs vienalga mīl katru no mums. Bībelē ir rakstīts: “Meklē un tu atradīsi, klauvē un tev tiks atvērts”. Tomēr atcerieties: Dievs vienmēr dod to, kas mums dotajā brīdī ir nepieciešams.

5. Viens no pamata dievišķajiem likumiem ir “līdzības likums”: ja jūs nemīlat pats sevi, tad arī apkārtējie jūs nemīlēs. “Ar kādu mēru jūs mērat, ar tādu arī jūs tiksiet mērīts”. Kā tu attieksies pret apkārtējiem, tā arī apkārtējie attieksies pret tevi.

6. Cilvēka nepatikšanu iemesls ir nevis citos cilvēkos, bet viņā pašā. Iznīcinoša rakstura informācija saindē mums dzīvi un neļauj būt laimīgiem.

7. Cilvēkā iekšā jau ir pilnīgi viss: gan vara, gan slavam, gan gods, gan nauda. Uzdevums ir atbrīvot visus labumus jums apkārt esošajā vidē. Un tas ir iespējams tikai, stingri ievērojot Dieva baušļus.

8. Nedaliet apkārtējos cilvēkus “sliktajos” un “labajos”. Mēs esam tādi, kādi esam, un, ja jūsu kolēģis ir slikts tieši jums, tad kādu citu viņš pilnībā apmierina. “Nesodi un netapsi sodīts”.

9. “Iepazīsti sevi” – šo ezotērisko likumu pilnībā iespējams izmantot arī apkārtējā vidē. Tikai nekādu dvēseles meklēšanu un pedantismu! Pašizziņa – tas ir savu spēju un talantu atklāšanas process un to praktiska izmantošana ārpasaulē.

10. Dievam nav tādu terminu kā “vaina”,  “sods” un tamlīdzīgi. Ir svarīgi jautāt nevis: “Par ko”, bet gan “Priekš kam? “ Dievs pieņem katra tiesības kļūdīties un, saprotams, kļūdu labošanu, tās mācības apgūšanu, kādu mums ir nepieciešams apgūt. Un visas grūtības ir pa spēkam. Vislabākais kļūdu labošanas veids – tas ir izrādīt mīlestību pašam pret sevi un saviem apkārtējiem.

Dievs dara visu, lai jūs būtu laimīgi.

 

avots: pic-words.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.