12.8 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Aizkustinoši vīra vārdi, kas veltīti viņa sievai – medmāsai. Simtiem tūkstoši lasījumu!

 

Bobijs ar sievu Raienu un mazo dēliņu dživo Hārdendeilā, Alabamā. Raiena ne tikai rūpējas par mazuli, bet strādā par medmāsiņu traumatoloģijas nodaļā.

Jaunā sieviete katru dienu sevi velta ģimenei, bet pie tam pastāvīgi palīdz saglabāt dzīvi citiem cilvēkiem. Bobijs sāka pamanīt, ka viņa sieva pēdējā laikā ļoti nogurst un pilnīgi izmocīta.

Un vienreiz, kad viņš iegāja guļamistabā, viņš ieraudzīja sievu, kura uz minūtīti bija atgūlusies, lai pirms darba nedaudz atpūstos, cieši apskāvusi dēliņu. Bobiju šis skats aizkustināja līdz sirds dziļumiem.

Un viņš savai sievai veltīja sekojošas rindas, kuras Facebook tiklā jau ir aplidojušas apkārt pasaulei…

1

“Tā ir mana sieva. Pēc stundas viņa modīsies un dosies uz darbu klīnikā.

Viņa, rūpīgi sakārtojot visu, kas viņai nepieciešams darba, ātri sakārtos matus un uzliks vieglu grimu. Viņa žēlosies, ka izskatās šausmīgi. Es kategoriski tam nepiekritīšu un atnesīšu viņai krūzīti kafijas.

Viņa sēdēs uz dīvāna ar sakrustotām kājām un to dzers, tai pašā laikā priecīgi spēlējoties ar mazuli, kas rāpos pāri viņai.

2

Viņa dažreiz apātiski skatīsies, kad mēs runājamies, klusējot noskaņojot sevi uz sagaidāmo darbu. Viņa dmā, ka es to visu nepamanu.

Viņa noskūpstīs bērnu, noskūpstīs mani un atstās mūs, lai ietu rūpēties par cilvēkiem, kuriem šī diena kļūs par vienu no sliktākajām viņu dzīvē. Autokatastrofas, šāvienu brūces, sprādzieni, apdegumi un lūzumi…Veiksmīgi cilvēki, bezpajumtnieki, mācītāji, narkomāni…mātes, tēvi, dēli, meitas…vienalga, kas jūs esat un kas ar jums noticis.

Viņa par jums rūpēsies.

3

Viņa pēc 14 stundām atnāks mājās un novilks apavus, ar kuriem staigāja pa asinīm, sāpēm, asarām un atstās tās ārpusē. Dažreiz viņa par to negrib runāt. Bet dažreiz nevar sagaidīt, kad varēs izstāstīt…

Dažreiz viņa smejas… Bet dažreiz vienkārši raud…Bet neatkarīgi no tā, viņa vienmēr būs gatava savai nākamajai maiņai.

Mana sieva strādā par medmāsu. Mana sieva ir varone”.

avots: marketium.ru 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.